hoşgeldın aycaf...
bu sınavı kazanmak için ben butun cevremle itribatı kestım ciddi ciddi kımsenın telıne smslerine cvp vermıyorum(gerci bu bebegımın kaybettıgı acsının depresyonu ama sımdı baktımkı daha iyi oldu boleee artık rahat rahat ders calısabılırım,en azından temmuza kadar laklak yapmak yok) benı öldü komada bilsinler
hemde kpss komasında,kampında... facemi kapattım ,sadece cok ihtiyac oldugunda faceye esımınkınden giriyorum oda kpssface için okadar.. sende eger gercekten ıstıyorsan ist.dediğin metropol ama aynı zamanda 240m2lık(evinin m2 genıs tutaraktan) evının icinde teksın güzelim ,yanı bunun doguyla batıyla metropolle anadolu sehrıyle alakası yok
canım gerçekten çok üzüldüm allah kimseye yaşatmasın evlat acısı.seni gerçekten tebrik ediyorum yaşadığın sıkıntılara rağmen dimdik ayakta duruyorsun,çok hırslısın kazanacağına inanıyorum.çok geçmiş olsun.
ayy nekadar sanslısın sımdı renk secme olanagın varsa beyaz alma bencede.. benımde mutfakta tek beyaz olan bulasık mak. ve acayıp sırıtıyor
hadi camasır mak ustunu ortusu var o kapatıyor allahtan... ayy siyah gri kesınlıkle çok asil duruyor,kırmızı sıyah gibi sırıtmıyor yani.
evet canım benim küçük ev aletlerim yani mutfak araçlarımın hepsi siyah gri o yüzden beyaz eşyayıda öyle istiyorum.öptüm kocaman seni
sende benım gibisin okuyarak değil illa biri anlatacak örnekler verecek hocayla olacak bu ders işi ,,,
bide bişi merak ettim harita hafızası ne demek bilmiyorum valla.. cahıllımı maruz gör..