türkçe bitsin de yavaştan coğrafyaya başlıcam.
dün yaptıklarım ve bugünkü planlarım bunlar.
sen ne yaptın bakalım MDree :))
canım çok şirinsin ya bayağı güldüm :)) sendemi zayıflamya çalışıyorsun.ben hamilelik kilolarımdan kurtulup üstüne biraz daha vermek istiyorum.mp3 takıp yürüyüş yaparken ders dinliyorum.sende yapabilirsin.bu arada önceki mesajında son aylar çalışıp 87 alan var demişsin.ben 2009 da bu zamnalar başladım çalışmaya bayağı bişeyler yapmıştım marttan sonra koptum.çocuk büyüdü peşinden koşması ayrı bana acaip engel oldu.annemin bakması gereken yaşlılar vardı.gelemedi.bende beceremedim koptum biryerden sonra.sınavda 78 aldım en büyük htamda süre oldu.inanırmısınız bakmadığım bir sürü soru vardı daha ve yarım saat kaldığını görünce uçarcasına işaretledim çoğunu.buna rağmen bakamdığım çoktu.benim size tavsiyem son aylar iyi asılın bol denem çözün süreli olarak.
demem o ki baştan başlamakta işe yaramıyor fazla.asıl son 4 ay çalışacaksına dam gibi.
bu arada ben şuan ikisinide uyuttum ders çalışmaya gidiyorum:))
selamlar ,
kızlar maşallah ne kadar güzel çalşıyorsunuz ? Bölümler nedir? kpss a-b önlisans ....
yoksa topiğiniz tüm kpss mağdurlarına açık mı ?
sevgi meleği sorumu görmedin galiba:)
canım ihtiyacın tüm kitapları olmasada bazı kitaplarını beğeniyorum özellikle tarihi hiç sevmezken hep çalışmamak için bahaneler uydururken tarihi sevmeme sebep olmuştu 2009 da :)) coğrafyada daha öncede kendi notlarımdan çalışmıştım ihtiyaçta konu anlatımı sıralaması benim kafamı karıştırmıştı alışkın olmadığım bir sıralamaydı . birkaç kaynakla birlikte çalışmıştım bunlardan biride güvenderdi. ama ben pek ısınamadım güvendere. yarın data yargı ve uzman kariyerin kitaplarına bakıcam. tatlım çok düşüncelisin fotokopiye gerek yok kitabı alırım. çok saol canım.
kızlar aslında herkes hangi ders için hangi kaynakları kullandıklarımızı yazsak hepimize fikir olur. enazından ek kaynak olarak onları kullanabiliriz.
buna en güzel örnek benim canım okulum bitti eve geldim evde boş boş duruyorum çalışmıyorum annemler sende sınava girdi dedi sınava da iki üç ay var bende girerim dedim ama bugün çalış yarın çalış derken son 2 hafta çalışmaya başladımm geç kaldığımın farkındaydım ama anayasaya baktım ve sadece 10 tane olan deneme seti aldım onlarında hepsini çözmedim neyse sınava girdimm bana göre çok kötü geçmişti sınav sonuçları hiç öle olmadı 85 aldımm bir yıl sonra atandım bütün yılını bu sınava harcayan gece gündüz çalışan okul arkadaşlarım 70i geçemedi o nedenle bu işler belli olmuyor inşallah herkesin istediği dileği olur :):):):):):):):):):):):):)
kızlar beni de alın o zaman aranıza bende sınava hazırlananlardanım
hem özel şirkette çalışıyorum hemde kpss hazırlanıyorum önlisans dan giricem hafta içi ders çalışamıyorum hafta sonu cuma-cumartesi-pazar bakabiliyorum .... hedefim 85 üstü inş.
seneye inş. atanırım çok istiyorum... özel şirket ömrümü yedi.........
her akşam mümkün olduğunca çok okumaya çalışıyorum şimdilik konuları okuyorum, coğrafya ve tarihim çok vasat bunlara ağırlık veriyorum, bunları tamamladıktan sonra matematiğe başlıcam ve bir yandan tarih coğrafya tekrarı yapıcam. arkadaşlar video indirmişler ama ben bulamıyorum adam akıllı video link atar mısınız kızlar?
ben lisans b grubundan giricem cnm sınava yani temmuzda:) işletme bitirdim. senin nedir?
Maaşallah çok iyi :)
Ben ne yaptım .... İşyerinde biraz soru çözebildim sadece ama yarın cumartesi umudum hafta sonunda
Şükürler olsun bugün CUMAAAAAA :)))))
canım çok şirinsin ya bayağı güldüm :)) sendemi zayıflamya çalışıyorsun.ben hamilelik kilolarımdan kurtulup üstüne biraz daha vermek istiyorum.mp3 takıp yürüyüş yaparken ders dinliyorum.sende yapabilirsin.bu arada önceki mesajında son aylar çalışıp 87 alan var demişsin.ben 2009 da bu zamnalar başladım çalışmaya bayağı bişeyler yapmıştım marttan sonra koptum.çocuk büyüdü peşinden koşması ayrı bana acaip engel oldu.annemin bakması gereken yaşlılar vardı.gelemedi.bende beceremedim koptum biryerden sonra.sınavda 78 aldım en büyük htamda süre oldu.inanırmısınız bakmadığım bir sürü soru vardı daha ve yarım saat kaldığını görünce uçarcasına işaretledim çoğunu.buna rağmen bakamdığım çoktu.benim size tavsiyem son aylar iyi asılın bol denem çözün süreli olarak.
demem o ki baştan başlamakta işe yaramıyor fazla.asıl son 4 ay çalışacaksına dam gibi.
bu arada ben şuan ikisinide uyuttum ders çalışmaya gidiyorum:))
oh oh bebişler rahat veriyomuş annesine :)
gerçekten dediğin gibi son 4 5 ay çok önemli.
saldımı gidiyor bilgiler.
şimdiden konular bitse de ben unuturum zaten
ancak tekrarlarla yürütürüm işi.
nedense çevremde çoğu bikaç ay çalıştım diyor. hayırlısı artık. bizim gibi hedefi yüksek olanlar başlamalı şimdiden
her akşam mümkün olduğunca çok okumaya çalışıyorum şimdilik konuları okuyorum, coğrafya ve tarihim çok vasat bunlara ağırlık veriyorum, bunları tamamladıktan sonra matematiğe başlıcam ve bir yandan tarih coğrafya tekrarı yapıcam. arkadaşlar video indirmişler ama ben bulamıyorum adam akıllı video link atar mısınız kızlar?
ben lisans b grubundan giricem cnm sınava yani temmuzda:) işletme bitirdim. senin nedir?
benim 95 almam lazım
Hadi bakalım hoşgeldin :)
yanlız gün içinde neler çalıştığını buraya yazmanı istiyoruz.
nelerden yararlandığını da yazabilirsin.
benimde hedef 88 üstü.
kolay gelsin bize
artık rüyamda bile test çözüyorum inanır mısınız
link paylaşmıştık ama tekrar yazıyım canım.
İhtiyaç Akademi - Uzaktan Eğitim Dersleri
2012 çalışma grubu link paylaşım sayfamız:) (Memurlar.Net - Forum)
Ooo senin bilgi birikimi varmış o zaman :)
Amin canım inaşallah emeklerimizin karşılığını alabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?