2012 Kpss ders çalışma günlüğüm:) bana katılabilirsiniz...

"Biz insanız aklımız beynimiz rabbimin yüce gönüllüğü sayesinde gayet başarılı olabilmek için verilmiş."
Sayfaları okuyorum da
sevgi meleği bu ne güzel bi söz öyle çok başka bi açıdan gördüm şuan senin söylediğin bu sözle aklı
Allah razı olsun bunu yazıp asmak lazım bi yere
 
canlarım bır sey dıycem sıze bende ğegemın 2011 ders notları var yenısınımı alsam acaba gerek varmı
 
sevgi meleği yukarıda verdiğin puan var bir ben anlamadım ne olduğunu merak ettim. bir de aöf harç parası ikinci taksit yatacakmış sen yatırdın mı? büroya gitmeye gerek var mı biliyor musun canım?

Hayır canım ilgili bankaya yatır, öğrenci kimliğini almadıysan gidebilirsin büroya.
Ben büroya gideceğim. Kartaldakine. Orda banka var zaten yatırırım. Benim gitmemin sebebi babamın sgk sından düşmüşüm.
Yeni kanun çıkmış artık kızlara da 18 yasından sonra bakamıyormus babası. Tabi okursa bakıyor, okumazsa bakmıyor.
Bende hem kimliğimi alıcam hemde öğrenci belgesi alıcam kaynarca ssk ya gidicem. Güncelleyin diye kağıt göndermişler bana. Aman aman bir ay içinde yapmazsam babam ömrü billah bakamıcak bana 2 yıl 2 yıldır. Her ay para ödeyemem.
 

Canım benim Teşekkür ederim. Ben her zaman Rabbimin bize verdiği eşsiz benzersiz bu akla, şükrediyorum. Dünya üzerinde insanlar kadar üstün varlık yok. Bizi ayrı kılan, düşünebilme yetimiz.
Allah Teâlâ akıldan daha değerli bir şey yaratmamıştır (Hadis-i Şerif) (alıntıdır.)
 

Zaten bu daha kullabildiğimiz kısmıyle böyle beynimizin yüzde olarak çok düşük bölümünü kullanıyoruz aslında
Çok şükür Rabbim bizi aklı başında insanlar olarak yaratmış
 
Zaten bu daha kullabildiğimiz kısmıyle böyle beynimizin yüzde olarak çok düşük bölümünü kullanıyoruz aslında
Çok şükür Rabbim bizi aklı başında insanlar olarak yaratmış

Çok şükür. İnşallah O'nunda izniyle güzel yerlere gelebiliriz...
 
Sözelden hiç kitap bitirmedim ama ihtiyaçla pegemin türkçe kitapları bitti, bir de uzman kariyerle pegemin matematik kitaplarını bitirdim. O yüzden genel yetenekte genelde 2-3 soru kaçırıyorum 60 sorudan. Elimde baya kitap var sözeller kaldı. Onları sayarsam da anayasa kitaplarımın yarısını bitirdim hepsinden yani hepsini yarıladım, tarihten de tüm kitapların ilk dört konuları bitti canım yani dörtte birlik kısımları bitti diyebilirim. Coğrafyadan tüm kitapları hiç taramamıştım. Ama iki üç kitaptan ilk 2 konuyu bitirmiştim.
özetlersek şimdiye kadar 2 türkçe 2 matematik kitabı bitirdim sadece.
Şimdi bende şöyle plan yaptım şimdi:
tarih için uzman, yediiklim,pegemden gitmeyi düşünüyorum bundan sonraki konuları. Her tekrar zamanı da bir kitap bitircem.
coğrafya için yediiklim,uzman ve datayı bitircem.Diğer kitapları yine tekrar günlerinde böylece hızlı da ilerlemiş olurum.
Anayasa için de yediiklim,pegem den bitircem önce. Sonra da soru bankalarını tararım. Cidden bir konuyu tüm kitaplardan bitireyim diyince bazen 4-5 günümü alıyor çünkü 1000 tane soru oluyor günde en fazla 300 soru çözebiliyorsun artı konu çalışması da var.Oysa 2 gün yeterli bi konu için. Bi gün konu çalışırsın ertesi gün de soru çözdün mü bu iş tamam yani.Sınava çok var konuları bitirdikten sonra zaten yapacak bi şey kalmıyor soru çözmekten başka.
 

Canım maşallah çok şaşırdım 2 3 soru demişsin böyle kaldım
Ben daha yeni başladım inşallah bende senin gibi diyebilirim bi gün
 

nasıl yaniiii .. benim şimdlik 3 aylık sigortam var o bittikten sonra bildirğim sürece babamın sigortasından yararlanabilecğimi söyledi sgk memur okulumun bitmesine rağmen ancak soyadım değişene kadar geçerlidir dedi.. 1.ağızdan öğrendim yanlış bilecek halleri yoktur herhalde:26:
 
inkılapları tekrare ettım 150 soru ccozdum sımdı bıraz kendıme vakıt ayırıcam aksam yemege gıdıcez bıraz gıdıp susleneyım puslenıyım yemekten umarım erken donersek devam 100 gleınce cozersem cok ııy olur aslında
 


Yetim aylığı almayan kız çocuklarından, babası veya annesi 01/10/2008 tarihinden önce sigortalı olmuş ve kendisi de 01/10/2008 tarihinden önce doğmuş, dolayısıyla anne veya babasının bakmakla yükümlü olduğu kişi kapsamında sağlık yardımlarından yararlanma hakkı elde etmiş olan kız çocukları, yaşları kaç olursa olsun 01/10/2008 tarihinden sonra da herhangi bir işte çalışmadıkları, evlenmedikleri sürece anne veya babaları genel sağlık sigortalısı ise bunlar üzerinden genel sağlık sigortalısı olarak sağlık yardımı almaya devam edeceklerdir.

Genel Salk Sigortas le lgili Yeni Dzenlemeler - Ayrntl Aklamalar
 


Bana da böyle söylediler Öyle de böyle de belge alıp güncellemem gerekiyor sanırım. Yarım ağızla söylemişlerdi. Belliki sallamışlar beni
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…