2012 Kpss ders çalışma günlüğüm:) bana katılabilirsiniz...

selam kızlar.bende bu yıl kpss ye tekrardan hazırlanacağım ama henüz kendimi motive edebilmiş değilim.Benide alın aranıza da beraber motive olalım.birkaç hafta önce tarihe başladım ama o kadar disiplinsizim ki sadece bir konuya bakabildim.Dersaneye gitmeyeceğim evde kendim hazırlanmayı düşünüyorum.Tarih ve vatandaşlık derslerim kötü.hatta sıfırın altında.sınavda yapmasam daha iyi yani.durum o kadar vahim.o yüzden ilk onlardan başlaamak istiyorum.sizce doğrumu yoksa önce billdiğim ve sevdiğim dersleri mi tekrar ederek başlasam

Canım bildiğin konular çok fazla zamanını almaz. o nedenle bilmediklerinden başla. ve konuları anlaya anlaya noktala. bir bölümü hıh tama oldu demeden geçme ötekine. yoksa diğer konuda uçup gidiyor önceki konu. :)

benim durumum biraz farklı ben atandım yaklaşık 2 yıl oldu kurum değiştirmek istiyorum lisanstan gireceğim :):):) tabi çalışmaya başlayabilirsem bu arada anlattıklarından azmini ve heyacanını görüryorum inşallah herşyyy isstediğin gb olur :nazar::KK34:

Sağol canım hepimiz inşallah. azmetmeden biyerlere gelinmiyoki. ya milletvekili amcan olacak yada çok iyi bir kitaplığın :)
bir an önce başla iştah kendiliğinden gelir.

günaydın bayanlar......:) ben kalkar kalkmaz memurlar nette ki zihin harıtaları kısmını okumaya başladım 300 sayfa var ama olsun hızlı hızlı göz atıyorum ve ferhatca nın yazılarını kopyalayıp pc me yapıstırıyorum....sıkıldıgım zaman açıp okumak ıcın......henüz kahvaltı da etmedim....hepiciiiğini yapcam sırayla:)

ben o yazıyı ortasına kadar okudum şuan vakit bulup devam edemedim ama edicem. çok güzel bir anlatım tarzı var. güzel taktikler önermiş. bu yıl inşallah kurtuluruz şu sınavlardan.
aslında sınav da değil stresinden :)

bugün öğleden sonra çalışmaya başlayabilirim ancak misafiri gelecekmiş annemin hafif bi ev düzenlemesi yapayım :)

benim işim çok zorrr.hepinizden daha zor durumdayımdır eminim.yıl boyunca 50-60 kişi anca atanıyor bölümümden.ve atananlar 94 üstü alıyor.altındakiler açıkta kalıyor :KK43:

kızlar ben 2013 de giricem, önümde 2 yıl olduğundan çok kasmıyorum ama eğitim bilimlerinden hiç temelim olmadığı için bu yıl en azından onu bitireyim, son yıl da genel kültür ve eğitim tekrar ayrıca bol soru diye düşündüm. :KK68:
şu zihin haritaları süpermiş.. :KK8: özet dediğin de böyle olur zaten..:KK9: ben ihtiyacın uzaktan eğitim videolarını dinliyorum, o sırada hocayı dinlerken özet çıkarıyorum, kitaba bi göz gezdirip test çözüyorum.. yalnız hocanın kavram tanımları çok hoşuma gidiyor, kitapta aynı tanım yok. o yüzden mecburen cümle yazmak zorunda kalıyorum. buna bi çare önerisi olan var mı :26:

canım cümle olarak değilde hocanın söylediklerini sana hatırlatacak çağrıştıracak can alıcı noktasını bul onu yaz. o sözcüğü gördüğün zaman direk o tanım aklına gelsin.
ve daha 3 yılın varmış umarım hedefine ulaşırsın canım başarılar şimdiden...

benim işim çok zorrr.hepinizden daha zor durumdayımdır eminim.yıl boyunca 50-60 kişi anca atanıyor bölümümden.ve atananlar 94 üstü alıyor.altındakiler açıkta kalıyor :KK43:

cnm bozma moralini....benımde blm den cok cok az atanıyo hatta bu yıl ögrt de 63 kısı aldılar düşün yani!!!!! ama olsun biz çalışalımda Allah başka yerden elbet bır kapı açar.......

sevgi_meleği linki bana da atar mısın? coğrafya çalışıyorum ama işe de gittiğimden milim milim ilerliyorum :KK43:

elbetteki çalışmaktan başka çaremiz yok. inş biraz daha olsun artar kontj. dicem ama zor :KK50:

cornella çok güzel videoların paylaşıldığı bir link buldum :)

cnm ben sana başka birşey soracam hanı şu sevgı melegı nıckının altına yazdıgın yazı varya onu nasıl yazıyoruz ya bıturlu bulamadım....

kontrol panaelinde profili düzenle var onu aç kişisel rütbeden yapıyosun canım.

aynen ben de yaa işe gidiyorum aşırı yoğun mesaiye bile kalıyorum bazen hafta sonları gidiyoruzz bide evliyim benn işim çok zor yanii :KK43::KK43:(

olsun yılmak yok. kazanınca rahat edeceksin onu düşün.
özel sektör den iğrendim ben sahsen.
bu yıl çalışmayı düşünmüyorum..:KK50:

olsun yılmak yok. kazanınca rahat edeceksin onu düşün.
özel sektör den iğrendim ben sahsen.
bu yıl çalışmayı düşünmüyorum..:KK50:

ben kamudayım 2009 atamasında yerleştim . eşime kalsa uğraşma işin var diyor ama o kadar zor ki işim özel sektörle aynı durumda ve kurumdan hiç memnun değilim çalışmam lazım o nedenle:KK1: tarihten başladımm şimidilik tarih konulara bakıyorumm ...

aynen ben de yaa işe gidiyorum aşırı yoğun mesaiye bile kalıyorum bazen hafta sonları gidiyoruzz bide evliyim benn işim çok zor yanii :KK43::KK43:(

senın gıbı olan bınlerce ınsan var o yuzden ferhatcanın yazılarını okumanı tavsıye ederım....evlı çocuklu olanlar hep aynı dertten muzdarip okursan faydalanacagına emınım......

X