arkadaşlar matematiğim çok kötü nasıl çalışmalıyım :2: bana bir akıl fikir verin 3 kez kpss girdim ortaöğretim önlisans ve lisans olarak matematiğimin olmaması beni batırdı 70 lerde puan alsamda yetmedi
bu arada bende aranıza girdim benide kabul edinve yardımmmmm ben bu matematiği nasıl severim nasıl yaparım çalışma yöntemi nedir
allah hepimize zihin açıklığı versin
kızlar merhaba dershaneye gitmeye karar verdim sizce iyi mi yaptım bilmiyorum
dershanesiz olmayacak gibi bu iş
walker ii akşamalr hangi kurs canımm
Pegem akademi düşnüyorum internetten araştırdım biraz ...
hafta sonu kursu var mıdır acaba ?
hafta içi çalışıyorum hafta sonuda kursa gidicem sizce nasıl fikir ? evet biraz yorulacağım ama kursuz olmayacak bu iş
tatlım eğer kendine bi program yapıp ona uyamıyosun dersane yararlı olur, disiplini sağlar. sonuçta derse bi zorunluluk sağlıyo..
malesef yapamıyorum evde konu çalışamıyorum ..en azından evde soru çözer dershanede konu çalışırım yapamadım soruları soracağım insanlar olur öz. matematikte moralim çok bozuluyor yapamadım soru olunca .... erkek ark. istemiyor dershaneye gitmemi nedense anlamadım ... hatta sınava önlisansdan girmemi istemiyor. açıkdan lisans tamamlayıp girecekmişimanlamadım neden böyle diyor...
BEn çok kararsız kaldım hafta sonu ders saatleri ne olur acaba dershanenin...
çok yorulur muyum ?
Birde en azından kendimi denerim dershanedeki denemelerle evde deneme çözemiyorum hemen dağlıyorum ... zamanla yarışamıyorum...
linkleri bulamadım tekrar yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?