senın gıbı olan bınlerce ınsan var o yuzden ferhatcanın yazılarını okumanı tavsıye ederım....evlı çocuklu olanlar hep aynı dertten muzdarip okursan faydalanacagına emınım......
mutlaka okuyacağımmm tsk
rica ederım cnm hatta bıraz önce okudum bır bayan cocuklu ve sureklı mutfakta oldugunu söyluyor ama bunu şöyle aşmış ferhatcanın zıhın harıtalarını dolaba asmıs gıdıp geldıkce orayı okudugunu ve cok faydalandıgını söylüyor....emınım sana da faydası olacaktır......
ben kamudayım 2009 atamasında yerleştim . eşime kalsa uğraşma işin var diyor ama o kadar zor ki işim özel sektörle aynı durumda ve kurumdan hiç memnun değilim çalışmam lazım o nedenletarihten başladımm şimidilik tarih konulara bakıyorumm ...
öyle mi pardon
hangi kuruma atandın sevmedin.
bide bu var dimi atansak da anlaşabilecek miyiz işimizle öf :/
demiryolları canım :) acayip değişik tutarsız saçma sapan bir yer belki on kişinin yapacağı işi 4 kişi yapıyoruz zor durumdayımmm bunları anlattıklarımda işin var daha ne istiyorsun diyor
alakası yok tatlım insanın iş yeri evinden çok daha önemlidir.
oradaki rahatsızlığın çalışma ortamın senin tüm yaşamını engeller.
severek gitmediğin bir iş de sinir sistemini alt üst eder.
o nedenle çalışırsın yine yaparsın sen :)
eşimin iş yerınde bır amca var 60 kusurlerde memur tabı o da:) emeklı olsada genclere yer acılsa neyse bu konulara gırmeyım ben başka sey anlatacagım;
amcanın adı huseyın..hüseyın amcayı 7 aydır tanıyorum ne zaman iş yerıne gıtsem önunde bır kıtap ve küçük küçük notlar tutulmuş ve bır guzelde zımbalanmış merak ettım bır bakayım diye adam o yaşta ing-rusça ögrenıyor hatta farklı farklı diller Allahım dedım insanın içinde istek olacak istek:)
çok önemli canım ya sabah işe gelesim gelmiyor yorgun gidiyorum eşimle sıkıntılar yaşıyorum o nedenle farz oldu bana iş değişikliği :)ama size tavsiyem tercih yaparken araştırın bakın işim olsun da ne olursa olsun değil inanın öle olmuyor :S
ben shçek istiyorum. okuldaki stajlarımı da orda yaptığım için hiç sorun yaşamadım çokda zevkliydi. ama tabi kurumdan kuruma fakr var. araştırıcaz nasip olursa. bi kazanalım da :)
aslında ünideki memurluklar da olabilir. hem tayin yokmus hemde öğretim görevlileriyle uğraşılmıyormuş.
her işin bi zorluğu var işte.
napıcaz bilmiyorum ya
yoruldum ya ferhatı okucam dıye ama sonunda ögrendım:) 88 almıs ankaraya atanmış:)
ferhat kim ayol
senın gıbı olan bınlerce ınsan var o yuzden ferhatcanın yazılarını okumanı tavsıye ederım....evlı çocuklu olanlar hep aynı dertten muzdarip okursan faydalanacagına emınım......