- 7 Ekim 2011
- 426
- 5
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #73.261
niye küsüşelim canım. millet fehmi de anlaşılan:) ben daha face deki grubun adını bile bilmiyorum. burasıyla başladık ya, burayı terketmiş gibi hissederim kendimi:) iyiyiz, yorgunuz, yorgunluktan sinirlerimiz çelik gibi:) nasıl olalım işte. sen nasılsın:)ne o girdim hal hatır sordum kimse de tık yok. küsüştükte haberim mi yok?
kuzuuumm.
ayy çok sinirlerim bozuk yaaaaa:))))))) ama gülüyorumdaaaa...akşam kocamla koltuğu kırdık:))) duyanda bişey yaparken kırdık sanıcakkkk...halbuki oturuyoduk öylecene koltuk kırttt dediii çöktü yeree:)))))))) okadar sinirlerimiz bozulduki gülmeye başladık oğlanı uyandırdık...üüüfffffffffff şimdi bide koltuk masrafı kaçtı bitarafımıza...aammannn yahuuuuuuu
En Güzel Gülen Bebek kuzumun resimlerini beğenirmisiiiniiizzzz
nasıl oldu o yaa!!!!!yeme bizi, oturuyoduk filan, oturmayla kırılırmı koca koltuk(!)
eskimiş demekki, kırılası varmış
beceremedim beğenmeyi...ya buarada 9ayı geçtimi seninki, doğrumu o çizelge..o kadar fark varmıydı aramızda ya..tarık 7 ay 15 günlük..gerçi benimki en geç doğandı topikte
günaydın kızlar
kimse yok son zamanlarda. eskiden geçmişi oku oku bitmezdi. ben face kullanmıyorum onun için buradayım. eski günleri özledim walla...
MAG canım sana katılıyorum, millet nasıl başediyor 2-3 çocukla anlamıyorum. sanırım çocuğa da bağlı biraz. ben ikinciyi arayı çok açmadan yaparım diyordum ama şimdi en az 4-5 sene sonraya erteledim, o da en az. 6 olur 7 olur bilemem yani
saliha, gözaltları için lazer yaptrmaktan bahsetmişsin. bu konuda bilgim yok, kesin çözümü bumuymuş? eğer öyleyse yaptırıp kurtulalım yahuuu
rengi ne oldu canım
vallahi kırıldı yaaaa...kıtır kıtır etti dangadanak çöktük yere:)))) koltuk dayanamadı bize artık...bu aslında takımdı 3lü 2 li 2 de tek..3lüyüde kırdık 2 lide gitti şimdi kaldı 2 tek:))))))))))
günaydın kızlar
kimse yok son zamanlarda. eskiden geçmişi oku oku bitmezdi. ben face kullanmıyorum onun için buradayım. eski günleri özledim walla...
MAG canım sana katılıyorum, millet nasıl başediyor 2-3 çocukla anlamıyorum. sanırım çocuğa da bağlı biraz. ben ikinciyi arayı çok açmadan yaparım diyordum ama şimdi en az 4-5 sene sonraya erteledim, o da en az. 6 olur 7 olur bilemem yani
saliha, gözaltları için lazer yaptrmaktan bahsetmişsin. bu konuda bilgim yok, kesin çözümü bumuymuş? eğer öyleyse yaptırıp kurtulalım yahuuu
ayy çok sinirlerim bozuk yaaaaa:))))))) ama gülüyorumdaaaa...akşam kocamla koltuğu kırdık:))) duyanda bişey yaparken kırdık sanıcakkkk...halbuki oturuyoduk öylecene koltuk kırttt dediii çöktü yeree:)))))))) okadar sinirlerimiz bozulduki gülmeye başladık oğlanı uyandırdık...üüüfffffffffff şimdi bide koltuk masrafı kaçtı bitarafımıza...aammannn yahuuuuuuu
valla sen kırıldı deyince ben direk tekli koltukda eşinin kucağına oturmuş olabileceğini hayal ettim, sapık supuk şeyler düşündüm :) neyse, size bişey olmasında...
buymuş canım yaa..kremler çok işe yaramıyo, hatta daha zararlı olabiliyo..estetisyenler lazerle düzeltiyo...1500 lira civarı bişey..normalde estetiğe sıcak bakmam ama bu burun kaldırmak gibi bişey değil sonuçta..berbat bi görüntü veriyo..
rengı hanı elma bekleyınce rengı degısır ya ole oldu yesıl degıl ama
Gunaydin kizlar, aslinda gun baslayali cok oldu da ancak firsat bulabildim..
Ayca gecmis olsun koltuguna, bosver uzme kendini degistirmeye bahanen oldu iste. artik mobilyalari oyle saglqm yqpiyorlar ki kirilmya kirilmiyor atmaya kiyamiyorsun onlarla yaslaniyorsun diye dusunuyordum demek kirilanlar varmis. aklima geldi de derya miydi tulu degistirmek icin yakan:)
Aysel gulnihal yine icimi isitti sabah sabah cok ozlemisim onu
Kizlqr bi de bisey sorucam sezeryanlilara; ameliyat izleriniz nasil? benimki hala kizarik ve o cizgi biraz kabartili. gecmesi gerekmez miydi simdiye kadar?
sen sorunca baktım ben de,sonzamanlarda karnıma küsüm biraz,niye hala büyük diyeGunaydin kizlar, aslinda gun baslayali cok oldu da ancak firsat bulabildim..
Ayca gecmis olsun koltuguna, bosver uzme kendini degistirmeye bahanen oldu iste. artik mobilyalari oyle saglqm yqpiyorlar ki kirilmya kirilmiyor atmaya kiyamiyorsun onlarla yaslaniyorsun diye dusunuyordum demek kirilanlar varmis. aklima geldi de derya miydi tulu degistirmek icin yakan:)
Aysel gulnihal yine icimi isitti sabah sabah cok ozlemisim onu
Kizlqr bi de bisey sorucam sezeryanlilara; ameliyat izleriniz nasil? benimki hala kizarik ve o cizgi biraz kabartili. gecmesi gerekmez miydi simdiye kadar?
anaaaammm,tek üye benmiyim şuan,yalnız kalmaktan korkarım ben,ziyaretçi vs hepsi kabulümdür :)
çalışan anneler yemeğe mi çıktı acaba?evde olanların da tahmin edilir neyle uğraştığı
evet,rahatladım birazbende burdayım yasemincim korkmana gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?