ya ben googla diyet günlüklerim yazdım bir sürü kişi topik açmış ben seninkine katılmak istiyorumtatlım kendi diyet topiğime pek uğramaz oldum.
diyet günlüklerine aç biz yorum yaparız şüphen olmasın.
valla canım bugün işyerinde fırsat buldukça bakayım dedim tarihe fakat afedersin ama bi b... anlamadım.bu ne len türkçe matematik olsa neyse yine anlıyorum onları en sona sakladım.tarihi napıcam bilmiyorum.yandımmmm.
benımde en korktugum coğrahya nasıl becerıcem hiç bilmiyorumdaha TR haritasındaki illerin yerını karıstırıyorum dusunsene batıdakılerı doğuya,doğudakıleride batıya yerlestırme gibi bi kabiliyetim var iştee :):)
netten sadece ön hazırlık olarak beni gaza getırecek en verımlı nasıl hazırlanılır kpss ye dıye makaleler okudum,işime yarayanları kaydettım pcyebir prog hazırladım işte biraz netten faydalanarak filan.. ihtiyac konu ve soru bankasını cok onceden almıstım ama işte daha kapagını bıle acmadım...
son olarak uzmanlar en cok hangi derste takılıyorsanız o dersın uzerıne gidin demişler haberın olsun..
birde Z TV nın kpss yayın akısı olarak var ona denk gelıyorum ara sıra sızınde aklınızda bulunsun gecen univ sınavına hazırlık geometri dersi verıyordu 2ay oncesınden bahsedıyorum valla hala aklımda umarım sınava kadarda hep aklımda kalır
çok güldüm kız sana batıdakinleri doğuya doğudakinleri batıya yazıyorum demişsin.ben daha coğrafyaya geçmedim ama emin ol ben daha beterimdir senden ben sadece türkçe ve matematikten anlıyorum diğerleri beni baya zorlıcak.inşallah yetiştiririm temmuza kadar.valla kitaptan okuyunca bişey anlamıyorum ya video izlediğimde anca bişeyler giriyor kafamaama ben inanıyorum hepimiz başarıcaz kızlarrrr
kızlar, bu kpsss doktoru ücretli site değilmi?yine harikasın sevgi meleği
bu arada saat 22:00 da başladım çalışmaya.bende senin gibi tarihten başladım önce çünkü hafıza haritasını çıkartmak istiyorum çok meraklandım.eğlenceli gibi gözüküyor.fakat bu akşamlık bu kadar çünkü yarın iş var fırsat buldukça işte çalışırım.
Bende biraz yavaş ilerliyorum 2 saatte anca
islamiyet öncesi türk tarihi
1.1.türklerin tarih sahnesine çıkışı
türk adının anlamı
türklerin ana yurdu
orta asyada kurulan ilk uygarlıklar
türk göçleri
1.2.ilk türk devletleri
büyük asya hun devleti
bu kadar çalıştım ve özet çıkarttım.
Yarın çokkkkk çalışıcam kızlar sizi çok öpüyorum
bende güldüm ya.. anayasa nasıl kızlar? bu arada vbende yenşi üye oldum, yeni evliyim, bakalım çalışabilecemmi hem ev hanılığı.. hem şehir değişikliği.. sizlerin bölümler ne?
kpss doktoru site ücretsizmi?
canım benim bölüm ithalat ihracat ve son sonof iktisat okuyorum bi ders yüzünden uzadı.onun için lisans olarak giricem.bu arada ben nişanlıyım benim işimde zor.çünkü haziranda düğünüm var ve hem çeğiz düzmek,yok koltuğudur,yok beyaz eşyasıdır,yok gelinliğidir ohoooo saymakla bitmez bir yandan açıköğretim sınavım bir yandan kpss bir yandan iş ben napayım başımı nerelere vurayımkoca benim neyime işte böyle kızlar benim çok telaşım var.ama yapmam gerekiyor.çünkü hayallerim var.
ayy çok iyi anlarım seni.. bende 3 ay oldu evleneli, o aşamalar ne yoğundu aman dikkat edin nişanlılık evrsi zordur tartışma çok olur.. her kafadan ses çıkıyodu aileler felan.. mobilya bak, beyaz eşya, mutfak küçük aletlere bakıodum okul çıkışı, çalışıodumda geçen yıl, tam bi araştırma işi, gezcen bol bol. yardımcı olabilirim danışmak şistersen mobilya-meyaz eşya- gelinlik- ..v.s konularındaaz çok tecrübe sahibo lduk zaten bende öle yapmıştım hazır gezenleri bulup pnlardan akıl almıştım :) kpss e de çalşırsın takma, akşamları baksan yeter geceler uzun gerekirse uykusuz kal gece tekrarları yap uykudan önce okunan akılda kalıyo kesinlikle.., bi daha ömür boyu rahat olcaksın.. değer
ben de hem evli hem kpss ye hazırlanmaya çalışan biriyim ve bu sene gerçekten çok önemli B grubunda giricem 2 senede bir olması başlı başına stres..çalışmalarınız nasıl gidiyor ??bu aralar hiç konsantre olamıyorum ben ev işi vs derken zaman da çabucak geçiyor..bazen ist da değil de anadoluda küçük bi ilde olsam diyorum sırf şu kpss ye hazırlanmak için burda zaman su gibi akıp gidiyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?