2012 Kpss ders çalışma günlüğüm:) bana katılabilirsiniz...


Ahh ne güzelll..Çocuklarını allah bağışlasın. Ne bileyim çevremde kimse yok KPSS ye giren biraz ürküyorum açıkçası biede 3 ay var önümde nasıl olacak bilemiyorum( Sadece testmi çözmeliyim yoksa okuyarakmı başlamalıyım inan onu bile bilmiyorum..Bu sayfayıda baştan okumaya başladım önümde 500 küsür sayfa var belki önüme birşey çıkar diye başladım okumaya..Pofff nasıl olacak bilmiyorum..
 

teşekkür ederim canım cümlemizin çocuklarını bağışlasın Rabbim. ayrıca ürkecek ne var bu senin geleceğin. sadece test çözerek başaramazsın öncelikle konuyu bilmen gerek daha sonra bol bol test ben hafta sonu hızlandırılmış kursa gidiyorum umarım faydası olur ben biraz şanslıyım bizim bölümden bayağı alım oluyor bana 75 puan yetiyor o uüzden az gayret edicem 3001 falan da bölüm kodu mezun olduğun bölümün tercih yaparken kodları var mesela ben 2007 yim...
 

Ben neyim acaba:26: Lisede muhasebe okumuştum
 
3001 den mi terch yapıosun cnm.. ben de moda tasarım mezunuyum 3001 ciyim malesef


Evet canım ben de 3001den terçih yapıcam onun içinde hedefim 90 puan alabilmek. Ama benim 90 aldığımda kendi bölümümden de atanma olasılığım var az da olsa pazarlama mezunu olarak satın alma memuru alımı yapıyorlar. Ama kendi bölümümden de atanmam içinde 3001 den atanmam içinde 90 puan almam gerekiyor.
 
3001 dediğiniz nedir acaba??

Cnm kpss de bütün mezun olduğumz bölümleern kodları var... ama mesela bazı bölümlern kodundan alım yapılmıyor onlarda 3001 koduyla yani herhangi bi önlisns mezunu olma şartı arann yaerleri yazablyor ve malesef 3001 kodunu bütün bölümler seçebldği için yığılma oluyor haliyle...


Senin 2001 olarak geçiyor canım. Ama muhasebenin özel kodunu bilmiyorum.

cnm evet benmde hedefim 90 malesef Cnm sen aöf falan okudun mu lisnasa çevrdn mi?? Lİsansdan girmek daha mantklı galiba 3001 e göre..
 
Son düzenleme:


Evet canım yeni mezun oldum Aöfden işletme bölümünden. Ama ben korktum lisans olarak girmekten sınava. Son kez önlisans olarak denemek istedim. Hem lisansta sorular zor oluyor. Ve önlisansda yaptığın net ile lisansta yaptığın netin arasında nerden baksan 7-8 puan oynuyor. Ben bu sene son kez önlisans olarak girip seneye A grubu olarak gireceğim Kpssye. Ama inşallah gerek kalmaz seneye girmeme.
 
Kızlar dış politika ile ilgili çıkmış kpss sorularını çözerken bir soruda takıldım.

ı. Türkiye'nin Birleşmiş Milletlere'e üye olması
II. Türkiye'nin Kore Savaşı'na girmesi
III. İngiltere'nin Ortadoğu'da çıkarlarının olması

Hatay'la ilgili sorunda İngiltere'nin Türkiye'den yana tavır koymasında yukarıdakilerden hangilerinin etkisi olduğu savunulabilir?
 
Senin 2001 olarak geçiyor canım. Ama muhasebenin özel kodunu bilmiyorum.



Canım baktım da klavuzdan şimdi muhasebenin özel kodu da 2143 müş.

Peki bu bölümün alımı nasıl ve kaç almak lazım en az atanma için..Kusura bakmayın ne olur böyle sorular soruyorum belki komiğize gidiyor ama bilmediğim için.
 
Peki bu bölümün alımı nasıl ve kaç almak lazım en az atanma için..Kusura bakmayın ne olur böyle sorular soruyorum belki komiğize gidiyor ama bilmediğim için.

Canım kusura bakma yanlış bir bilgi vermişim lise muhasebe bölümünün kodu 2099muş. En son atamalarda da 91-92 ile ataması yapılmış. Senin hedefin 90üstü olmalı çünkü 2001den de atanmak istesen kendi 2099 muhasebe bölümünden de atansan yüksek bir puan almalısın.
 

Pekiii bu kitapları nereden bulabilirim illa yayın evi olması gerekmi beyazıta şuan gidemem çünkü malum çalışıyorum 6 ya kadar birde çocuk var..Kırtasiyelerden temin edebilirmiyim...
 
Pekiii bu kitapları nereden bulabilirim illa yayın evi olması gerekmi beyazıta şuan gidemem çünkü malum çalışıyorum 6 ya kadar birde çocuk var..Kırtasiyelerden temin edebilirmiyim...

Canım kpss hazırlık kitaplarını bulunduğun yerlerdeki kpss hazırlık dersanelerinden, kırtasiyelerden ve internetten rahatlıkla temin edebilirsin.
 
kızlar bende 7 temmuzda sınava gireceğimm tarihim çok kötü benim onu topralamaya çalışıyorum ama ne kadar toparlarım bilmiyorum bu sene iyi puan alamazsan bidaha 2014te girebileceğim o yüzden heyecan bastı yaa :S
 

Canım sana şimdiden çok başarılar diliyorum. A grubu gireceksin sanırım sınava. Heyecanını kontrol altına almanın en iyi yolu konuya tamamen hakim olmaktır. Benim de tarihim çok kötüydü. Ama şu an tarihi baştan sona bir kez çalıştım gayet iyi. Bence sürecin az olmasını bahane etmeden nereden toparlasan kardır. Hemen çalışmaya başla. Aslında tarihin içine girdikten sonra ne kadar zevkli olduğunu göreceksin.
 
sevgi meleği çizelgeni gördüm canım baya kilo vermişsin maşallah bende geçen ay dört kilo verdim akşam bazen yemek yemedim meyve yedim bu şekilde verdim.

Valla yırtınıyorum tabiri caizse. Ayaklarımın altı su topladı diyebilirim spor yapmaktan. Ama hedefe ulaşmazsam ben kendimi sevemem. Taktım mı takıyorum
 
Musss87, bende senin bölümden mezunum canım. Hedefim 91 puan. Almalıyım ki hem 3001 hemde kendi bölümümden atanabileyim. İnşaAallah sonuç açıklamalarında şu puan dediğini görebiliriz :)

Burcu_84, tarihi 1 ayda 0 dan 27 netlere çıkardım. Heycan yapma ve bir an önce başla.
Sana lazım olan tek şey sadece 1 ay , konu anlatım kitap( x yayıncılığın tarih notlaırnı alabilirsin hakan dedenin kendi notlarıdır. Olmadı netten indirebilirsin gerçi 2,5 tl bişey.), hakan dedenin videoları...
Genel tekrarın içinse pegemin notları veya ihtiyaç 24 saatte tarih...

Ben Hakan Dede ile Tarih çalışan bir öğrencinin sınavda ters köşe olmayacağına adım gibi eminim :)
 
Son düzenleme:


Canım işimiz çok zor. Allah çalışma azmi ve sabır versin. Allah emeklerimizi karşılıksız bırakmaz inşallah. Yanlış bir bölüm bitirmişim. Ama pişmanlık edip kendimizi salmayalım yiyecek ekmeğimiz varsa biz bu işi başarırız. Başlığın benim de son günlerde azalan motivasyonumu yükseltti. Takibimdesin.
 
Son düzenleme:

Bende o motivasyon istemediğin kadar var, dağıtıyorum bol keseden hehehe şaka bir yana geleceğimizi kurtarmamız için bir fırsat bu. İşletmeden 4 e geçtim. Keşke bu yıl mezun olmuş olsaydım. Tereddüt etmeden lisanstan girerdim ama nasip. Önlisanstan 91 almak daha kolay en azından.
 

Canım ben bu sene mezun oldum işletme aöfden. Ama son kez önlisans olarak şansımı denemek istedim. Çünkü dediğin gibi önlisansdan yüksek puan almak daha kolay. Ayrıca bir daha önlisansdan girme şansım olmayacak. Lisans soruları bana zor geliyor. Neyse canım ben şimdi deneme çözücem görüşmek üzere..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…