- 3 Ağustos 2011
- 15.265
- 14.075
aranıza yeni katıldım ve boş vaktimde yazılanları okuyacağım.Sevgi meleği linklerinide bana gönderir misin? Ayrıca kızlar yeni ders çalışmaya başladım Öncelikle bölümlerin soru dağılımlarını çıkartıp ona göre çalışıyorum ama Mat.problemlerde biraz zorluk çekiyorum yardımlarınızı bekliyorum
cnm hoşgeldin aramıza
linklerin baştan sona listesi 98. sayfada var ordan seç beğen al
bnm matematik eksiğim cok bn kpssdershanesi diye bir siteden izliyorum konu videolarını tavsiye ederim
Ya neden bilmiyorum ama hiiç çalışasım yok arkadaşlar ya...Çalışmadan olmaz bu iş neden içimden gelmiyor ki.....Daha başlayamadım bu ne hımbıllık ben anlamadım....
tatlım cnmzın istemesini beklersen daha coooooooooooooooooookkkkkkk bekleriz şimdi herkes astı ben de dahil bayramdan sonra sıkı bir tempoya girmeye var mısın?
Öcelikle hoşgeldin :)
tamam canım atarım da linkleri de şuan nerde kim bilir. linkler zaten videoların linkleri çoğunlukla.
ben daha çok forum tr den topluyorum orayı mutlaka takip et.
sonra kpssdershanesi.com ve 10linekpss.com bu iki sitede bol bol soru ve notlar var.
matematik için de antremanlarla matematik kitabı ve doğan ulu tavsiyemdir.
Hoşgeldin tekrardan...
Bugün 14 sayfa coğrafya çalıştım.
Kendilerinden pek hoşlanmasam da bitmek zorunda.
Sizler ne yaptınız?
Nasıl gidiyor çalışmalar? Bayram hazırlığından dolayı salladık tabi biraz.
maşallah cnm tam gaz devam bn sahsen senin gibi her istediğimde bilgisayara giremyiyorm maalesef ztn dun çöktü bilgisayar butun linklerim gitti