- 5 Ağustos 2011
- 8.146
- 14
- 35
Merhaba arkadaşlar güzel bir topic olmuş. sevgi meleği topici açtığın günden beri takip ediyorum fakat yazmaya fırsatım olmamıştı kızlar benim 2.5 yaşında bir kızım var ikinciside yolda :)) yani hamileyim ve Allah izin verirse ocak sonu şubat başı gibi doğumum var. çocukla çalışmak zor oluyor ama ben ocağa kadar yoğun çalışmaya çabalayacağım nekadar konu ilerleyebilirsem benim için kardır. çocuk doğduktan sonrada mart gibide tekrar derse devam edeceğim. tabiki başarabilirsem :)) bende yeni ders çalışmaya başladığım için bana arkadaş oldunuz. zihin haritaları çok hoşuma gitti daha basitlerini ben yapıyordum ama bu daha ayrıntılıymış. özellikle tarih ve inkılap tarihinde çok işimize yarar teşekkürler canım. ders çalışırken bir taraftan ocağa kadar hafta sonları kursa gideyim diyorum daha düzenli olur diye düşünüyorum. ben Bursadayım ve dersane araştırıyorum içinizden bursada olupta bana bu konuda fikir verecek olan olursa çok sevinirim. arkadaşlar hepimize kolay gelsin Allah hepimize zihin açıklığı versin inşallah başarırız. umarım bu topic bize gerçekten destek olur ve azmimizi artırır.
çok sağol canım. Rabbim ailene sağlık sıhhat nasip etsin öncelikle.
hayırlısıyla bebişde gelsin dünyaya. ay onun minik ayakları dünyaya bedel :)
bursa da isen kesinlikle pegema akademiye git.
hem fiyat olarak hemde kalite olarak çok iyi.
istanbulda olsa bende gidicem ama yok malesef.
googleye pegemakademi yaz araştır tatlım.
kolay gelsin sana da bu zorlu yolda. :))