selam kızlar.bende bu yıl kpss ye tekrardan hazırlanacağım ama henüz kendimi motive edebilmiş değilim.Benide alın aranıza da beraber motive olalım.birkaç hafta önce tarihe başladım ama o kadar disiplinsizim ki sadece bir konuya bakabildim.Dersaneye gitmeyeceğim evde kendim hazırlanmayı düşünüyorum.Tarih ve vatandaşlık derslerim kötü.hatta sıfırın altında.sınavda yapmasam daha iyi yani.durum o kadar vahim.o yüzden ilk onlardan başlaamak istiyorum.sizce doğrumu yoksa önce billdiğim ve sevdiğim dersleri mi tekrar ederek başlasam
benim durumum biraz farklı ben atandım yaklaşık 2 yıl oldu kurum değiştirmek istiyorum lisanstan gireceğim :):):) tabi çalışmaya başlayabilirsem bu arada anlattıklarından azmini ve heyacanını görüryorum inşallah herşyyy isstediğin gb olur
günaydın bayanlar......:) ben kalkar kalkmaz memurlar nette ki zihin harıtaları kısmını okumaya başladım 300 sayfa var ama olsun hızlı hızlı göz atıyorum ve ferhatca nın yazılarını kopyalayıp pc me yapıstırıyorum....sıkıldıgım zaman açıp okumak ıcın......henüz kahvaltı da etmedim....hepiciiiğini yapcam sırayla:)
benimde tarih ve vatandaşlık vasatın altında onlara fazlasıyla ağırlık vermem lazım:44:
bu arada meşhur kişisel gelişim uzmanı oğuz saygının kısa ama etkili videosu 5İ KURALI umarım faydası olur......Dailymotion - OĞUZ SAYGIN... 5 (İ) KURALI... MUTLAKA İZLEYİN - Kadınca Kanalı
kızlar ben 2013 de giricem, önümde 2 yıl olduğundan çok kasmıyorum ama eğitim bilimlerinden hiç temelim olmadığı için bu yıl en azından onu bitireyim, son yıl da genel kültür ve eğitim tekrar ayrıca bol soru diye düşündüm.
şu zihin haritaları süpermiş..özet dediğin de böyle olur zaten.. ben ihtiyacın uzaktan eğitim videolarını dinliyorum, o sırada hocayı dinlerken özet çıkarıyorum, kitaba bi göz gezdirip test çözüyorum.. yalnız hocanın kavram tanımları çok hoşuma gidiyor, kitapta aynı tanım yok. o yüzden mecburen cümle yazmak zorunda kalıyorum. buna bi çare önerisi olan var mı :26:
benim işim çok zorrr.hepinizden daha zor durumdayımdır eminim.yıl boyunca 50-60 kişi anca atanıyor bölümümden.ve atananlar 94 üstü alıyor.altındakiler açıkta kalıyor
sevgi_meleği linki bana da atar mısın? coğrafya çalışıyorum ama işe de gittiğimden milim milim ilerliyorum
sevgi_meleği linki bana da atar mısın? coğrafya çalışıyorum ama işe de gittiğimden milim milim ilerliyorum
linkler 4. sayfada var canım. umarım yararı olur..
cnm ben sana başka birşey soracam hanı şu sevgı melegı nıckının altına yazdıgın yazı varya onu nasıl yazıyoruz ya bıturlu bulamadım....
aynen ben de yaa işe gidiyorum aşırı yoğun mesaiye bile kalıyorum bazen hafta sonları gidiyoruzz bide evliyim benn işim çok zor yanii(
kontrol panaelinde profili düzenle var onu aç kişisel rütbeden yapıyosun canım.
olsun yılmak yok. kazanınca rahat edeceksin onu düşün.
özel sektör den iğrendim ben sahsen.
bu yıl çalışmayı düşünmüyorum..
aynen ben de yaa işe gidiyorum aşırı yoğun mesaiye bile kalıyorum bazen hafta sonları gidiyoruzz bide evliyim benn işim çok zor yanii(