2012 kpss yoldaşları stres atalım birazda :))))

Çarşaf havlu çok lazım oluyor bol bol alın kizlar bende size tavsiye :KK55:Guiet bakarsın yetmezse sana alirsinindirim denk gelince:KK31:

havluları zaten mahmutpaşadan alcam paketle orası harika ya harry poterın okul kitabı aldığı yer gibi bayılıyorum oraya :KK55:

tencerede iki model belirledim ama yemek takımında kararsızım hala seçenek yapıp sevdiceğime sunucam :KK9:
tencere bende korkmaz bide emsan beğendim 3 tane tencersini alcam o kdar.düdüklü tefal alıcam ben herşey aklımda nette işte para yok şu an hepsini almaya :KK53:

Tencere Korkmaz'ın 2 takımı var bende birinin kulpları silikon onu set olarak aldım kulpları Demir tomul 3lu Aldım bide 3lu olan 100 tl di:KK31:

Tencere Korkmaz'ın 2 takımı var bende birinin kulpları silikon onu set olarak aldım kulpları Demir tomul 3lu Aldım bide 3lu olan 100 tl di:KK31:

tutma yerleri çok ısınmıyo dimi canım :KK31:
ben bunu istiyorum http://www.stokburada.com/images_buyuk/f55/Korkmaz-A1606-Perla-4lu-Tencere-_218055_1.jpg
ama 5 lt olmıcak :KK24:
emsanında bunlar
http://www.nishev.com/FB,480,44,emsan-yakamoz-8-parca-tencere-seti-set-urunler-emsan.jpg

bunlarıda tek tek alıcam 4 taneyi napıyım :S

Son düzenleme:
Linkleri Yapistiramiyorum canım bu gorsellerdeki ikinci resimleri tombul 3lu ile indirim yazıyor baya bir asarida kırmızı yazıyla onun çapraz üstünde silikon küllü set var bende tost makinası falan var icinde siyah kulplu

Linkleri Yapistiramiyorum canım bu gorsellerdeki ikinci resimleri tombul 3lu ile indirim yazıyor baya bir asarida kırmızı yazıyla onun çapraz üstünde silikon küllü set var bende tost makinası falan var icinde siyah kulplu

ilkinde yapıştı canım :KK54::KK9:

yaaaaaaaaaaa çoooooooook güzel bu :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
bende istiyorum bundan ama böle set almam tek vardır inşallah :KK53:

Tencere takımıda vardı bunun araştır bı bulursun ins. Ben set aldım hepsi bir olsun diye uğraşmamak iciin tost makinadüşünülelim faln yoktu iyi oldu:KK31:Marka olarakta kaliteli :KK31:ben memnunum ısınmada yapmiyor

Tencere takımıda vardı bunun araştır bı bulursun ins. Ben set aldım hepsi bir olsun diye uğraşmamak iciin tost makinadüşünülelim faln yoktu iyi oldu:KK31:Marka olarakta kaliteli :KK31:ben memnunum ısınmada yapmiyor

buldum buldum :KK23:
bak gece gece neler sokuyosun aklıma okyonus :KK19:
5 li set bundan alıcam 6lt anneme veririm tavayıda gerisi bana kalır :KK49:
saol arkadaşım :nazar:

Plastik kulpunda alma canım bu tarz al bence digerlerinin kulpları çok büyük dürüyor ben beğenmedim benim öyle plastik kulplu tencerem var bı tane Tello'na bulaşık makinasında çok yer kaplıyor plastik kulpları yanlara doğru uzun hiç beğenmiyorum zaten hediye geldi ben hayatta almadım onu para verip:KK1:

Plastik kulpunda alma canım bu tarz al bence digerlerinin kulpları çok büyük dürüyor ben beğenmedim benim öyle plastik kulplu tencerem var bı tane Tello'na bulaşık makinasında çok yer kaplıyor plastik kulpları yanlara doğru uzun hiç beğenmiyorum zaten hediye geldi ben hayatta almadım onu para verip:KK1:

bende işte ısınma sorununu düşünüyodum.bunlar hem istediğim tarzda hem tutma yerleri tek çelik değil alcam gitcek valla :KK9::KK9:

bende işte ısınma sorununu düşünüyodum.bunlar hem istediğim tarzda hem tutma yerleri tek çelik değil alcam gitcek valla :KK9::KK9:

Al valla şiddetle tavsiye ediyorum hem sade sık duruyor ben çok memnunum kulplarında ısınma yapmiyor al gitsin :KK76:bir ornek kullanalim:KK53:

Al valla şiddetle tavsiye ediyorum hem sade sık duruyor ben çok memnunum kulplarında ısınma yapmiyor al gitsin :KK76:bir ornek kullanalim:KK53:

olur valla canım :KK19::KK19:
ama bak bu diğer beğendiğimden daha çok yattaı aklımda hatta emsanı bile solladı :KK4::KK4:

okyonuscum saol canım bak muhabbet etmemiz iyi oldu tenceredede karar kıldım sayende :KK19:
ben ufaktan kaçıyoum uykum geldi :KK49:
yarın görüşürüz canım iyi geceelr :KK3:

okyonuscum saol canım bak muhabbet etmemiz iyi oldu tenceredede karar kıldım sayende :KK19:
ben ufaktan kaçıyoum uykum geldi :KK49:
yarın görüşürüz canım iyi geceelr :KK3:

İyi geceler canım :KK19:böyle muhabbet edelim arada iyi oluyor hem kafa dağıtıyoruz :KK53:Tencere isin tamam ozaman artık başka çeyize eşyasına yogunlasirsin:KK1:Öptüm canım

X