benim başvurumda kızlık soyadım yazıyor ben okuldan yaptım başvurumu okul müdürü dediki senden önce başka bayanın soyadıda kızlık soyadı çıktı onu ben değiştiremiyorum dedi başvurumda kızlık soyadım var sorun olurmu benim niye evlilik soyadım gözükmüyor ne yapmam lazım .aklıma takıldı yaaaa ne olur hemen cevap yazın:26:
çok sağol canım ya şu tarihi bi bitireyim senden o videoyu alırım.kısa bi zaman olduğundan stres yapıyorum.inşallah herşey yolunda gider yetiştiririm konuları.aklımda bin türlü şey var kafam başka yerlere gidiyor ama biran önce kpss ye hızlı bi şekilde odaklanmam lazım.allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla başaracağız...
Kızlar aöf de bütün derslerimi verdim
Kızlar dün kpss ye girmeye karar verdim ve bugün kaydımı yaptırdım.. Elimde 2010 yılına ait bir kpss kitabı var, ondan çalışıcam ama fazla vaktim yok galiba.Nasıl çalışmamı önerirsiniz. Birde İstanbulda bir memurluğa atanmak için min puan nedir acaba?
Daha önce ki mesajlarını okudum Hakan Dedenin 4 saatlik genel tekrar videolarının linkini banada gönderirmisin cnm bu arada tebrikler :)
Benim windows çöktü dökümanlarım gitti. Bir arkadaşımda var ondan haber bekliyorum ama gelmedi henüz.
Tamam o zaman ben 24 saatte tarih olandan tekrar edeyim videolar geliince.Videolar gelince haber verirsen çok minnettar olurum.Ayrıca videolar zaten 4 saat. Bence ben bulana kadar yine hakan hocanın notları olan ihtiyaç 24 saat veya x yayıncılık defterinden tekrar yapabilirsiniz. En azından 2 saatte tüm konular okunabiliyor.
Tabi veririm
melek bi şey sorabilir miyim paragraf sorularını kafan dağılmadan nasıl cevaplandırıyorsun ?
Kafam dağılmıyor çözerken ilk önce soru cümlesini okuyorum ben, sonra şıkları en son paragrafı :) Soruda ve şıklarda anlatmak istediğini paragrafta bulabiliyorum böylece..
Bana yardim edebilirmisiniz? noktalama isaretlerinde : ile ; karistirdigim oluyor yada bazen ; ü yanlis yere koyuyorum.Cogu kuralini bildigim halde illa yanlis yapmak gibi bi huy oldu bende böyle giderse noktalama konusundan vazgecicem
en son paragrafı okumayı duymuştum aslında gerçekten işe yarıyor mu ? sürekli bu şekilde mi çözüyorsun paragrafları ? yanlışın çıkmıyor mu hiç bu şekilde ?
Genelde çıkmıyor canım çıkıyorsa sorunun çözümünden değil kendi dikkat eksikliğimdendir. Bir dene istersen...
Bana yardim edebilirmisiniz? noktalama isaretlerinde : ile ; karistirdigim oluyor yada bazen ; ü yanlis yere koyuyorum.Cogu kuralini bildigim halde illa yanlis yapmak gibi bi huy oldu bende böyle giderse noktalama konusundan vazgecicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?