- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #72.101
valla bende dayanamam annenin yerinde olsam esra kaç beşik aldın çınara ayıptır sorması
tatlım beşik 1 tane aldım sadece sallanan diğer büyük beşiğini babası yaptı bebek odası olarak beşik,dolap birde komidin işte...
babası mobilyacımı çınarın
aynen canım izmirde bir firmada çalışıyor mutfak yapıyorlar genelde ama eşim ekstra olarak internette beğendiğim bebek odasını kendi yapmıştı saolsun beceriklidir o konuda
bebişleriniz hıçkırdığında napıyorsunuz kızlar?
bizde de bir hıçkırık tuttu mu çok uzun sürüyor ama birşey yapmıyorum bekliyoruz geçmesini:)
ellerine sağlık güle güle kullanın bizim mobilya dükkanımız var burda benimkinide eşim yaptı ama ben beşikle şifonyer yaptırdım sadece dolabı odasını ayırınca yaptırmayı düşünüyorum canım
benim ev 2+1 bir çınara oda yaptık ama daha hiç yatmadı tabi artık alıştırmam lazım zaten çocuk yaşına geldi nerdeyse sadece uyanıkken orda oynuyoruz ama alışsın diye yatak odam küçük olduğu için mecburen küçük bir beşik daha almak zorunda kaldım çok teşekkür ederim bu arada eşlerin mobilyacı olmaları çok işe yarıyor ama dimi yoksa o bebek odasına dünya kadar para vermem gerekirdi
bizde de bir hıçkırık tuttu mu çok uzun sürüyor ama birşey yapmıyorum bekliyoruz geçmesini:)
eee herkes burda ne bekliyorsunuz kızlar yazın birşeyler
bizim evde 3+1 odamın biri boş zaten oda hazırda henüz kemali taşımadık ben küçük beşik almadım bizim oda baya büyük dolabıda kışın yaptırmayı düşünüyorum kışın pek iş olmuyorya engellemeyeyim dedim doğru valla çok işe yarıyor çok pahalılar yoksa mobilyalar
valla fiyatlar bomba mobilyaların. sağolsun bize de annem ile babam aldılar. yoksa imkanı yok alamazdık yeni eve taşınıyorduk o ara. herşey planladığımızdan daha pahalıya gelmişti bir de bebek odası yaptırsaydık heralde bitmiştik. hoş hala ödüyoruz diğer taksitleri :):):)
ben bir yandan uyku eğitimi ile ilgili yazıları okuyorum. alp uyudu şimdi. dünden kalma yemeğim de var oh rahatım yani...
merhaba kızlar alıntılarım yine uçmuşesra ne güzel şeyler yapmışsın yorulduğuna değmiş bravo valla.biz de geçen ay yaptık yağmur muma üflerken pastaya ayağını soktu mumu ellemeye kalktı buğdayı kadehlere koymuştum birkaçını devirdi falan ama yinede güzeldi bu arada yağmur da odasında yatmıyo bizim odadakine yakında sığamayacak dün gece park yatak mı alsak diye düşünürken buldum kendimi:26 dasında uyuması o derece imkansız geliyo sürekli uyanıyo çünkü saat başı
merhaba kızlar alıntılarım yine uçmuşesra ne güzel şeyler yapmışsın yorulduğuna değmiş bravo valla.biz de geçen ay yaptık yağmur muma üflerken pastaya ayağını soktu mumu ellemeye kalktı buğdayı kadehlere koymuştum birkaçını devirdi falan ama yinede güzeldi bu arada yağmur da odasında yatmıyo bizim odadakine yakında sığamayacak dün gece park yatak mı alsak diye düşünürken buldum kendimi:26 dasında uyuması o derece imkansız geliyo sürekli uyanıyo çünkü saat başı
bebekle aynı odada yatınca uyku kalitesi çok yüksek olmuyor en azından bizim öyleydi. öksürüyorsun uyanıyor su içmeye kalkıyorsun uyanıyor ya da uyanır gibi oluyor. o kıpırdanıyor uyandı diye sen uyanıyorsun. ben 3 aylıkken ayırmıştım odasını o zaman daha uzun süre uyumaya başlamıştı. tabi bu bizimki herkesin böyle olacak diye birşey yok.
ben çok kararsızım uyku eğitiminde ya daha küçük gibi geliyor bide her hastalandığında falan baştan başla tek yaptığım aynı saatte uyutmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?