ne olursa olsun kendiniz için yaşayın kızlar. Geçmişi düşünmeyin, ah vah etmenin bir anlamı yok. Geleceği umut edin, hep güzel şeyler düşleyin.
Her koşulda mutlu olmaya bakın. Bu sınav bir son değil, bir başlangıç. Yapamazsam biterim gibi de düşünmeyin. Elbette ki herkes atanmak ister.
Atanmanın bile hayırlısını versin rabbim. Yani bu sınavı son şansmış gibi görüp gecesini gündüzünü mahveden birisi vardı, kazandı atandı. Ama tuttuğu ev sonu oldu. Memurluğun daha tadını bile alamadan gitti. Belki gideceğimiz yerde kötü şeyler olacak. Hiç kimse bilemez. Her gününüzü sonmuş gibi yaşayın. Iyilik yapın,gülün, sevin...:98:
Ve insanlardan asla karşılık beklemeyin.
Ben o kadar kendimi parçalıyorum. Gerek burada gerek özel hayatımda. Ama şuan küçücük bir bilgiye ihtiyacım var kimse yardımcı olmuyor.
haklısın ama bende çıktıını aldım dolabın üstüne astım okurum ünite oalrak oraya gelmedim ama en azından gözüm alışırkronoloji soruyorlar tarihini bilmesen de hangisi önce hangisi sonra bilmen lazım
tşk ederim pc ye attım çıktısını alcam
yaaa sizde kaynak varmış ben 10 sene ardından ders çalışmaya başladım çünkü liseden sonra kpss ye 1 defa girdim üstünden tam 10 sene geçti ve ozamandan beri hiç ders çalışmadım şimdi iyice çalışıp elimdeki soruları bitireyim. bitirdiğim konular çoğaldıkçada kendime soru kitapları alayımCANIM BENDE 26 YASINDAYIM BEN TARIHIN T SINI BILE HATIRLAMADIGIM ICIN PEKISTIRMEK ICIN COK SORU COZMEYE CALISTIM BAKALIM TEKRARDAN SONRA BELLI OLUCAK TARIHI OGRENEBILMISMIYIM
o 45000 sorunun 1000tanesini bana göndersen bişe kaybetmezsin sanırımMerhaba arkadaşlar yazamasamda sayfa sayfa takip ediyorum 1 hafta kadar ara vermek zorunda kaldım... oglumun dişi çıkıyor ve huzursuz( bende gecen hafta 200 tl lik kitap aldım. Yeni kitap aldıkça çalışma hevesim artıyor sadece test yaprakları ve soru bankaları alıyorum. Matemetigim orta halli simdilik 17- 18 nete yakın çıkarıyorum ama çalışmaya başlamadım daha... Cografya ve türkçeyi bitirdim vatandaşlıga başladım. Şuana kadar 7000 7500 arası soru cözmüşüm elimde 45000 den fazla soru var. oglum olmasa sanki 1 ayda hepsini bitiriverecekmişim gibi geliyor... Çocugu olmayanlar gerçekten vakitlerinin kıymetini bilsinler
yaaa ben tarih çalışıyorum tarih bittikden sonra türkçeye çalışayım diyordummCanım bende ders ders ilerliyorum
Araya hiç ders karıştırmıyorum.
Öyle daha çok hoşuma gidiyo
kıskandım sizi vallahii harika sorular çözüyorsunuzaynen cnm ben de oğluştan zor çalışıyorum :)
şimdiye kadar 10bini geçti çözdüğüm sorular ama yine de azmış gibi geliyor..
daha çözülcek çok sorum var...yetiştircem ama biraz da zorlancam gibi geliyor bana
bende ekolhocadan tarih videoları izliyorum çok memnunumekol hoca matematikte çok iyi tavsiye ederim..
tarihide ordan açlıştım ben süper :)
sevgim hepsini not ettim tektek bakcammm
en iyisini istiyorsan ihtiyaç yayıncılığın videolarını öneririm.
İhtiyaç Akademi Uzaktan Eğitim- Tüm Dersler- FULL buradan indirebilirsin.
Facebook'tan Çıkılıyor... | Facebook
kpss dersleri online izle indir
seç beğen al. istersen daha çok verebilirimde sen ihtiyacı dene bir de ekol hocayı :)
Ne olursa olsun kendiniz için yaşayın kızlar. Geçmişi düşünmeyin, ah vah etmenin bir anlamı yok. Geleceği umut edin, hep güzel şeyler düşleyin.
Her koşulda mutlu olmaya bakın. Bu sınav bir son değil, bir başlangıç. Yapamazsam biterim gibi de düşünmeyin. Elbette ki herkes atanmak ister.
Atanmanın bile hayırlısını versin Rabbim. Yani bu sınavı son şansmış gibi görüp gecesini gündüzünü mahveden birisi vardı, kazandı atandı. Ama tuttuğu ev sonu oldu. Memurluğun daha tadını bile alamadan gitti. Belki gideceğimiz yerde kötü şeyler olacak. Hiç kimse bilemez. Her gününüzü sonmuş gibi yaşayın. İyilik yapın,gülün, sevin...:98:
Ben o kadar kendimi parçalıyorum. Gerek burada gerek özel hayatımda. Ama şuan küçücük bir bilgiye ihtiyacım var kimse yardımcı olmuyor.
benim gibi olanlar yine orta halli bide hem calısıpta cocugu olanların işi daha zor ustune bide kpssye hazırlanıyor dusunsene gunde kaç parcaya bolunmek zorunda.. heveslenme bakiyim uzaktan davulun sesi hoş gelir diye bosuna dememişlermümkünse benim evliliğime hiç heveslenme..benim eşim denizsubayı 3yıllık evliliğimde sadece toplasan 1yıllık karıkoca hayatı yasamısızdır..1haftalık evliyken eşimi 45gunlugune ispanyaya sefere gönderdim nasıl içime oturmustu anlatamam,nasıl özenırdım aksama eşini bekleyenlere vs..neyse şimdi 6aydır kadar eşim karada artık bende heveslendiğim özendiğim gibi eşimle bırlıkte vakıt gecırecegım derken evde şuan misafir eksık olmuyor :) benimkiler ooo damat gelmıs evdeymıs dur bi 15-20gun kalalım dıyor,,eşimin ailesi ooo oğlum gelmıs dur bigidek 1ay kalalım dıyorlar vs.. kurufasulye pilav pişiremiyorsun kolaya kacamıyorsun :) bol çeşitli suslu puslu yemekler,tatlılar,börekler,kekler yapmak zorundasın ,gelenlerin canı sıkılır hadi gezdıreyım carsı pazar dersın vs.. kocana vakıt ayırmayı bırak kendıne vakıt ayıramıyorsun ,nihayetınde yorgunluktan oturdugun yerde uyuyorsun ee ben bu arada nasıl ders calısabılırımki yaww...KAZEN
Duru'cum Allahtan tek istediğim bana uzun ömürlü bi evlat nasip etsin insallah.. bir meleğimi cennete uğurladım gectımız yaz ,zaten ozaman anladım evde durmak bana göre değil en iyiysi ben çalısayımda kafam dagılsın diyerek kpssye calısmaya karar verdım.. gerci simdide hem kpss hemde saglık sorunlarım nedeniyle bebişi erteledık bi sure.
Ne olursa olsun kendiniz için yaşayın kızlar. Geçmişi düşünmeyin, ah vah etmenin bir anlamı yok. Geleceği umut edin, hep güzel şeyler düşleyin.
Atanmanın bile hayırlısını versin Rabbim. Yani bu sınavı son şansmış gibi görüp gecesini gündüzünü mahveden birisi vardı, kazandı atandı. Ama tuttuğu ev sonu oldu. Memurluğun daha tadını bile alamadan gitti. Belki gideceğimiz yerde kötü şeyler olacak. Hiç kimse bilemez. Her gününüzü sonmuş gibi yaşayın. İyilik yapın,gülün, sevin...:98:
canım birşey sordun da , gözümüzden mi kaçtı acaba.. kimse yardımcı olmuyor demişsin..
ben de bugün 306 soru çözdümçok şükür...
tarihten soru bankalarım bitmek üzere 4 tanesi az kaldı...
coğrafya çalışmaya başladım..nufüs ve yerleşme bittii..
yaf şu matematik konum yok özel konum ne sıkıcı yaa
ezber yine ezber...napalım yapıcas artık kurtuluş yok yani...
Eki Görüntüle 361101 Eki Görüntüle 361101 Eki Görüntüle 361101 bence gayet güzel akılda kalıcı ve eğlenceli kim korkar coğrafyadan :)))
Eki Görüntüle 361101 Eki Görüntüle 361101 Eki Görüntüle 361101 bence gayet güzel akılda kalıcı ve eğlenceli kim korkar coğrafyadan :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?