geçmiş olsun canım Allah şifanı versin. inan hepimizin oluyor geçen ay çocuk ameliyat oldu haftaya eşim ameliyat olacak ister istemez sağolsun gelen giden ve gittikten sonra konuşulanların kafamdaki yankıları içimdeki sıkıntıları daha beter. hayırlısı artık napalım. Allahım okuduklarımızı aklımıza getiriversinde geçelim şu aöf yi.Kendi adıma sürünüyorum. Herşeyi halloldu sanki de kulak ağrısı çıktı başımaHastalık hastası falan mı oldum acaba :44: Aöf 2-3 hafta var ben nelerle uğraşıyorum. Nazar değdirdim sanırım kendime
merhaba.sınava bende giricem bu sene ama bi türlü çalışamıyorum. kafamı toplayamıyorum. motivasyona ihtiyacım varrrrr
canım sen sadece cozecegın teste odaklan baska hiç bişey dusunmetabı arada saatıne bak zaman dilimini ayarlamak için
ben saatsız hiç bi sınava gırmem yoksa panık olurum acaba kac dk var dıye ,dikkatimi veremem onumdeki sınav kagıdına
kardesımde tam tersi saat oldumu panık yapıyormus oda saatsız giriyordu sınavlara :)) ıkı kardes hiç benzemıyorduk bırbırımıze
hmm ya bılen biri gotursun senı yada taksiye bınmek en iyisi gibi bu durumda..
sınavında basarılar dilerim...
kol saati yasak değil mi sınavlarda artık?? :44:
okul sınavlarından bahsetmıstım akademi yani vize final büt o tarz seyler için
aaa ygsde demi kalktı yoksa?? arkadasa ygs sınavı ıcın ıthafen bu arada yazılmıstır o msjım
okul sınavlarından bahsetmıstım akademi yani vize final büt o tarz seyler için
aaa ygsde demi kalktı yoksa?? arkadasa ygs sınavı ıcın ıthafen bu arada yazılmıstır o msjım
benim bildiğim kadarıyla, kopya olayından sonra ösym yaptığı tüm sınavlarda saati yasakladı...
hmm doğrudur valla bende sadece kpssde kalktı ssanıyordum.. :26:
bende denemelerime baslayınca saatin alarmını kursam yeter saatı uzak bi yere koyarım ki canım istediğimde kalkıp bakması zor gelsın bana:18: saatsızlıge alısmam gerekecek mecburen..
Kendi adıma sürünüyorum. Herşeyi halloldu sanki de kulak ağrısı çıktı başımaHastalık hastası falan mı oldum acaba :44: Aöf 2-3 hafta var ben nelerle uğraşıyorum. Nazar değdirdim sanırım kendime
Duvarda saat olması iyi oluyo gerçekten.
Hem herkes aynı saate göre hareket etmiş olur
Günaydınlar kızlar
Allah zihin açıklığı versin hepimize
Ben su koyverdim
Nedenini bilmiyorum ama küstüm sanki derslere..
Motive de olamıyorum
günaydın canım nedne su koydun kusmek yok ne kadar sıkılsakta bunalsakta yola devame dıcez bugunluk kendıne ızın var bahar gelmıs cok gez dolsa motıve ol bıraz yarın devam edersın haftanın bır gununu kendıme ayırıyorum cokta ııy olur bu haftada bugun ayırdım bu akşam esmın dogum gunu hazırlık yapmam lazımmm
Kızlar, merhaba nasılsınız
fattum,duru burdasınız sanırım
duru canım motive olmakta bende zorlanıyorum
bir kaç saat kendine izin ver bencede
sonra yeniden başlamak daha iyi gelir.
bende bitirdim tarihi 2 gün önce,giremedim nete 2 gündür
dünde 1. evlilik yıldönümümüzdü:)
müthiş bir moral oldu,çok özel ve güzel bir gündü.
bu moralle bugun türkçeye başlayacağım inşallah
kolay gelsin herkese
Bi kaç saat değil ben iyice cozuttum
Maşallah cnmm
Allah eşinle birlikte bir ömür hayırlı mutlu sağlıklı nice mutlu seneler nasip etsin
Bide bebiş versin hayırlısıyla
Duvarda saat olması iyi oluyo gerçekten.
Hem herkes aynı saate göre hareket etmiş olur
Günaydınlar kızlar
Allah zihin açıklığı versin hepimize
Ben su koyverdim
Nedenini bilmiyorum ama küstüm sanki derslere..
Motive de olamıyorum
Kızlar, merhaba nasılsınız
fattum,duru burdasınız sanırım
duru canım motive olmakta bende zorlanıyorum
bir kaç saat kendine izin ver bencede
sonra yeniden başlamak daha iyi gelir.
bende bitirdim tarihi 2 gün önce,giremedim nete 2 gündür
dünde 1. evlilik yıldönümümüzdü:)
müthiş bir moral oldu,çok özel ve güzel bir gündü.
bu moralle bugun türkçeye başlayacağım inşallah
kolay gelsin herkese
benımde bıttı cnm tarıh en sonundaaa
evliliğinizin daim olması dileğiyleilk kutlamalar hep aklılda kalır sonrakıler pek durmaz ilkya ınsan daha cok ozenır halıyle.. güzel bir kutlama yapmanıza sevındim :)
coğrafyaya gecemıyorum bugun evi temızlemem gerek bu aksam k.validem ve kardesı izmire gelecek ama haftasonu bana kalmaya geleceklrmıs (k.validemın kardesınınde gelınıde burda) ama belli olmaz belki hemen gelecekleri tutar dıye ben temızlıgımı bugunden bıtırmek istiyorum acıkcası
sonra yok evdesınde benim kızım (gorumcem)hem calısır hem evi misler gibidir diye bi serzenişte bulunmasına fırsat vermek istemıyorum şahsen
artık başlaman lazım hemen yarın başla bence senin bölümün neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?