Merhaba arkadaşlar,
Umarım herkes için herşey yolundadır. Bayram bitti, telaşeler nispeten kolaylandı, ve herkes gördüğüm kadarıyla kaldığı yerden devam ediyor. Darısı başıma inşallah:) İstanbul' da olan arkadaşlar, yarın kitap fuarı başlıyor beylikdüzü'nde. Bilginize. Arzu ederseniz kitap ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz, güzel indirimler olabiliyor, hemde inceler ve öyle karar verirsiniz.
Çalışmak gerçekten hiç kolay olmuyor, bekar arkadaşlara özenmiyorum dersem yalan olur:)
Evli olup, bir sorumluluklar silsilesi içinde çalışmak hiç de kolay değil, üzerine birde iş yükünü almak istemediğimden iş mevzularına hiç bulaşmıyor ve çalışmaya çalışıyorum, inşallah muvaffak oluruz hepimiz, güzel puanlarımızı paylaştığımızı forum başlıklarımızda olur.
Motivasyon bu sınava hazırlıkta anlıyorum ki en zor şey, onu halledince inanın çalışmak en kolayı. Kendimi epey zorluyorum açıkçası.
Kafayı boşaltmak için napmak lazım, ben derse oturunca kafamda kırk tane şey dönüyor arkadaşlar, konsantre olamıyorum acaba yaşlamı ilgili bilemedimki?
32 yaş sendromumu ne dersiniz, önerilerinizi bekliyorum.
Birde fuara gidecek arkadaşlar için yayın tavsiyelerinde bulunalım.
Benim çıkardığım liste şu; ihtiyaç, data, yargı, yediiklim.
Önerisi olan?
Birde Uzman Kariyer diye bir yayın var, matematik çözümlü soru bankası var, öve öve bitiremedi bir arkadaşım, fikri olan varmı?