- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #73.081
uyku eğitimine başladım bugün. saat 7 de uyku ritüeli ile başladım odadan çıktığımda saat 9 du. ben uyku eğitimine başladığımda eşim ankaradaydı, Alp uyuduğunda eşim istanbula gelmişti :)
en bombası şu iki kucağımda dolaştırdığımda uyuyan bebek 2 saat boyunca direndi ağladı ki normalde çok nadir ağlar. neyse en sonunda uyumaya karar verdi uyudu ama 40 dk sonra tekrar kalktı. resmen kalbim ağrıdı ilk günden... umarım diğer günler daha kolay olur nasıl olacak bilmiyorum gerçekten...
çokta zorlama..huysuzlandırırsın iyice uyumaz busefer..yavaş yavaş alıştır..birden bire düzenini değiştirmeyi reddeder..
zaten tam uyumuş gibiydi tekrar yatakta ayağa kalkmaya başladı. ikinci kısım ilk kısımdan da zor geçti. ilkinde sersemlemişti uyuyacak gibiydı sonrasında ayağa kalkınca acayip huysuzlandı. yarın daha da sakinleştirip yatırmayı deneyeyim en iyisi ben...
Merhaba kizlar. doktora.gittik bugun yavrum altinci hastalik geciriyormus. ilac falan vermedi kendiliginden gecer dedi. aklinizda olsun iki uc gun sebepsiz ates arkasindan da isilik gibi dokuntu olursa altinci hastalikmis bosuna ilac kullanmayin..
Hayale cok gecmis olsun.esperanzacim ben soganin cok faydasini gormustum ama ona katlanamiyorsan cold mix diye bi damla var tamamen dogalmis bebeklr icin olanindan alip mendile bi damla damlat yattigi odaya koy nefesini rahatlatiyor..
İkbalcim size de cok gecmis olsun .sordugun alanda bir doktor tanimiyorum ama doktorsitesi.com diye bi site var aradigin alanda uzmanlara soru bile sorabiliyorsun bi bak istersen..
canım öncelikle kolay gelsinn :) bence çok iyi birşey yapıyorsun, umarım başarılı olursun.. bebeğinin keyfini yap, mutlu yatır yatağına, ozaman işin bi tık dah kolaylaşır bence, huysuzlanırsa sakinleşmesini bekle,zorlama, çünkü huysuz bebek asla kendi kendine uyumuyor, tecrübeyle sabit:)
selam kızlar bgn topik amma şenlikliymiş bayıldım walla okumaktan zevk aldım :)) biz bgn aylık rutin kontrolümüze gittik, doktorumuz çok kalabalık olduğu için alel acele muayene eti, çok rahatsız oldum, tatmin olmadım bu muayeneden.. kilomuz 8500 gr, boyumz 72 cm. çıktı, doktor normal dedi ama başka bir doktor da bu aylarda en az 9 kilo olmalı demişti,erkek bebeklerin. neyse kan değerleri düşüktü,demir damlasını arttrdı.. o kadar..apar topar çıktık odadan, çünkü diğer bebek girmişti bile , gıccık oldum
neyse bugün mübarek gün,güzel fotolar ekleyelim, ben fazla foto görmedim unuttunz mu hatunlar cuma fotolarınııı?????? :) (bu fotolar bir harika bir doğumgününden)
geçmiş olsun.. 6. hastalık hakkında doktorumuz bi önceki muayenede bizi bilgilendirmişti, eğer geçirirse ne olduğunu bilelim apar topar hastaneye gelmeyelim diye, vücudunun heryerinde döküntüler, yüksek ateş.. ilaç kullanılmıyormuş ewet, kendiliğinden geçermiş.. umarım bi an önce atlatrsınız cnm..
cesaretimi topladım ve kayınvalidem yanımdayken eline ekmek kabuğu verdim. verdikten hemen sonra pişman oldum ama bizimki aldırtmadı elinden ekmek kabuğunu. önce ufak bir parça kopardı ekmekten yuttu. sonra diğer geri kalan parçasını ıslattı ıslattı damağına yapıştırdı ve yuttu. hiç korktuğum gibi olmadı. çok tatlı yedi ya üstüne de bir kaç kaşık ayran verdim...
canım bende vermedimde komşum doktor tavsiye etti diyince kafam karıştı doğru bende vermiyim aysel ne ekmeği yapıyosun evde ben tam buğdayla çavdar yapıyorum
Merhaba kizlar. doktora.gittik bugun yavrum altinci hastalik geciriyormus. ilac falan vermedi kendiliginden gecer dedi. aklinizda olsun iki uc gun sebepsiz ates arkasindan da isilik gibi dokuntu olursa altinci hastalikmis bosuna ilac kullanmayin..
Hayale cok gecmis olsun.esperanzacim ben soganin cok faydasini gormustum ama ona katlanamiyorsan cold mix diye bi damla var tamamen dogalmis bebeklr icin olanindan alip mendile bi damla damlat yattigi odaya koy nefesini rahatlatiyor..
İkbalcim size de cok gecmis olsun .sordugun alanda bir doktor tanimiyorum ama doktorsitesi.com diye bi site var aradigin alanda uzmanlara soru bile sorabiliyorsun bi bak istersen..
uyku eğitimine başladım bugün. saat 7 de uyku ritüeli ile başladım odadan çıktığımda saat 9 du. ben uyku eğitimine başladığımda eşim ankaradaydı, Alp uyuduğunda eşim istanbula gelmişti :)
en bombası şu iki kucağımda dolaştırdığımda uyuyan bebek 2 saat boyunca direndi ağladı ki normalde çok nadir ağlar. neyse en sonunda uyumaya karar verdi uyudu ama 40 dk sonra tekrar kalktı. resmen kalbim ağrıdı ilk günden... umarım diğer günler daha kolay olur nasıl olacak bilmiyorum gerçekten...
selam kızlar bgn topik amma şenlikliymiş bayıldım walla okumaktan zevk aldım :)) biz bgn aylık rutin kontrolümüze gittik, doktorumuz çok kalabalık olduğu için alel acele muayene eti, çok rahatsız oldum, tatmin olmadım bu muayeneden.. kilomuz 8500 gr, boyumz 72 cm. çıktı, doktor normal dedi ama başka bir doktor da bu aylarda en az 9 kilo olmalı demişti,erkek bebeklerin. neyse kan değerleri düşüktü,demir damlasını arttrdı.. o kadar..apar topar çıktık odadan, çünkü diğer bebek girmişti bile , gıccık oldum
neyse bugün mübarek gün,güzel fotolar ekleyelim, ben fazla foto görmedim unuttunz mu hatunlar cuma fotolarınııı?????? :) (bu fotolar bir harika bir doğumgününden)
Eki Görüntüle 554965 Eki Görüntüle 554966
kalemm ge.çmiş olsun..bizde şuan 6.hastalık geçiriyoruz.Bebebğim 3 hatta 4 gündür 39 derce ateşliydi..uyuyamazdı,yemdi içmedi,çok zordu ateş kısmı bugun vucudu kabarmaya başladı isilik gibi aynene.Sadece dolven kullandık ateş düşürmek için..ama ateş çok kötü yaa
evveeettt poyrazdan incilerr...bizim fırlama karyolasını dişliyor ve halının tüylerini yoluyor..nasıl ama:) karyola koruyucu da almam lazım ama halıyla ilgili naaparım bilmem..sanırım odaya halıfleks kestirip onu kaldırıcam...külliyen zarar herif yaaaaa..ooff off
hahahahçok hoşmuş ayça doğrusu nerden keşfetti onları bu çocuklar bir alem yahu daha ne zararlar verecekler bize kim bilir...çınarda tepsilere takmış durumda şu anda tepsiyi gördüğü yerde bağırıyor ver diye eline aldığı sert bir cisimle vurcakmış 2 tepsim gitti bile şimdiden :)) babamız saolsun hep onun marifetleri
hadi seniki ses çıkarıyo bari..halının tüyünü yolmak ne oluyo..o küçük parmaklarla ıy yoluk yoluk yapmış halıyı bende diyorum bu halının tüyleri niye çıkıyo
belki ona tutunup sürünmeye çalışıyordur annesi neden öyle diyosun :))
en bombası şu iki kucağımda dolaştırdığımda uyuyan bebek 2 saat boyunca direndi ağladı ki normalde çok nadir ağlar. neyse en sonunda uyumaya karar verdi uyudu ama 40 dk sonra tekrar kalktı. resmen kalbim ağrıdı ilk günden... umarım diğer günler daha kolay olur nasıl olacak bilmiyorum gerçekten...[/QUOTE
allah kolaylik versin umarim cok aglamadqn huysuzlanmadan atlatirsiniz. ilk gun gecmis ya gerisi daha kolay olur..
kalemm ge.çmiş olsun..bizde şuan 6.hastalık geçiriyoruz.Bebebğim 3 hatta 4 gündür 39 derce ateşliydi..uyuyamazdı,yemdi içmedi,çok zordu ateş kısmı bugun vucudu kabarmaya başladı isilik gibi aynene.Sadece dolven kullandık ateş düşürmek için..ama ateş çok kötü yaa
Sana da gecmis olsun canim ya insan korkuyor gercekten. ama sevindigim bi nokta varki sqbredip o iki gunde dr. a gitmedim yoksa kuzumu delik desik ederlerdi atesin sebebini bulmak icin.dokuntu olana dek altinci hastalik oldugu anlasilmiyormus.ben distendir diye dusunup evde kendi cabalarimla kontrol altinda tutmaya calistim iyi de yapmisim..tabi bu arada butun uyku ve yemek duzeni yerle bir.zaten ek gidaya istahli degildi simdi vqrsa yoksa meme hix agzini bile acmiyor
gokalpe ve poyraza da masallah cok guzel cikmislar
geçmiş olsun canımMerhaba kizlar. doktora.gittik bugun yavrum altinci hastalik geciriyormus. ilac falan vermedi kendiliginden gecer dedi. aklinizda olsun iki uc gun sebepsiz ates arkasindan da isilik gibi dokuntu olursa altinci hastalikmis bosuna ilac kullanmayin..
hadi bakalım hayırlısı olsun nasıl zevk almıştır kendi kendine bişi yemekten zeynepcim kim bilir :))
suna onları vermek için henüz çok erken canım ya şu anda onun bizim bebeklerimize bir katkısı olacağını zannetmiyorum evde yaptığın muhallebi ohh miss boşver daninoyu filan :)) benim arkadaşımda çınarın muhallebisinden yedirmişti kızına yedi diye gitmiş marketten hazır almış yaaa...
çok geçmiş olsun canım ben bilmiyordum mesela bunu öğrendiğim iyi oldu saol valla...
sonunda başladın demek hadi bakalım kolay gelsin zeynep umarım bundan sonraki günler daha kolay olur senin için ne yaptın ilk gün yazarmısın canım ya alp çok ağladımı nasıl tepkiler verdi sana??
hayy senin gülüşünü sevsinler iyimi tatlım benim maşallah sanacanım kilo alımı doğduğu kiloyla orantılı gitmezse sorun olmuyor mu sonuçta her bebeğin gelişimi farklı illaki 9 kilo olması şart değil değilmi gelişim oranı iyiyse kilosunu hiç takma bence...
geçmiş olsun canım umarım bir an evvel iyileşr bebeğin...
bu babalar vtam dayaklıkhahahahçok hoşmuş ayça doğrusu nerden keşfetti onları bu çocuklar bir alem yahu daha ne zararlar verecekler bize kim bilir...çınarda tepsilere takmış durumda şu anda tepsiyi gördüğü yerde bağırıyor ver diye eline aldığı sert bir cisimle vurcakmış 2 tepsim gitti bile şimdiden :)) babamız saolsun hep onun marifetleri
yok yaaa yakaladım dün..başına oturmuş yolukluyodu:))) ne sürünücek adam koşar gibi emekliyo şuanda:))) dizleri acicak diye dizlik alıcam ona..kabloları söktü babası kapının üstünden geçirdi yolucak bişi bulamadı halıya sardırdı velet..Eki Görüntüle 555137 ...tipe baksanaa:))) yaramazlığa koşuyo resmennn
kızlar günaydın bizim tembel velet dün ilk defa süründü birazcık ama ters süründü teyzeleri çok komikti hali herkes gider mersine kemal gider tersine
günaydın esra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?