1- d
2- a
işte tamam kalemiye sınıfındakiler zaten yönetimdekiler olmuyormu bu sruya yönetm nasl dahil değil bende onu anlayamadım :26:
erres senin bölüm neydi canım :26:
bugün vatandaşlık tekrarı yapacağımm .bıktım artık yaa birini bitirdim diye sevinirken öbürü nereye beni unuttun diyor. çok sıkıldım artık istemiyorum sınav felan zaten bir şey olacağı yok ta elimden geleni yaptım demek işte ...
haketmediğimi bir şeyi kazanmıyayım zaten.elimden geleni yapıyorum işte yapmaya çalışıyorum ama bu kadar olmuyor fazlasıöyle deme canım, Allah büyük ... sen elinden geleni yap , gerisi kısmet ...Atananları düşünonlar da ne zorluklarla çalıştılar kimbilir ...
haketmediğimi bir şeyi kazanmıyayım zaten.elimden geleni yapıyorum işte yapmaya çalışıyorum ama bu kadar olmuyor fazlası
olur olur canım çalıştıktan sonra neden olmasın.biraz sıkılmış gördüm seni
istersen çalışma bugün, dışarı çık hava al biraz iyi gelir.
en çok çalışmamız gereken döneme girdik . stresini at ve başla canımsonunda gülen biz olacaz inşallah
her şey üst üstte geliyor canım bugünlük sıkkınlık değil yani .. maalesef dışarı çıkıp hava almaya zaman yok 26 günüm kaldı .herkese iyi çalışmalar hakkımızda hayırlısı
selam ErreS gecen günki soruna aciklama istemissin ben yeni görebildim.Kalemiye sinifini muhasebe ve yazisma(esdeger kelime bürokrasi) islerini yapan grup olarak görürsen cok problem yasamayacagini düsünüyorum hatta adina göre yorum yapmak daha kolaylik saglar bknz.kalemiye (kalemden türeterek düsünülürse yazi isi yapabilir ancak)
diger bölümler ztn acik seyfiye grubu askerlik ve yönetim islerini yapiyor hemen aklina padisahi , sadrazami fln getir (seyf arapcada asker demektir)
Ilmiyeden bahsetmeye gerek bile kalmiyor ztn :)
selam kızlar,
memurlar.nette personel çocuklarına kontenjan isimli bir haber okudum. çok ama çok canım sıkıldı. lisanslara yönelik bir haksızlık. bugün onlara yarın bize. beşik ulemalığı geri geliyor. memurluk babadan oğula geçecek. çok canım sıkkın,çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?