Çok çok teşekkür ederim canım,inşallah.
Öyle düşünme canım,kendini bırakma.
Başlamak gerçekten zor biliyorum ama, mesela biraz daha dinlen ama sonra başla.
Başladıktan sonra yeniden dikkatin geri gelecektir,bırakmak istemeyeceksin bu defada.
Bugun ki çalışmak istediklerini planla önce,
sonra başla,ve planını bitirdikten sonra müthiş bir rahatlık hissedeceksin.
selamlar,
aynı şeyler bende de oluyordu. içimden ders çalışmak gelmiyordu bazen.
baktım olmayacak, çok zaman kaybediyorum,geçmiş yılların atamalarında taban ve tavan puanlarının bulunduğu birkaç klavuz indirdim.
Mesela 90 ile içişleri bakanlığı , 83 ile trakya üniversitesi alım yapmış. Atamalarda neden o kişilerden biri ben olmayayım çalışırsam yapabilirim diyorum.
sonra atandığım zaman hayatımda nelerin değişeceğini düşünüyorum. daha da hevesleniyorum :)
sonra en sevdiğim dersten başlıyorum çalışmaya. bu bende gerçekten etkili oluyor yani :)
sen birde özel sektörde çalışıyorsun. ön muhasebeydi sanırım. bende 1 sene ön muhasebede çalıştım . gerçekten bir sürü ayrıntısı olan ve yorucu bir iş...
bu yüzden de zihnin yoruluyor, canın çalışmak istemiyor olabilir.
öyle durumlarda çok sıkma kendini. kendine biraz zaman ayır. kafan dinlensin. rahatla.sters yaptıkça motivasyonun azalır...
kendini nasıl hissediyorsan öyle davran.
sonra en sevdiğin dersten başla. gerisi gelir.
sıkma canını
Allah razı olsun cnmm
Gerçekten çok güzel şeyler söylemişsin sağol.
Gelin olmak evlilik ve yıldönümü kutlaması harika..
Evli yoldaşlarım birlikteliğinizi ve ağız tadınızı Allah daim etsin.
Cnmm yorulup benm için vakit ayırıp bunları paylaştığın ve yardımcı olduğun için Allah razı olsunçok sağol.
Önmuhasebedeyim evet unutmamışsın
Aslında gönül yorgunluğu diyelim biraz bundan kaynaklı bi soğukluk va..
Herşeyin hayırlısı
Allaha şükürler olsun bugünüm için.
O indirdiğin programın linkini atarmısın cnm bende istiyorum
saolasınAllah burdaki herkesten razı olsun. kimse birşey esirgemiyor.
kpss zor bir sınav, biz birbirimize destek olup aşacağız canım o sınavı.
sen şimdi gönül yorgunluğunu bir kenara koy , adapte olmaya çalış.
zaman daralıyor. derslere yoğunlaş derim. naçizane fikrim.
benim 2,5 yaşında kızım var. 2 aydır kayınvalidemde o bakıyoraramız 800 km.
sınav için bu ayrılığa bile katlanmak zorunda kaldım. çünkü bu sınav gerçekten çok önemli. ve son girişim olacak.
ben program değil de pdf formatında indirmiştim. mail adresini yollarsan özelden mail atabilirim
Geçmiş olsun sevgi meleği yine de ders çalışmaya çalış iyi gelir gerçekten. Ağrını falan unutursun kaptırınca, ben bir yerim ağrıyınca daha çok ders çalışıyrm kafam meşgul olsun diye.
ayy ben duvardaki saati hiç gormemısım yada bu zamana kadar hiç aklıma gelmedi demek daha doğru :))) hmm demek suyu kendımız goturuyoruz bunu oğrendıgım iyi oldu bi arkadasım suyu dahıl devlet verıyor sen hiçbişey goturme yanında demıstı --- ki benım saat kadar susuz duramayacagımı bilir
Kasvetli gerek yok o kadar al saatini yanına pek etkileyen bir şey değil o
sınav için duvara koskoca saat asıyor ösym herkes aynı saate bakıyor.En arkadan bile rahatça görülüyor saat. Sınavda o saate göre başlıyor zaten o saate göre de biiyor
Bence öyle daha iyi oluyo saate bakarken dinlenmiş falan da oluyorsun şeker falan yiyip su içiyorsun
Şeker peçete kalem kalemtıraş hepsini ösym veriyor Bir tek suyunu kendin götürüyorsun
inan bende senın gibi yapıyorum canım.. hemen taban puan ve gırılecek yerlere bakıyorum ve ha gayret sıkılmak yok dıyorum kaldıgım yerden calısmaya devam edıyorum mecburuz sonuctaselamlar,
aynı şeyler bende de oluyordu. içimden ders çalışmak gelmiyordu bazen.
baktım olmayacak, çok zaman kaybediyorum,geçmiş yılların atamalarında taban ve tavan puanlarının bulunduğu birkaç klavuz indirdim.
Mesela 90 ile içişleri bakanlığı , 83 ile trakya üniversitesi alım yapmış. Atamalarda neden o kişilerden biri ben olmayayım çalışırsam yapabilirim diyorum.
sonra atandığım zaman hayatımda nelerin değişeceğini düşünüyorum. daha da hevesleniyorum :)
sonra en sevdiğim dersten başlıyorum çalışmaya. bu bende gerçekten etkili oluyor yani :)
sen birde özel sektörde çalışıyorsun. ön muhasebeydi sanırım. bende 1 sene ön muhasebede çalıştım . gerçekten bir sürü ayrıntısı olan ve yorucu bir iş...
bu yüzden de zihnin yoruluyor, canın çalışmak istemiyor olabilir.
öyle durumlarda çok sıkma kendini. kendine biraz zaman ayır. kafan dinlensin. rahatla.sters yaptıkça motivasyonun azalır...
kendini nasıl hissediyorsan öyle davran. müzik dinle biraz.
sonra en sevdiğin dersten başla. gerisi gelir.
sıkma canını
kız ne neti ben henuz doğru sayımı arttımakla mesgulumTebrıkler canım. Bak ılk gunlerde calısamıyorum dıye sıkayet edıyordun sımdı fıstık gıbı gıdıyor masallah
Ben hem cografya hem tarıh hem mat hem turkce hem vatandaslkık calısıyorum. Hiçbir dersi bıtırmedım sadece tarıh bıtcek bu ayın sonuna
Netlerınız kac oldu tarıh bıttıkten sonra. Aslında onu da acele etmeden yavas yavas calısırdım ama bu sefer de 80 netı gecemeyınce moralım bozuluyor. Tarıhten mıllı mucadele sonrasını bılsem en azından 90 nete cıkarım moralım düzelırr
saolasınAllah burdaki herkesten razı olsun. kimse birşey esirgemiyor.
kpss zor bir sınav, biz birbirimize destek olup aşacağız canım o sınavı.
sen şimdi gönül yorgunluğunu bir kenara koy , adapte olmaya çalış.
zaman daralıyor. derslere yoğunlaş derim. naçizane fikrim.
benim 2,5 yaşında kızım var. 2 aydır kayınvalidemde o bakıyoraramız 800 km.
sınav için bu ayrılığa bile katlanmak zorunda kaldım. çünkü bu sınav gerçekten çok önemli. ve son girişim olacak.
ben program değil de pdf formatında indirmiştim. mail adresini yollarsan özelden mail atabilirim
dersin adına bak hiç duymamıştım inşallah okuduklarımız aklımızda kalır. sınavda da aklımıza geliverir. ben bunun için dua ediyorum çünkü okuyup geçiyorum. kısa bir zaman kaldı. ben de işletme 3 teyim.Adalet bölümü canım.
dün "Kalem Mevzuatı" dersine başladım. ilk ünite bitti.
saol canım.Tamam cnm hemen yolluyorum.
Evli olduğunu bilmiyordum bebişini de Allah bağışlasın..
acıkcası hayran kaldım sana canım.. bence bu sınav için gerekli olan fedakarlıgın en buyugunu yapmıssıninsallah canım istediğin puanı alırsın ,gönlunden gecen yere yerleşirsin.. minik pıtırcığınıda Allah bagıslasın Allah sana bol zihin acıklıgı versın..Rabbim sınavda yardımcın olsun.. AMİN
dersin adına bak hiç duymamıştım inşallah okuduklarımız aklımızda kalır. sınavda da aklımıza geliverir. ben bunun için dua ediyorum çünkü okuyup geçiyorum. kısa bir zaman kaldı. ben de işletme 3 teyim.
yok canım olmuyor gerçekten ben ikinci dersimi bitirdim şimdi 3.ye geçiyorum. pazarlama yönetimi. Allahım zihin açıklığı versin. ben kpss biraz mat bakacağım bugün çözümlü örneklerden on tane anca bakarım zaten.
inşaAllah canım ya.
Şu dersleri verip geçelim artık çok sıkıldım iyice
hem bunlar hem kpss bir gitmiyor.
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın (Amin)
kIZLAR SİZLERİ BLOGUMA BEKLİYORUM. İMZAMDA YAZILI ADRES. ZAMANLA PAYLAŞIMLAR ARTACAK. BİR BAKIN BAKALIM NASIL :) YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
sevgi meleğim blogun nerde cnm söylede geleyim
bolgun cok guzle menım faydalı bılgılerle dolup tasıcak sen enrdeysen bende ordayım arkadasımmm
benımde bıttı cnm tarıh en sonundaaa
evliliğinizin daim olması dileğiyleilk kutlamalar hep aklılda kalır sonrakıler pek durmaz ilkya ınsan daha cok ozenır halıyle.. güzel bir kutlama yapmanıza sevındim :)
coğrafyaya gecemıyorum bugun evi temızlemem gerek bu aksam k.validem ve kardesı izmire gelecek ama haftasonu bana kalmaya geleceklrmıs (k.validemın kardesınınde gelınıde burda) ama belli olmaz belki hemen gelecekleri tutar dıye ben temızlıgımı bugunden bıtırmek istiyorum acıkcası
sonra yok evdesınde benim kızım (gorumcem)hem calısır hem evi misler gibidir diye bi serzenişte bulunmasına fırsat vermek istemıyorum şahsen
Allah razı olsun cnmm
Gerçekten çok güzel şeyler söylemişsin sağol.
Gelin olmak evlilik ve yıldönümü kutlaması harika..
Evli yoldaşlarım birlikteliğinizi ve ağız tadınızı Allah daim etsin.
kızlar bi sorum olacak şimdi ben güz sınavı olan kpdsye de gırmek istirorum ama çok fazla bılgım yok ve 80 uzerı bi puan almak istiyorum acaba basarabılırmıyım ?
bu kpds ile kıyaslanamaz bile farkındayım sadece yetıstırebılıryım onu merak edıyorum???
kIZLAR SİZLERİ BLOGUMA BEKLİYORUM. İMZAMDA YAZILI ADRES. ZAMANLA PAYLAŞIMLAR ARTACAK. BİR BAKIN BAKALIM NASIL :) YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?