2012 Kpss ders çalışma günlüğüm:) bana katılabilirsiniz...

elff hoşgeldin canım. çok sevindim düzeni kurmussun. Bundan sonra dersler var artık. Bende dün saat 2 gibi oturdum masama gece 1 di kalktığımda.

canım hoşbulduk hep birlikte bu işi sonuna kadar götürcez inşallah süpersin sen bu işi başarcan
 
Sevgi meleği, konun çok faydalı olmuş.
Zihin haritasını çok merak ettim:)
Ben de DGS'ye hazırlık yapıyorum. Ama aynı zamanda kpss içinde başlayacağım.
Bir taşla iki kuş misali:)
Sen de önlisans mezunuymuşsun. Ben açıköğretimden devam etmek istemedim. Çünkü bölümümün karşılığı yok.
Maaşallah, seni çok azimli gördüm:)
Allah emeklerini boşa çıkarmaz inşallah.
 
Merhaba arkadaşlar,

Umarım herkes için herşey yolundadır. Bayram bitti, telaşeler nispeten kolaylandı, ve herkes gördüğüm kadarıyla kaldığı yerden devam ediyor. Darısı başıma inşallah:) İstanbul' da olan arkadaşlar, yarın kitap fuarı başlıyor beylikdüzü'nde. Bilginize. Arzu ederseniz kitap ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz, güzel indirimler olabiliyor, hemde inceler ve öyle karar verirsiniz.

Çalışmak gerçekten hiç kolay olmuyor, bekar arkadaşlara özenmiyorum dersem yalan olur:)
Evli olup, bir sorumluluklar silsilesi içinde çalışmak hiç de kolay değil, üzerine birde iş yükünü almak istemediğimden iş mevzularına hiç bulaşmıyor ve çalışmaya çalışıyorum, inşallah muvaffak oluruz hepimiz, güzel puanlarımızı paylaştığımızı forum başlıklarımızda olur.

Motivasyon bu sınava hazırlıkta anlıyorum ki en zor şey, onu halledince inanın çalışmak en kolayı. Kendimi epey zorluyorum açıkçası.
Kafayı boşaltmak için napmak lazım, ben derse oturunca kafamda kırk tane şey dönüyor arkadaşlar, konsantre olamıyorum acaba yaşlamı ilgili bilemedimki?
32 yaş sendromumu ne dersiniz, önerilerinizi bekliyorum.

Birde fuara gidecek arkadaşlar için yayın tavsiyelerinde bulunalım.

Benim çıkardığım liste şu; ihtiyaç, data, yargı, yediiklim.

Önerisi olan?

Birde Uzman Kariyer diye bir yayın var, matematik çözümlü soru bankası var, öve öve bitiremedi bir arkadaşım, fikri olan varmı?
 
Son düzenleme:

Az önce tüyap'ın sitesini incelemiştim ben de, yorumunuzu okumak tevafuk oldu. :)
Kitap fuarını çok merak etmişimdir hep. Gidebilirim inşallah.
 

Canım benim kıbrısta tam bursluya yetiyordu puanım. Ailemin maddiyatı falan derken gidemedim. O nedenle aöf ye kaldım yani zordan. Tc de bi yere gitmek istemiyordum yazmamıstım bitti gitti öyle. Kpss de son şansım aslında. Hem annem için hemde kendim için. Hayatımızı kurtarmak lazım bir an önce...
Zihin haritası için link paylaşmıştık burda istersen tekrar veriyim.
KPSS İçin Etkin Çalışma Teknikleri (Memurlar.Net - Forum)
Picasa Web Albums - MIRACLE - hafizaharitalar
 

Söylediğin yayınlar iyi yayınlar canım. Matematikte de ben antremanlarla matematik onu arıyorum. herkes çok öneriyor. size de tavsiye ederim. fuara da gidemem sanırım.
 
slm kızlar:)
çalışmaya başlamışsınız güzel:) bayramda bitti inş. kesintisiz bende çalışıcam bundan sonra...

sevgi-meleği canım ben ihtiyacın tarih videosunu izliyorum çok geyik ya peki canım sen hangisini izliyorsun?
 



mrb hangi siteden çözüyorsunuz acaba testi..
 

Dirmitcim buradan paylaştığım linkteki videolarını izliyorum ihtiyacın. Tarihte bir adam var adına pek dikkat etmedim. Çok geyiğe bağlıyor. ama sonradan değişiyor. yumuşak ses tonu olan bir adam anlatıyor.
Tekrarlarım bitsin de ekol hocadaki pelin çok hoş anlatıyor. onu da baştan sona dinlemek istiyorum.
Coğrafya da henüz video bulamadım adam gibi. Bir ekol bir de ztv de var videolar onlarla işte. Şimdilik yoğun olarak Kendim çalışıyorum konuları. Bitince harita üzerinden çalışmaya başlıcam.
 

ii canım değişmesi ben devam edim o zaman ihtiyacın videolarından. ekol hocaya da bakıcam. herkese allah zihin açıklığı versin :)
 
Dirmitcim sana da canım:)

Dün coğrafyadan bir ünite bitirdim. 150 konu testi çözdüm. Sadece bunu yapabildim
ekol hoca da coğrafya anlatan bir adam var çok beğendim. Sakin bir adam. Bakabilirsiniz...
 

Sağol canım, kolay gelsin sana.
 
elff hoşgeldin canım. çok sevindim düzeni kurmussun. Bundan sonra dersler var artık. Bende dün saat 2 gibi oturdum masama gece 1 di kalktığımda.


canım maaşallah gerçekten
çok hızlı gidiyosun
ve sabırlısın
evde kaldığım günlerde kitabı açtığımda en fazla bir saat odaklanabiliyorum.
sonrası gelmiyor
 
iyi geceler kızlar bugun çok verimli bi gün geçirdim sabah kalktım kızışıma kahvaltı yaptırdım sonra yemek temizlik öğlen 1 oldu sonra kızımı uyuttum bi başladım tarih çalışmaya bi konu bitti yaklaşık 200 de soru çözdüm o kadar huzurlu oldum ki kızım uyanıkkende çözdüm konuyu bilince çocukla test çözmek çokda zor olmuyomuş yani çalışmak istedikten sonra şartların çokta önemi yok inşallah böyle devam ederim bide sabah kalksam tam olcak yani
bu arda evli çocuklu sayısı azaldımı banamı öyle geliyo oh canıma değsin falan nerde
 
kızlar herkese merhaba , uzun bir süre oldu topiğe yazamadım. benim dersane başladı 3 haftadır dersaneyle birlikte bir düzen oturttum. biliyorsunuz 2.5 yaşında kızım var bazen ders çalıştırmıyor, kpss demeyi öğrenmiş elimdeki ihtiyaç yayınlarına el koyup benim kpss kitabım annecim bırak diye diretiyor. kısacası kızımda heveslendi kpss ye :))
benim için biraz yorucu geçiyor dersane ev işi yemek çamaşır ütü ,kızım ve birde üstüne hamilelik :) kaça bölüneceğmi şaşırdım. inşallah kolaylıkla atlatırım bu dönemi.
kızlar arada yazdıklarınızı okuyorum yazmaya pek fırsatım olmuyor, okuuduklarımdan genelde iyi bir tempoda devam ediyor herkes. inşallah hepimiz çok başarılı oluruz Allahım zihin açıklığı versin hepimize.
elf cim evli ve çocuklu olarak ben burdayım canım. seninde ders çalışabilmene sevindim umarım devam ettirebilirsin.
 
merhaba kızlar ben lise mezunuyum bu sene sınava giricem ösymnın sitesinde işlem yapabilmek için bi numaramızın olması gerekiyormus bunuda sınav basvuru merkezlerinden alabiliyormusuz basvuu merkezineoluyor yanı bana yakın bi okul falan mı yada bu basvuru merkezlerının neresi olduguna nerden bakabilirim yardımcı olabilirmisniz
 

Canım işlem derken dilekçe falan yollamak için ösym den aday işlemlerine tc ve şifreni girip evrak referans no al diyorsun.
Göndereceğin belgede onu kullanıyorsun.
Biz öyle yapıyorduk.
Arayıp ösym yi sorabilirsin.
 

Canım çok sevindim. İnşallah böyle devam edebilirsin.
Kaç konu veya bitirdiğin ders var mıydı senin.?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…