sağol tatlım valla daha hürriyet bitmedi zaten acaba unuttum mu kuponları diye içim içimi yiyiyor zor oldu bu bayram kafam karıştı arada bi firem var ztnsabah gazetesi sınav akademi soru bankası veriyor hemde 10 kupon arkadaşlar
bizde hayla taşınamadık ama tarihi tekrar edicem bende .
bir sürü çalışılacak konum var.
inanmıyorum ya 15 gunde konular bıtmıs haftada bır tekrar yapıyormus bende hala acaba nasıl etsemde ders calısasım gelse dıyorum yaaaaaa sanırım bende beceremeyecegm bu ısı
canm sankı forumda olumsuz yorumlar okumustum ama yalan olmasın net bılmıyorum o setlemı ılgılıydı.sanırım 2010 basımı falanmıs dedıler ama bı sor onceden alanlara ıstersen canm
:18:bende cok boşladım
mrb kıslar nasılsınız epeydir görüşemedik yaklaşık 2 haftadır kitap yüzü açmadım çünkü taşınma telaşım bayram derken günler boş yere geçti Allaha şükür hepsi bitt
ve benim kesintisiz düzenli bi şekilde derse başlamam lazım ama nasıl insan ara verince çok soğuyo şeytanın bacağını kırıp ders başına otursam hepsi gececek ama oturamıyorum neyse bugun kesin başlıyorum yapımıycam bıraksam gibi sözler duymak istemiyorum bu yola çıktık birkere umutsuzluğa kapılmak yok ben biaz motive olayım diye girdim okuduğum şeylere bak artık önümüzde tatil falanda yok motivasyonumuz bozulmadan düzenli çalışmalara gecelim artık
Ben şimdi başlıyorum çalışmaya kızlar. Önce tarih videolarını baştansona dinlicem.
Sonra coğrafyada geldiğim yere kadar ki tekrarlarımı yapıp devam edicem.
Geceye daha çok var. :)
Bu arada o arkadasımla görüşünce kendimi gebertesim geliyor ne kadar tembelim diye
Dedim senin yaptığın bir oturuşta bir kazan yemeği yemek gibi birşey sakin sakin çalış.
Zaten lisede sözelciydi tarih coğrafya full onda. Ne sorsam inine dibine cevaap veriyor
Konularım bitene kadar görüşmicem onla
cnm tarih tekrarlarını notlarındanmı zihin haritalarındanmı yapıyosun
benim tarih kötü oldugundan notları çıkarırken çok titiz davranıyorumki,tekrarlarda iyi olsun diye.
zihin harıtalarını konuyu özümsedikten sonra son iyice pekişsin diye mi çıkarsam diye düşünmekteyim.
coğrafya içinde türkiye şablonu üzerinden kendim doldurarark çalışmayı düşünüyorum ama bakalım yapabilirsem.
kolay gelsin.Allah zihin açıklığı versin:18:
hem kendi notlarımdan hemde videolardan tekrar yapıyorum. notları okudum şimdi videoları dinliyorum.
zihin haritasının mantığıda odur zaten konu bitince çıkarılır ki gereksiz yazı kalabalığını indirgeyebilesin.
Coğrafyaya gelince boş tc haritası üzerine ovaaları bilmem paltoları meyveleri sebzeleri yerleştirerek çalışıcam. onu en son yapmak istiyorum konuları iyice kavradıktan sonra
kızlar yarından itibaren evi taşıyoruz ben uzun bir süre aranızda olamıycam çünkü eve telefon ve internet bağlanması uzun sürebilir.
iyi çalışmalar diliyorum sizlere bende inşallah daha sakin bir kafayla aranızda olurum
hoşcakalın .
selam kızlar bende bugün ilk kez çalışacam sınav a girmeye yeni karar verdim a.o.f. işletme mezunuyum tavsiyelerinize ihtiyacım var
Hoşgeldin. Tabi ne demek seve seve yardımcı oluruz.
Kaynak aldın mı kendine?
Zorlandığın konuları söyle bana kolay yolları söyleyeyim.
hangi kaynakları alayım diye biraz araştırdım ihtiyaç yayınları daha çok öneriliyor
kızlar vizyon yayınları ıcın ne dusunuyorsunuz tarıhı cok kısa tutmuslar gb geldı bana.yaa bi türlü başlayamıyorum sankı bırı engel oluyor hep bı bahane yandım ben:18: acaba odamın duwarlarına bazı teşvik yazılarımı assam naapsam
cnm hoşgeldin valla cok oldu dimi sen yazmayalı?
dediğin gibi artık bayram vs tarzı ara da yok inşallah eski tempomuza dönebiliriz
motivasyon ne olursa olsun yuksek olmalı arkadaslar bi kere düştük diye pes mi edeceğiz? kalkar yolumuza devam ederiz Allah izin verdiği sürece...
artık silkelenip kendimize gelme vakti...
ben de yazacagım burdan tek tek ne yaptığımı motive edelim birbirimizi olur mu?
hepinize sevgiler...
kızlar yarından itibaren evi taşıyoruz ben uzun bir süre aranızda olamıycam çünkü eve telefon ve internet bağlanması uzun sürebilir.
iyi çalışmalar diliyorum sizlere bende inşallah daha sakin bir kafayla aranızda olurum
hoşcakalın .
kızlar vizyon yayınları ıcın ne dusunuyorsunuz tarıhı cok kısa tutmuslar gb geldı bana.yaa bi türlü başlayamıyorum sankı bırı engel oluyor hep bı bahane yandım ben:18: acaba odamın duwarlarına bazı teşvik yazılarımı assam naapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?