2012 Kpss ders çalışma günlüğüm:) bana katılabilirsiniz...


haklısın canım bende 2012 data kitabı var onda dün şu hatayı tesbit ettim ve az daha beni yanlış yönlendircekti karahanlıların edebi eserlerinden olan divanı hikmet eserini , gitmiş selçuklulara yazmış en iyi kaynak diyoruz alıyoruz arada hata yapıyorlar gözümüzü dört açıcaz
 
şu çalışma işini düzene sokamadığımı düşündükçe stres oluyorum valla:18::18::18::18::18:
 

evet doğrudur..

ya ihtiyacın kursuna gititiğim için ihtiyacın 2012si var ondan çalışıyorum ama tavsiye ederim bende datadan çalışıyordum tabi kursunda yayını olduğu için birazda hoca yok dedi..

bu arada tarihte yani sözellerde diyelim kesinlikle bir kaynak yeterli dior en ii kaynağı seçip öyle çalışmalıymışız ardından bütün soru bankları elden geçicek başka yolu yok dedi hoca..
 

Herkese kolay gelsin, Allah zihin açıklığı nasip etsin inşallah. Arkadaşım güzel izah etmişsin. Ancak şu varki hala benim gibi yeni başlayan arkadaşlarda bu soru işareti vardır diye tahmin ediyorum, hangi ders için hangi yayın kaynak olarak doğrudur. Bununla ilgili tecrübe edilmiş deneyimler paylaşılırsa memnun oluruz. İşte atıyorum; Tarih'i mutlaka Data'dan çalışalım, ya da ne bilim İşte Matematik için Güvender'i tercih edin gibi...Özellikle kursa giden arkadaşlar, makuliyetine ve tecrübesine güvendikleri hocalarının tavsiyelerini paylaşırlarsa rica edicem yada deneyimli arkadaşlar adres gösterirlerse.Doğru kaynak zaman kaybını önler, bize gerekeni sağlar. Artık sonrası bizim soru çözme performansımıza kalır.
 
Son düzenleme:

canım ben dershaneye yazılmıştım ama dün kaydımı sildirdim evde hazırlanıcam...
ilk önce internetten kitap siparişlerinde bulundum ve kaynak konusundaçok araştırma yaptım.
data 2012 tüm derslerin olduğu tek kitabı aldım şimdi ordan tarihe bakıyorum ama orda bile dün yanlış tespit ettim.
eğer matematik temeliniz yoksa ihsan çoşkunun matematik kitabını öneriyorum sözel öğrencilerine göre önce basitten başlamış.
datadan sözel derslere bakabilirsiniz .
soru bankası veya yaprak testleri konusunda iste her kaynağın sorularını çözün arkadaşlar.
 


Hayır olsun inşallah neden sildirdin kaydını Ben de Murat veya Fem, ikisinden birine kayıt olmayı düşünüyorum. Ama şimdiden başladım tabe kitaplara bakmaya. Elimde İhtiyaç var şu anda geçen seneden. Onlardan Tarih ve Vatandaşlığa bakmaya başladım.

Sen neden cidden vazgeçtin dershaneye kayıt olmaktan? Özel değilse ve paylaşırsan memnun olurum. Bende kararsızım çünkü kayıt olup olmama konusunda.
 

bende çok kararsız kaldım ama en sonunda gitmemeye karar verdim.
bu arada ben tarihi bitirdim kızlar.
siz ne yaptınız
 

canım ben aslında her zaman dershane olayına şiddetle karşı çıkardım çünkü kendi evde çalışıp 85 alan var dershaneye gidip 65 alan var her zaman diyorum dershane bir araçtır amaca ulaşmak için ama kullanmasını bilirsek..ben zaten hafta sonları için yazılmıştım sırf matematik için diğer haftanın 5günü zaten evde olucaktım.
dershaneyi bırakma nedenim babamlar ev aldı onların taksit olayları var kredi çektiler biraz aileme sıkıntı yaratacağını düşündüm çünkü evde kendileri sistemli çalışıp kazananları görünce bu kararı verdim bizimkiler git dedi ama bizim burası küçük bir yer burdaki dershanenin eğitimine açıkçası güven duymadım .
 
kızlar bende zaman zaman unutkanlık oluyodu. ben de baya bi araştırmadan sonra ginkgo biloba çayı aldım. macun ve tablet olarak da satılıyor. hafızasını güçlendirmek isteyenlere duyurulur

cnm faydası olur mu ki ya ben de çok unutkanlık var , benm kdr tarih çalışan biri olsaydı 30 yapardı herhalde
 

supradin hapını doktora mı yazrdın cnm bir de tam olarak ne işe yarıyor?
 
supradin hapını doktora mı yazrdın cnm bir de tam olarak ne işe yarıyor?

canım supradin vitamin hapı olduğu için doktor yazmıyor eczaneden aldım fiyatı 11.50 multivitamin ve minaral destekli bir hap beyin hücrelerini yenileme ve deri hücresini yenilemeye kadar faydası var canım.
 
canım supradin vitamin hapı olduğu için doktor yazmıyor eczaneden aldım fiyatı 11.50 multivitamin ve minaral destekli bir hap beyin hücrelerini yenileme ve deri hücresini yenilemeye kadar faydası var canım.

cnm birisine danışarak mı aldın peki , etkili olursa ben de yazdrayım
 
merhaba kızlar.. nasılsınız, nasıl gidiyor çalışmalar ?
benim moralim çok bozuk maalesef. günlerdir tarih çalışıyorum. tarihten 5 konu bitirdim. çalışırken çok güzel anladığımı düşünüyorum.önce konuyu okuyorum, ardından esk notlarıma bakıyorum(geçen yıl yazmış olduğum özet), sonra kavram haritasını çıkarıyorum. buraya kadar hepsi çok güzel. anladım diye düşünüyorum ama sorulara gelince tökezliyorum. bu nasıl bişeydir anlamıyorum. bilmediğimden değil yorumlayamadığımdan yanlış yapıyorum hep soruları.. ve acayip moralim bozuldu şu an. nasıl başarılı olacağım ben bu tarihte.her yöntemi deniyorum ama olmuyo sanırım bende yorum gücü yok.. türkçe mat umursamıyorum bie geçen yıl hiç çalışmadığım halde sadece toplam 3 yanlışım 4 boşum vardı. ama saolsun tarih coğrafya yine mahvetti beni. genel kültür derslerini sevmiyorum ve yapamıyorum işte.. kültürsüzmüyüm ben neyim.. kızlar sizler nasıl çalışıyorsunuz bu tarihe, hangi kaynaklardan çalışayım.. daha doğrusu yorumlayabilmem için soruları en iyi kaynak hangisi ? ben ihtiyaçtan çalışıyrum şimdi bi de data konu anlatımı siparişi verdim..yardım edin nolur ?
 
Kızlar eğitim faültesi mezunu ve şu ana tanmış bir öğretmen arkadaş bzlere kitaplar tavsiye etti bugun okulda ki bu kitapları okulda (üni de) hocaları söylemiş sınava bu kitaplardan hazırlanın diye hatta hoca söylediği kitaplarda çıkmış yıllardaki birebir soruların olduğunu söyledi.
Ben de tabiki sizlerle paylaşıorum hemen:[/
B]


Nuray senemeoğlu-gelişim, öğrenme
Tarih: türk kültür tarihi dedi ama yazarı hatrlayamadı ( tarihçi arkadaş Zeki Velidi Togan olabileceğini söyledi)
Kitabı bize getirecek, o zmn daha net bilgi verebiliirm, öpüyorum hepinizi,kolay gelsin
 

Canım üzülme soru çözdükçe yorum kapiliyetin artacaktır yanlış yapsanda üzülme soruların çözümleri olan tarih soru bankaları al yanlış yaptığında arkadaki çözümünü oku ve yavaş yavaş yorum kabiliyetin artar. kültürsüzlükle alakası yok öyle düşünme sakın. ihitayacın çözümlü aklıllı tarih soru bankası var al onu çöz ve arkadaki yorumları oku canım .inan yaparsın
 
kızlar ihtiyacı 2012 yayınları çıkmadı mı ya

ihtiyacın mat ve vatandaşlığını netten indirdim gayet güzeldi, almak istedim ama bulamadım

datanın konu anlatımlarını aldım

data da çok güzel, 2012 yayınları var, orta boyda kitaplar

data tarih gayet iyi, tarihte takılan arkadaş varmış, data'yı alabilir güzel anlatmışlar

ben program hazırladım 2 haftalık, ona uyuyorum

ocak sonu bitmiş olacak konu çalışmalarım, sonra hep soru çözeceğim. tabi benim vize ve finallerim de olduğu için arada 2 haftalık dönemler olacak çalışamadığım

ekol hoca falan var nette mat konu anlatımlı video, onlar da çok güzel
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…