Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım kesin çözüm benim ben süt sevmiyorum
kızlar ben kaçar iyi geceler hapinize yarın türkçe çözücem süpriz misafir gelmezse tabi
öptüm sizleri iyi geceler
sanırım kesin çözüm benim ben süt sevmiyorum
kızlar ben kaçar iyi geceler hapinize yarın türkçe çözücem süpriz misafir gelmezse tabi
öptüm sizleri iyi geceler
okyonuuss soru var mı soru
kpss topiğinde kimse kalmamış bu kadar hevesli olduğunuz bilseydim daha önce açardım
kpss ve aöf çalışmak dışında buraya takılıyorum burayı yeni keşfettim çok güzel bi site Bide nişanlımla tel. konuşuom
bak bayadır yazmamışız buraya sen yazınca fark ettim
kpss de bazen motivasyon gidiyo buraya geliyoduk [/QUO
yarış görüşmem var napıcam ben ya
ykb gişe yetkilis hemde
yarın iş görüşmem var napıcam ben ya
ykb gişe yetkilis hemde
ne güzel işte işin olur
ama ders çalışmanı engeller diye mi istemiyorsun
ben geldimmmmmmmm
ne güzel işte hayırlı olur inşallah
ders çalışmama engel olurmu falan diye düşünme bende çalışıyorum en azından kafam dağılıyor yoksa evde olunca calışmadığım her an vicdan yapıyorummm...
çalışma imkanı iyide benim işe başlamam şubat ortasını bulur görüşme iyi geçerse eğitimi falan var.destek olsa sözleşme 6 ay ayda 15 gün falan çalışılıyo.ama kadrolu olursa 1 sene sözleşme
bizim evlilik 2013 e kalmış olucak bölelikle
hmm amladım canım neden sıkıntıya düştüğünü...git bi görüş şartlarını falan iyice öğren içine sinmezse yine kpssye kadar çalışmazsın...bu senin verebileceğin bi karar ama tabi çok istediğin bi işse bu bir sene ertelersin yapcak bişey yok :26::26:
ya evlenince istanbulda otursam gözüm kapalı giderim evet derim ama şehir dışına evlenicem
1 sene dolmadan da şube değişikliği yapmazlar heralde.sevdiğime söledim o da çok sevindi çünkü ben bankayı çok istiyorum.kpss ye 30 dolana kadar hep gircem atanamasam.
işte bizimde 5 sene bitti artık ertelemek istemiyoruz.bilmiyorum ya yarın bi şartları öğreniyim bakalım.annemde gitme bile kpss çalışıyon diyo :26: