- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #73.101
poyraz bayağa emekliyor ya çınar henüz o kıvama gelemedi kendisi hala halıya tutunup asker misali sürünmekle meşgul :))
hehhh şimdi tam oldu işte suna :)) çok yakında düz sürünmeyide öğrenir merak etme sen
sanada günaydın sunacım nasılsın kemal nasıl
beni de dün eşim azarladı resmen. nereye kadar sakınacaksın bu çocuğu herşeyi ne zamana kadar evde yapacaksın dedi. abartma artık yeter dedi.
1.önceliklerini yapamazken çocuğun alınabilecek şeylerini evde yapmak 3.önceliğin ve sen onları yapıyorsun dedi.
bozuldum bende. dedim benim çabamı hiç mi takdir etmiyorsun sen. en azından daha az zararlı şey yemiş olacak, hep yiyecekken belki 2 yaşına kadar yemeyecek ya da belki damak tadı o şekilde oluşacak istemeyecek dedim ama yine de ikna olmadı...
bazen ben de düşünmüyor değilim nereye kaar böyle devam edercek diye ama peynirdi - yoğurttu-bisküviydi yapmaktan yine de vazgeçemiyorum. gittiği yere kadar gitsin. eşim sağolsun ddestekliyor beni. ben de yoğurdumu evde yapıyorum evlendiğimizden beri eşimle hiç fast food restoranl. gitmedik. makarna ve ev salçası favori kurtarıcımız. hal böyleyken kızıma hazır gıda veremem. iş yerindeki arkadaşalarım nedense bu durumu garip karşılıyorlar ben şu kadar aylıkken şunu verdim bunu verdim. ben vermeyeceğim kardeşim. oraganik tavuk aldım (tüylerini sen mi yoldun diye saçma bir soru) köyde olsam onu da yapardım merak etmeyin dedim. evet belki yorucu oluyor hele bir de çalışıyorsanız ama ben halimden memnunum. akşamdan çorbasını hazırlıyorum eğer tatlısı buharda pişirilecek türdense onu da yapıyorum sabah kalkıp yumurtasını haşlıyorum. ( çünkü bu ara sürekli mızırdanıyor 5 dk. yalnız bırakmaya gelmiyor masanın üzerine kahvaltısını hazırlyorum annem için de kolaylık oluyor )içim ferah bir şekilde işe gidiyorum.
kızlar günaydın bizim tembel velet dün ilk defa süründü birazcık ama ters süründü teyzeleri çok komikti hali herkes gider mersine kemal gider tersine
çok tatlı kuzucuk :)) bunlar iyi günlerin canım. emeklemeye başlarsa işte o zaman kabloları terlikleri nereye saklayacağım diye düşünürsün. hele bir de açılacak bir sürü çekmece varsa :))
selam GÜZEL aNNELER :)) Umay Deniz 9 da uyandı saat yarımda anca uyuttum. hep huysuz mızmız bu ara . gece 3 te uyandı 6 ya geliyordu uyuduğunda. babamız gelsin de işten dışarı çıkaralım hava da güzel herhalde. evin halini bir görseniz. bir tarafta çamaşır yıkanıyor bi taraf ütülenecek eşyalarla dolu. onları da bu gece ütülerim artık.
bazen ben de düşünmüyor değilim nereye kaar böyle devam edercek diye ama peynirdi - yoğurttu-bisküviydi yapmaktan yine de vazgeçemiyorum. gittiği yere kadar gitsin. eşim sağolsun ddestekliyor beni. ben de yoğurdumu evde yapıyorum evlendiğimizden beri eşimle hiç fast food restoranl. gitmedik. makarna ve ev salçası favori kurtarıcımız. hal böyleyken kızıma hazır gıda veremem. iş yerindeki arkadaşalarım nedense bu durumu garip karşılıyorlar ben şu kadar aylıkken şunu verdim bunu verdim. ben vermeyeceğim kardeşim. oraganik tavuk aldım (tüylerini sen mi yoldun diye saçma bir soru) köyde olsam onu da yapardım merak etmeyin dedim. evet belki yorucu oluyor hele bir de çalışıyorsanız ama ben halimden memnunum. akşamdan çorbasını hazırlıyorum eğer tatlısı buharda pişirilecek türdense onu da yapıyorum sabah kalkıp yumurtasını haşlıyorum. ( çünkü bu ara sürekli mızırdanıyor 5 dk. yalnız bırakmaya gelmiyor masanın üzerine kahvaltısını hazırlyorum annem için de kolaylık oluyor )içim ferah bir şekilde işe gidiyorum.
çok tatlı kuzucuk :)) bunlar iyi günlerin canım. emeklemeye başlarsa işte o zaman kabloları terlikleri nereye saklayacağım diye düşünürsün. hele bir de açılacak bir sürü çekmece varsa :))
kemalde enerji patlşaması var ya sabah sabah 6 da uyandı hala hiç uyumadı ya yoruldum la
selam GÜZEL aNNELER :)) Umay Deniz 9 da uyandı saat yarımda anca uyuttum. hep huysuz mızmız bu ara . gece 3 te uyandı 6 ya geliyordu uyuduğunda. babamız gelsin de işten dışarı çıkaralım hava da güzel herhalde. evin halini bir görseniz. bir tarafta çamaşır yıkanıyor bi taraf ütülenecek eşyalarla dolu. onları da bu gece ütülerim artık.
naptın sen ya bunları yapmak için sabah ezanıyla kalkıyosundur heralde filiz maşallah yani zaten bir deri bir kemiksin yok olursun yakında :)) sen bakma tatlım öyle söyleyenlere herkesi yetiştirme tarzı farklı olduğu gibi beslenme şeklide farklı nasıl alıştıysan öyle gidiyor ben hepsine yetişemediğim için bazen market ürünüde alıyorum mecburen ama elimden geldiği kadar ev yapımı olsun istiyorum allahtan kahvaltımız annanemizden o benden daha hassas bu konuda çok şükür içim çok rahat o yüzden :))
çok iyiyim canım ya kemalde iyi çınar nasıl canım
evveeettt poyrazdan incilerr...bizim fırlama karyolasını dişliyor ve halının tüylerini yoluyor..nasıl ama:) karyola koruyucu da almam lazım ama halıyla ilgili naaparım bilmem..sanırım odaya halıfleks kestirip onu kaldırıcam...külliyen zarar herif yaaaaa..ooff off
suna bu arada çınar çok iyi maşallahı var dün akşam babsıyla birlikte delirttiler beni çınara oyuncak sepeti almıştım tekerlekli içini boşaltmışlar halıyıda kaldırmışlar babası çınarı oturtmuş ona parkenin üzerinde bir o tarafa bir bu tarafa sürüyor ohhh benim küçük beyde kahkahalar atıyor içeri bir girdim çıfıl çarşısı yanında halt etmiş resmen yaaa
o çekmecelerin açılıp kapanırkenki sesine bayılıyor hem gülüyor hem bana bakıyor :)) bir şey diyecek miyim diye . hafta içi yemek yapayım diye mutfağa girdim mama sandalyesini almadığımız için ana kucağına oturttum. arkamı bir dönüm bizimki ordan çıkmış masanın üstünde ne tuzluk kaldı derilmedik ne de peçetelik. bütün karabiberler yerlerde. hemen makineyi alıp çektim fotoyu ekleyeceğim ama şimdi de makineyi bulamıyorum :))
Bizimkide karayola kemiriyor. Biz mobilya alırken karyola koruyuculu almıştık. O zaman eşim bizim çocuk ağaçkakan mı olacak nîye kemirsin saçmalama Zeynep demişti. :)))
Bizimkide karayola kemiriyor. Biz mobilya alırken karyola koruyuculu almıştık. O zaman eşim bizim çocuk ağaçkakan mı olacak nîye kemirsin saçmalama Zeynep demişti. :)))
aman aynı bizim ev dün bende markete gittim bi geldim yatak çarşaflarıyla bile oynuyolar kemal elini neye uzattısa beyimiz üşenmemiş çıkaemış oyuncaklar bi tarafta çarşaflar bi tarafta ne alakaysa tabi kendi toplamıyor benim ipler ortada sanki çocuk deyil kedi ip yumağla ne işi varsa of offfff
bulur bulmaz koy filiz
zeynep alpin kemirdiği yerleri gösterseydin eşine bak bizim ağaçkakan ne yaptı diye :)) ah şu erkekler herşeyi bildiklerini zannederler...
hepimiz aynı durumdayız desene vallaha dün akşam ben o tabloyu görünce çıldırdım önce baktım oğlumun keyfi yerinde bende onlara katıldım ben köprü oldum çınar altımdan geçti biri görse önce sizin büyümeniz gerek derdi heralde
ezanı biraz geçiyor canım :)) yok yok biraz göbek yaptım bu ara ona takmış durumdayım . mız mız olmasa ben de bırakacağım kahvaltı işini kayınvalideme. dediğin gibi söyleyenlere takmıyorum canım gerekli cevabı verip geçiyorum.haha suna bunlar bana çok tanıdık merak etme hatta burdaki herkese tanıdık :))
naptın sen ya bunları yapmak için sabah ezanıyla kalkıyosundur heralde filiz maşallah yani zaten bir deri bir kemiksin yok olursun yakında :)) sen bakma tatlım öyle söyleyenlere herkesi yetiştirme tarzı farklı olduğu gibi beslenme şeklide farklı nasıl alıştıysan öyle gidiyor ben hepsine yetişemediğim için bazen market ürünüde alıyorum mecburen ama elimden geldiği kadar ev yapımı olsun istiyorum allahtan kahvaltımız annanemizden o benden daha hassas bu konuda çok şükür içim çok rahat o yüzden :))
boşver canım etrafı. keyifliler ya ona bak. Umay Deniz de babası gelince basıyor kahkahayı. birlikte çok eğleniyorlarsuna bu arada çınar çok iyi maşallahı var dün akşam babsıyla birlikte delirttiler beni çınara oyuncak sepeti almıştım tekerlekli içini boşaltmışlar halıyıda kaldırmışlar babası çınarı oturtmuş ona parkenin üzerinde bir o tarafa bir bu tarafa sürüyor ohhh benim küçük beyde kahkahalar atıyor içeri bir girdim çıfıl çarşısı yanında halt etmiş resmen yaaa
ben karyola almamıştım park yatak aldım ama artık korku içindeyiz.uykusundan uyanıp ayağa kalkıp yatağı sallamaya başladı . bir gün üstünden atıvericek kendini Allah korusun sanırım en iyi çözüm alt katına geçirmek yatağı.Bizimkide karayola kemiriyor. Biz mobilya alırken karyola koruyuculu almıştık. O zaman eşim bizim çocuk ağaçkakan mı olacak nîye kemirsin saçmalama Zeynep demişti. :)))
buldum da resim büyük diyor nasıl düzelteceğizaman aynı bizim ev dün bende markete gittim bi geldim yatak çarşaflarıyla bile oynuyolar kemal elini neye uzattısa beyimiz üşenmemiş çıkaemış oyuncaklar bi tarafta çarşaflar bi tarafta ne alakaysa tabi kendi toplamıyor benim ipler ortada sanki çocuk deyil kedi ip yumağla ne işi varsa of offfff
:))
bulur bulmaz koy filiz
daha ne hallere giricez bakalım esra sendende ne köprü olur ha
ezanı biraz geçiyor canım :)) yok yok biraz göbek yaptım bu ara ona takmış durumdayım . mız mız olmasa ben de bırakacağım kahvaltı işini kayınvalideme. dediğin gibi söyleyenlere takmıyorum canım gerekli cevabı verip geçiyorum.
boşver canım etrafı. keyifliler ya ona bak. Umay Deniz de babası gelince basıyor kahkahayı. birlikte çok eğleniyorlar
ben karyola almamıştım park yatak aldım ama artık korku içindeyiz.uykusundan uyanıp ayağa kalkıp yatağı sallamaya başladı . bir gün üstünden atıvericek kendini Allah korusun sanırım en iyi çözüm alt katına geçirmek yatağı.
buldum da resim büyük diyor nasıl düzelteceğiz
esra ekmek makinesi alsana tatlım çalıştığım için yetiştiremiyorum demişsinya canım çınarın ekmeğinide yapar bisküvi hamurunuda hazırlar reçelle kek bile yapıyo ben çok memnunum
bilgisayarında format factory proğramı varsa ordan formatını değiştir o zaman atabilirsin canımezanı biraz geçiyor canım :)) yok yok biraz göbek yaptım bu ara ona takmış durumdayım . mız mız olmasa ben de bırakacağım kahvaltı işini kayınvalideme. dediğin gibi söyleyenlere takmıyorum canım gerekli cevabı verip geçiyorum.
boşver canım etrafı. keyifliler ya ona bak. Umay Deniz de babası gelince basıyor kahkahayı. birlikte çok eğleniyorlar
ben karyola almamıştım park yatak aldım ama artık korku içindeyiz.uykusundan uyanıp ayağa kalkıp yatağı sallamaya başladı . bir gün üstünden atıvericek kendini Allah korusun sanırım en iyi çözüm alt katına geçirmek yatağı.
buldum da resim büyük diyor nasıl düzelteceğiz
kız öyle deme benim ismim bile var atrık çırpı bacak köprüsüeşim saolsun çok yaratıcı fikirleri vardır kendisinin
filiz bizim gibi zayıf olupta yok oram çıktı buram büyüdü diyenlere napıyoar biliyon dimi bence hiç bu konuda konuşmayalım
yok canım etrafı boşverdim zaten ev saldım çayıra mevlam kayıra durumunda son zamanlarda hep :))
nasıl yani ekmek yapma makinası sadece ekmek pişirmeye yaramıyor mu hamuru mamuru nasıl yapıyor hangi marka dur ben bir bakayım bugün şu makinadan işimi görür mü ki dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?