kızlar olmuyor yaaaa:/// sadece foto yuklenıyor buraya.....
cnm upload siteleri cok uzun surede hazrlıo lınklerı,varsa daha kolay bı yontem ben sana dırek maıl atsam maıl edreısnı at özelden ...
kızlar bende istiyorummmmmmm...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar olmuyor yaaaa:/// sadece foto yuklenıyor buraya.....
cnm upload siteleri cok uzun surede hazrlıo lınklerı,varsa daha kolay bı yontem ben sana dırek maıl atsam maıl edreısnı at özelden ...
sabah gazetesi Sınav Akademi KPSS 5'li Soru Bankası Seti
29 kupona veriyor, ilk kupon yarınmış![]()
özel sektör insanı sömürüyo resmen bi dönem bankada çalıştım hamileliğimin ilk zamanları çok zor geçtiği için ayrılmak zorunda kaldım iykide ayrılmışım diyorum yoksa kızımı kendim büyütmek şöyle dursun yüzünü zor görürdüm evli ve çocuk düşünen kişiler için banka çok zor eşim bankacı resmen köle gibi kullanıyolar akşam 8 de 9 da gelebiliyo cumartesi çalışıyo çocuk babasını göremiyo bende çalışsaydım ne lurdu hiç bilmiyorum en iyisi memurluk Allah hepimize nasip eder inşallah
yarın deneme sınavım var planladığım gibi olmadı ve matematiği bitiremedim inşallah yapabilirim yarın yazarım durumları
teşekkürler kahvefincanı çok iyimiş![]()
bir şey değil canım..bugün de vatan gazetesi türkiye haritası veriyor, bir kaç sayfalık bir şey coğrafya çalışırken yardımcı olabilir haberin olsun![]()
deneme sınavına girdim 40 matematk sorusundan oluşan bi sınavdı çok zorlandım geometriye hiç dokunamadım çok çalışmam lazım çoook moralim acaip bozuldu
sabah gazetesinin 3. kampanyadan ilk kuponunu aldım sınav akademinin sorularını hiç çözmedim ama iyi diye duymuştum.
geçen sene habertürk ihtiyacın soru setini vermişti 29 kupona biriktirip almıştım sorularını şimdi çözüyorum alıp koymuştum kenara zaten adam gibi çalışsaydım çözseydim şimdi bu halde olmazdım![]()
merhaba canım allah kolaylık versin bende 2012 kpss lisans olarak bende katılıcam bebegim var 90 günlük tabi ev işi felan bana bakıyo elimden geldigince bende calışmaya calışıyorum rabbim yardımcımız olsun şimdiden inşaallahhh![]()
kızlar bende zaman zaman unutkanlık oluyodu. ben de baya bi araştırmadan sonra ginkgo biloba çayı aldım. macun ve tablet olarak da satılıyor. hafızasını güçlendirmek isteyenlere duyurulur![]()