Arkadaşlar moral bozmak istemem ama ek atama olmazsa işiniz çok zor 89 la kapatan bölümler var ve bu puanlar 2012dede geçerli eğer ek atama olmazsa çok çok iyi puanlar almalısınızki 2011 lilerin önüne geçin lütfen sizde ek atamaya destek verin yoksa sizinde işiniz çok zor olucak malesef
merhaba kızlar..
ben de matematik mezunuyum ve çok yüksek almam lazım 94 95 gibi..
Herkese mrb..
Ben de bu yıl kpssye hazırlanıcam, 3 denemeden sonuç alamadımbu sene sıkı hazırlanmayı planlıyorum.
2 aylık evliyim bakalım hem evlilik hem ders çalışma nasıl gidecek.
nasıl yapacağız senin planın varmı.temelin nasıl derslerde[/Q
cnım ben bir buçuk aydır belki 2 aay tam bilmiyorum az da olsa çalışıyorum..tarihi matematiği vatnadaşlığı vs tekrar ettim..ben daha çok genel kültüre yöneldim..zayıf çünkü..tarh ve vatandaşlık ama matematiğede çalışıyorum full yapmam lzım zaman kazanayım diye:)
hergün çaışıyorum evdeyim tam bir planım yok ama konu çalışıp özellikle video izleyip soru çözüyorum birde bu arada kpdsye hazırlanmaya başladım..
benim bu dördüncü kpss denemem olucak daha kitap alıp çalışmaya başlmadım elimde yaprak testler var bide tarih coğrafya ve türkçem fule yakın konu çalışmasamda olur diye düşünüyuorum ama matematiğim çok berbat
arkadşaım zihin haritası harika bir şey onu çıkarıcam
ama banada rica etsem linkleri yollarmısın çok yararlı bir paylaşım olmuş bu
kızlar merhaba nasılsınız :) akşama kadar ders çalıştım , sonra dışarı çıktım gezdim geldim şimdi biraz daha ders çalışacağım :)
Önlisans kpss : 372 gün
walker maşallah ya sana:):)bugun hiç çalışasım gelmedi evdeydim de..
yaw kızlar ii akşamlar tekrar:)
bana fikir verin kafam karıştı biraz..
kpds kasıma girsemmi 2 ay var önümde ing de intermediate upper gibi sanırım..ama baktım sorulara karışık..kurslarda pahalı baya şuan çalışmıyorum herhangi bir işte..
ne yapsam acaba bahara mı kalsa bu hayal..
benimde ingilizce aynı seviyede sayılır.ama kpds kurssuz olmuyormuş öyle diyorlar.yada sadece ona yoğunlaşacaksın.bende girmeyi isterim ama kursa gitmek isterim önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?