2012 Kpss ders çalışma günlüğüm:) bana katılabilirsiniz...

pegemın 5000 soru setı ve yaprak teslerını aldım memurfonıde uygun geldı kargo ıle bırlıkte 18.9 tuttu sorular nasıl arkadaslar kulanan varmı

Benimde gözüm kaldı onda. fiyatı çok güzel. Almak istiyorum ama çok kitap var elimde. annem almıyor.
 
Merhaba arkadaşlar yazamasamda sayfa sayfa takip ediyorum 1 hafta kadar ara vermek zorunda kaldım... oglumun dişi çıkıyor ve huzursuz ( bende gecen hafta 200 tl lik kitap aldım. Yeni kitap aldıkça çalışma hevesim artıyor sadece test yaprakları ve soru bankaları alıyorum. Matemetigim orta halli simdilik 17- 18 nete yakın çıkarıyorum ama çalışmaya başlamadım daha... Cografya ve türkçeyi bitirdim vatandaşlıga başladım. Şuana kadar 7000 7500 arası soru cözmüşüm elimde 45000 den fazla soru var. oglum olmasa sanki 1 ayda hepsini bitiriverecekmişim gibi geliyor... Çocugu olmayanlar gerçekten vakitlerinin kıymetini bilsinler
 
Merhaba kızlar
Pazar günüm full derlerle geçiyor
Sabah 8.30 - 13.00
Saat 13.00 ten sonra sınıf olarak karar verdik kendi aramızda etüte kalıcaz.. konuları kendimiz anlatıcaz çözücez vsvs. henüz başlamadık..
Akşam 17-21 arasıda telafi derslerim var
 

teşekkür ederim sevgi meleği..hepsini not aldım ben de tam böle bişiy arıyordum çok saol :)
 

aynen cnm ben de oğluştan zor çalışıyorum :)

şimdiye kadar 10bini geçti çözdüğüm sorular ama yine de azmış gibi geliyor..

daha çözülcek çok sorum var...yetiştircem ama biraz da zorlancam gibi geliyor bana
 
arkadaşlar konu anlatımlı videoları hangi sitelerden izliosunuz.ben kpss cafeyi iyi die duydum ama başka sitelerde lazım...
 
ya evet bi sürü site var da ben bu konuda yeniyim yani hiç bişy bilmiorm en iyi olsun istiorm.teşekkür ederim
 
ya evet bi sürü site var da ben bu konuda yeniyim yani hiç bişy bilmiorm en iyi olsun istiorm.teşekkür ederim
en iyisini istiyorsan ihtiyaç yayıncılığın videolarını öneririm.
İhtiyaç Akademi Uzaktan Eğitim- Tüm Dersler- FULL buradan indirebilirsin.
Facebook'tan Çıkılıyor... | Facebook
Facebook'tan Çıkılıyor... | Facebook
Facebook'tan Çıkılıyor... | Facebook
Facebook'tan Çıkılıyor... | Facebook
Facebook'tan Çıkılıyor... | Facebook
Facebook'tan Çıkılıyor... | Facebook
Facebook'tan Çıkılıyor... | Facebook
kpss dersleri online izle indir
seç beğen al. istersen daha çok verebilirimde sen ihtiyacı dene bir de ekol hocayı :)
 
sevgi meleği gönderdiğin için çok teşekkür ederim ama ilk dört link açılmıyor.. dördünde de sunucu bulunamadı şeklinde uyarı verdi
 
sevgi meleği gönderdiğin için çok teşekkür ederim ama ilk dört link açılmıyor.. dördünde de sunucu bulunamadı şeklinde uyarı verdi

Buaradan linkler açılmıyor canım ya sonraki mesajımı görmedin sanırım ben msnden hallederim artık. şuan mail donuyor açılmıyor.
 
benim gibi olanlar yine orta halli bide hem calısıpta cocugu olanların işi daha zor ustune bide kpssye hazırlanıyor dusunsene gunde kaç parcaya bolunmek zorunda.. heveslenme bakiyim uzaktan davulun sesi hoş gelir diye bosuna dememişler mümkünse benim evliliğime hiç heveslenme..benim eşim denizsubayı 3yıllık evliliğimde sadece toplasan 1yıllık karıkoca hayatı yasamısızdır..1haftalık evliyken eşimi 45gunlugune ispanyaya sefere gönderdim nasıl içime oturmustu anlatamam,nasıl özenırdım aksama eşini bekleyenlere vs..neyse şimdi 6aydır kadar eşim karada artık bende heveslendiğim özendiğim gibi eşimle bırlıkte vakıt gecırecegım derken evde şuan misafir eksık olmuyor :) benimkiler ooo damat gelmıs evdeymıs dur bi 15-20gun kalalım dıyor,,eşimin ailesi ooo oğlum gelmıs dur bigidek 1ay kalalım dıyorlar vs.. kurufasulye pilav pişiremiyorsun kolaya kacamıyorsun :) bol çeşitli suslu puslu yemekler,tatlılar,börekler,kekler yapmak zorundasın ,gelenlerin canı sıkılır hadi gezdıreyım carsı pazar dersın vs.. kocana vakıt ayırmayı bırak kendıne vakıt ayıramıyorsun ,nihayetınde yorgunluktan oturdugun yerde uyuyorsun ee ben bu arada nasıl ders calısabılırımki yaww...KAZEN




Duru'cum Allahtan tek istediğim bana uzun ömürlü bi evlat nasip etsin insallah.. bir meleğimi cennete uğurladım gectımız yaz ,zaten ozaman anladım evde durmak bana göre değil en iyiysi ben çalısayımda kafam dagılsın diyerek kpssye calısmaya karar verdım.. gerci simdide hem kpss hemde saglık sorunlarım nedeniyle bebişi erteledık bi sure.

Cumhuriyetçilik ilkesi doğrultusunda yapılan inkılâplar:
TBMM'nin açılması (23 Nisan 1920)
1921 ve 1924 anayasalarının hazırlanması
Saltanatın kaldırılması (1 Kasım 1922)

Eki Görüntüle 360171 kılzar becebıldımmı bılmıyorum ama sızler ıcın

pcme kaydettim kızlar çok tşk ederim


bu arada bugun ben okul derslerıme calıstım öğleden sonra mata baslıcam ,ihtiyactan 4yanlısım cıkıyor oyuzden guvenderle yenıden baslıcam acıkcası.. matten fullemek istiyorum :18:
 


Kasvetli'cim bence nicknameni değiştirmelisin, kelimelerin titreşimi olduğuna inananlardanım, mesajlarından okuduğum kadarıyla yaşadığını çıkarsadığım şeylerden dolayı, kasvetli nickname'nin sana iyi titreşim vermediğini düşünmüyorum. Öncelikle bundan başla lütfen. Sonrasında bir meleğimi uğurladım demişsin, anladığım şey mi bilemiyorum ve dillendirmekten çekiniyorum fakat hayat hep sınavlarla doluymuş, bunu özelliklede baba evinden uçtuktan sonra anladığımı ifade etmek istiyorum.İmtihanların ardı arkası kesilmiyor bazen, bütün bu yaşananlara sabrımızla nasıl yaklaştığımız, nasıl reaksiyonlar verdiğimiz hayat kalitemizi belirliyor, eğer hep üzülüp, ahlanıp vahlanıyorsak o güneş hiç doğmuyor, bu nedenle bende kendimi adıma bakış açımı değiştirmeye çalışanlardanım, ama takdir edersin ki yaş 32, kemikleşmiş bazı kişilik özellikleri var,yetiştirilme tarzımız, toplum olarak karamsarlığımız aşikar, ona rağmen değişmenin sonu yokmuş anlıyor insan olgunlaşma emareleri göstermeye başladıkça,benimde son yıllarda aldığım en büyük ders bu oldu, farklı bir açıdan bakmak, en baştada kendin için, yaşadıklarımda bir hayır vardır, bir imtihandır deyip önüme bakmaya çalışıyorum, faydası da oluyor böyle bakmanın. Önümüzdeki resmiyette bir sınav belki ama asıl sınavımız aslında bu zorluklar, sıkıntılar, üzüntüler arasında bu sınava çalışıp kotarabilmek. Bizim imtihanımız bu. Biz aslında bu hazırlık sürecini güzel bir başarıyla taçlandırırsak aynı zamanda bir o kadar da güçlenerek çıkacağız bu süreçten diye düşünüyorum. Kolay değil biliyorum, çünkü geçmiştede böyle bir hazırlık süreci geçirdim. Ama imkansızda değil, emek vermek lazım. Kendimizi bırakmayacağız inşallah, güç ve moral verip birbirimize, çıkacağız alnımızın akıyla diye umuyorum. Allah yardımcımız olsun.

Birtakım travmalar atlatmışsın belli, ama herşeye rağmen yaşamak gerçekten çok güzel. Biz yaşamımıza anlam katarak yolumuza devam etmek istedik, evdeki rutin, ev hanımlığının rutini bir süre sonra insanı boğuyor, bende evde yapamayacağımı anladım, 3 yıla yaklaşıyor evliliğim, 32 yaşındayım, çocuk sahibi olmak için hala bekliyorum, biliyorumki evde olmak bana göre değil, bunaltıyor beni, o yüzden bir de çocuğu ekleyip ona bu ruh halimle faydalı olamayacağımı bile bile günahına girmek istemiyorum, çok mu ince düşünüyorum bilemiyorum ama ben iyi olmazsan biliyorumki bu ruh halimi onada geçircem, o da mutsuz bir bebek olacak. Evliliğimle ilgili sıkıntılarımda var zaten onları çözmeye uğraşıyorum, sınavada çok iyi çalışabildiğimi söyleyemem, yani düzensiz, programsız ne kadar sonuç alıncak bilmiyorum, ama ufak ufak da olsa mücadelemi vermeye çalışıyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda, Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Anladığım kadarıyla epeyce başın kalabalık, yatılı misafirle götürmek gerçekten çok zor sınav hazırlığını, ama elinden geldiği kadar birazda gelen kişilerle samimiyetin ölçüsünde bence destek isteyebilir, 2 saat düzenli günlük çalışma zamanı ayırabilirsin diye düşünüyorum. Düzenli gittiği sürece hiç ders başına oturamamaktan iyidir diye düşünüyorum.
Allah sabır ve kolaylıklar versin koşuşturmacalarında diyede bitiriyorum
 
Son düzenleme:

Çok doğru söylemişsiniz. Öncelikle nickinizi değiştirerek başlayın işe. Bebeğinizi kaybetmenize çok üzüldüm, umarım ileride olacak bebeğiniz sıkıntılarınızı üzüntünüzü unutturur.

Evlilik gerçekten bayanlara çok sorumluluk yüklüyor. Çalışsan da çalışmasan da her iş sana bakıyor. Ben de 29 yasındayım, 2007de mezun oldum 3 senelik özel deneyimim var. Evşendiğimizde istanbula tasındık çünkü eşim memur olarak atandı. Ben bir süre iş bulamadım bari kpssye calısayım dedim. İş bulamayınca iyice bunalıma girdim borç batağına girdiğimiz için. Kpssye tam olarak veremedim sanırım kendimi. Ala ala 81 aldım. Sora iş buldum fakat iş hem çok uzaktı eve hem de haftanın 3,4 gunu gece yarılarına kadar mesai. İşten ayrılma lüksüm yoktu borcu ödemek zorundaydım. İlk 6 ay sorf borca gitti maaşım ama üzülmedim. Orda 1.5 yıl calıstım ve borc bitti.

1 ay once de ordan kendı ıstegımle ayrıldım kpss ıcın. 1 aydır evdeyım ama kendımı sıkmadan calıstım bu 1 aylık süreçte. Şimdi tamamıyle verıcem kendımı. Yapmak zorundayım cunku bebek ıstıyorum, esımle ufak bır evımız oldun ıstıyoruz, kımse bıze destek olamıycak ve herseyı kendımız yapmak zorundayız ve ben memur olamazsam bunlar olmayacak. Benım meslegımde ya özelde calısacaksın karıyer yapacaksın ya da devlette calısıp ailen olacak. Bunu bıldıgım ıcın yapmak zorundayım

Sen de sıkıntıya dustugunde bunu düşün canım. Eve gelenlere nedne özel yemek yapıyorsunkı. sınavdan daha mı önemli. Yap normal yedıgınız yemekten olsun bıtsın. Ben kesınlıkle öyle yapıcam cunku sınav herseyden önemlı şu an. Mısafırler evde otursunler tv ızlesınler sonunca yapancı degıller ya, sen gec ıcerde calıs kapını kapat.
 
Ne olursa olsun kendiniz için yaşayın kızlar. Geçmişi düşünmeyin, ah vah etmenin bir anlamı yok. Geleceği umut edin, hep güzel şeyler düşleyin.
Her koşulda mutlu olmaya bakın. Bu sınav bir son değil, bir başlangıç. Yapamazsam biterim gibi de düşünmeyin. Elbette ki herkes atanmak ister.
Atanmanın bile hayırlısını versin Rabbim. Yani bu sınavı son şansmış gibi görüp gecesini gündüzünü mahveden birisi vardı, kazandı atandı. Ama tuttuğu ev sonu oldu. Memurluğun daha tadını bile alamadan gitti. Belki gideceğimiz yerde kötü şeyler olacak. Hiç kimse bilemez. Her gününüzü sonmuş gibi yaşayın. İyilik yapın,gülün, sevin...:98:
Ve insanlardan asla karşılık beklemeyin.
Ben o kadar kendimi parçalıyorum. Gerek burada gerek özel hayatımda. Ama şuan küçücük bir bilgiye ihtiyacım var kimse yardımcı olmuyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…