2012 kpss yoldaşları stres atalım birazda :))))

sanırım kesin çözüm benim ben süt sevmiyorum :KK52::KK52:
kızlar ben kaçar iyi geceler hapinize yarın türkçe çözücem süpriz misafir gelmezse tabi :KK9:
öptüm sizleri iyi geceler :KK19::KK55::KK55:

..................................................................................

Son düzenleme:
seulucum valla özenti gs işte biz bütün kadınları topladık siz belli kontenjanla hadi gelsinler bari diyosunuz :KK9::KK9:

kpss ve aöf çalışmak dışında buraya takılıyorum :KK52: :KK52: burayı yeni keşfettim çok güzel bi site :KK9: Bide nişanlımla tel. konuşuom :KK31:

bak bayadır yazmamışız buraya sen yazınca fark ettim :KK1:
kpss de bazen motivasyon gidiyo buraya geliyoduk :KK52::KK52:

yarın iş görüşmem var napıcam ben ya :KK14::KK14:
ykb gişe yetkilis hemde :KK14:

Son düzenleme:
ne güzel işte işin olur
ama ders çalışmanı engeller diye mi istemiyorsun

evet canım ya:KK5:
yaklaşık 6 ay önce başvurdum sınva girdim olumlu olmuş şubeye görüşmeye çağırdılar yarın benim başvurum gişe destekti.ama çağırdıkları şube yeni açılıyomuş büüyk ihtimalle full time olucak.herşey karıştı of ya :KK14:
niye şimdi çağırdırlar ki :KK47:

ben geldimmmmmmmm :KK39::KK39::KK39:

hoşgeldin tatlım :KK19: akıl verin bana :KK31:

ne güzel işte hayırlı olur inşallah :nazar:
ders çalışmama engel olurmu falan diye düşünme bende çalışıyorum en azından kafam dağılıyor yoksa evde olunca calışmadığım her an vicdan yapıyorummm...

çalışma imkanı iyide benim işe başlamam şubat ortasını bulur görüşme iyi geçerse eğitimi falan var.destek olsa sözleşme 6 ay ayda 15 gün falan çalışılıyo.ama kadrolu olursa 1 sene sözleşme :KK14:
bizim evlilik 2013 e kalmış olucak bölelikle :KK14:

çalışma imkanı iyide benim işe başlamam şubat ortasını bulur görüşme iyi geçerse eğitimi falan var.destek olsa sözleşme 6 ay ayda 15 gün falan çalışılıyo.ama kadrolu olursa 1 sene sözleşme :KK14:
bizim evlilik 2013 e kalmış olucak bölelikle :KK14:

hmm amladım canım neden sıkıntıya düştüğünü...git bi görüş şartlarını falan iyice öğren içine sinmezse yine kpssye kadar çalışmazsın...bu senin verebileceğin bi karar ama tabi çok istediğin bi işse bu bir sene ertelersin yapcak bişey yok :26::26:

hmm amladım canım neden sıkıntıya düştüğünü...git bi görüş şartlarını falan iyice öğren içine sinmezse yine kpssye kadar çalışmazsın...bu senin verebileceğin bi karar ama tabi çok istediğin bi işse bu bir sene ertelersin yapcak bişey yok :26::26:

ya evlenince istanbulda otursam gözüm kapalı giderim evet derim ama şehir dışına evlenicem :KK14:
1 sene dolmadan da şube değişikliği yapmazlar heralde.sevdiğime söledim o da çok sevindi çünkü ben bankayı çok istiyorum.kpss ye 30 dolana kadar hep gircem atanamasam.
işte bizimde 5 sene bitti artık ertelemek istemiyoruz.bilmiyorum ya yarın bi şartları öğreniyim bakalım.annemde gitme bile kpss çalışıyon diyo :26:

ya evlenince istanbulda otursam gözüm kapalı giderim evet derim ama şehir dışına evlenicem :KK14:
1 sene dolmadan da şube değişikliği yapmazlar heralde.sevdiğime söledim o da çok sevindi çünkü ben bankayı çok istiyorum.kpss ye 30 dolana kadar hep gircem atanamasam.
işte bizimde 5 sene bitti artık ertelemek istemiyoruz.bilmiyorum ya yarın bi şartları öğreniyim bakalım.annemde gitme bile kpss çalışıyon diyo :26:

banka istiyosan tabiki git canım...bende hep banka banka diyodum ama kuzenim bankada suan ve özel cok zor kpssye yönel dedi o yüzden bu yılı kpssye ayırdım...ama kendinde deiğin gibi kpssye diğer senelerdede girebilirsin hem sevgilinde cok sevinmiş,şartları falan iyice öğren belkede sıkıntı yapmana bile gerek kalmıcak 6 ayı doldurunca biçok bankada şube değişimi yapılabiliyo diye biliyorum çünkü.

X