2012 Kpss ders çalışma günlüğüm:) bana katılabilirsiniz...

selam kızlar ben niye böyle oldum sanki çalışma azmim hırsım gitti nazar mı değdi bilmiyorum ne kadar hırslı kadın diyorlardı hep. saldırıyordum kitaplara şimdi yok. üç ay kalmış şurda çok kitabım var elimde. tarihim anayasam bitmedi. önceden hem aöf hem kpss hırsla götürüyordum noldu bilmiyorum inanın. kolum kanadım kalkmıyor sanki.
 

Allah yardımcın olsun cnm inşallah düzelir.
3 ay kaldı cnm bi daha istesekde geri getiremeyiz geçen zamanı oyüzden kalk hemen dersin başına geç.
 
Allah yardımcın olsun cnm inşallah düzelir.
3 ay kaldı cnm bi daha istesekde geri getiremeyiz geçen zamanı oyüzden kalk hemen dersin başına geç.
amin canım varya bir nazar duası okuyamamıştım buraya yazdığım mesajdan sonra netten aradım buldum bir dua okudum inan hemen açıldım esnedim gözlerim yaşardı kendime geldim hafifledim. dersin başında kalmaya çalışıyordumda şimdi açıldım sanki inşallah bundan sonra iyi olur dua edin bana. tarihten iki test çözdüm. bir test daha çözeceğim. ama önce akşam namazını kılıp dua edeceğim kendime gelebilmek yeniden hırslanmak için son üç ay çok önemli çünkü.
 
geçen haftada moralimi bozdu birisi bunca yıldan sonra neden tekrar girmeye karar vermişim bundan sonra çocukla ilgilen diyor başvuru yaptığım yerdeki adam... okumuş cahilmi diyeyim hevesimi kırdı adam. ilkokul mezunu insanlar bile gir şansını dene diyor. oku diyor. Allahım kötülerin şerrinden korusun.
 
Son düzenleme:

Hiç kimseyi dinleme canım, bende birkaç gündür böyleyim ama çok sık boğaz etmiyorum kendimi. Biliyorumki düzelecek. İnsanız bizde hep ders hep ders arada nefes alabilmemiz lazım. Bir iki gün kafanı dinle. Zaten vicdana geliyorsun. :)
 
yaptım canım iki gün gittim şehirdışına o kadar iyi geldi ki. gittiğim yerde balkona oturdum ağaçları seyrettim akşam hafifte esiyordu çok iyi geldi. az önce iki test daha çözdüm hamd olsun. sen naptın nasılsın?
 

İyi yapmışsın canım. Bende işte birkaç gündür pek sözel çözesim yoktu matematik çözdüm. 7. ünitesine geçtim. Ona çalışıyorum aralara türkçe sıkıştırıyorum. Şimdi de tarih soruları ayarladım yarın onu çözücem. Mattan soru çözerim.
Ders dışında spora sardım canım. Kilo vermeye çabalıyorum. Günde 1 saat yapıyorum Allahın izniyle. Bana da değişiklik olmuş oluyor.
 
spor çok iyi olmuş ben de dün biraz hareket yaptım on dk falan o bile iyi geldi bir ara nivea body aerobic meşhurdu onun videosunu indirmiştim yapmıştım vücudu şekilleniyor insanın oklava kaldırıp indiriyordum halter gibi omuzlarımın çöküklüğü gitmişti. son aylarda derslerden salmıştım ben de biraz spor yapmak istiyorum. negatif enerjisini atıyor insan.
matematiğin ardından bir iki türkçe test çok iyi gidiyor. ben de tarihten bir test çözdüm birazdan da kurabiye yapıcam arkadaşım taşınacak yola gidecek ona götüreceğim inşallah. gelince devam edicem tarihe.
 
sevgi meleği çizelgeni gördüm canım baya kilo vermişsin maşallah bende geçen ay dört kilo verdim akşam bazen yemek yemedim meyve yedim bu şekilde verdim.
 
2012/1 başvurularını yaptınız mı artık bu yılın son atamaları oldu oldu bende onun açıklanmasını bekliyorum
olmayacağından eminim ama yine bir umut işte ona bağlanmış durumdayım ders çalışamıyorum
illa ki o yazıyı - HERHANGİ BİR KADROYA YERLEŞEMEDİNİZ - görücem rahatlıcam öyle o gazla başlıcam çalışmaya
 

Cok tesekkür ederim gerekirse aklimda tutucam bu örnekleri ins düzeltebilirim
 
İyi çalışmalar arkadaşlar. Ben de kpssye hazırlanıyorum tarih, türkçe ve matematiği bitirdim. Ama yaz gelince bir isteksizlik oldu. Coğrafya ve anayasaya bir türlü başlayamadım. Sizlerin azminizi görünce ben de aranıza katılmak istedim. Benim de 2010 kpssden 81 punanım var, tercih yaptım. Ama olacağını zannetmiyorum. Ne gereksiz bölüm okumuşum. Devlet hiç kadro vermiyor. Aslında aöf işletmeden yeni mezun oldum. Ama yinede önlisans olarak gireceğim sınava. Bakalım hepimize Allah çalışma azmi versin.
 
cnm bölümün ne acaba önlisans??
 
Kızlarr merhaba,
Sizleri okuyunca bende çok heveslendim.Hatta konu sahibi arkadaşımada özelden yazdım ama sizlerden tam bir bilgi almak istiyorum..
Yüksekokulu bitireli neredeyse 6-7 sene oluyor gerçi oda bitmedi ama okudum elimde lise diplomam var.Yalnız ne yapabilirim KPSS ye girebilirmiyim Lisede Ticaret meslek lisesi muhasebe okudum strajımı akbankta yaptım. Sınava girmek istiyortum başvurular hala devam ediyormu? Ediyorsa ne yapabilirim? Nasıl ve nereden başvuru yapmam gerek.? Çalışabilirmiyim acaba derslere çünkğ şuan çalışıyorum ve 3,5 yaşında bir çocuğum var yaşım 28..Bana bir akıl lütfen.Özel sektördeyim şuan..
 
aynen bende tercih yaptım fazla ümidim yok ama yinede o yazıyı görmeden rahatlamıycam :) der çalışmaya çalışıyorum ama beceremiyorum hemen sıkılıyorum sonuçlar açıklansa bari de bir an önce başlasam 3 ay kaldı
 

başvurular devam ediyor canım öncelikle halkbank ziraat veya vakıfbanka sınav ücreti olan 35 lirayı yatırman gerek daha sonra bulunduğun ildeki ösym bürolarından kaydını yaptırman gerek. istedikten sonra çalışırsın canım benimde 11 aylık ve 3 yaşında iki kızım var ama kararlıyım bu yıl atanıcam
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…