Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bu ekolhoca.com süper kıslar bütün tarihi ordan tekrar yaptım çok güsel anlatio..
denemem cim burdan muhakak faydalan cnm..konular kısa ve öz...
Mezun durumunda olursan girebilirsin, kim ne biliyor bilmiyorum ama belki bende yanlış biliyorumdur.
Ama mantıklı olanı mezun durumda olanların ve mezunların girmesidir.
kesin bi bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.şimdi ben 3.sınıfım ya bu sene lisanstan sınava girdim diyelim.bu sınavda alınan puanın geçerlilik süresi de iki yıl ya,ben senye mezun olcam yani 2013 te öyle olunca atamalara kadar mezun olmuş oluyorum böyle olunca da girilebilir sanırım en sağlam bilgiyi nerden alabilirim bilmiyorum![]()
mrb arkadaşlar kpss b ye girmeyi düşünüyorum online kurs gören varmı varsa hangi siteyi önerirsiniz. ben ilk defa giricem. aynı zamanda aöf okuyorum ikisini bir idare etmeye çalışcam. matematikten çok ders görmem lazım kendim çalıştığımda olmuyor.
Kızlar zorlandığınız dersten başarılı olmak istiyorsanız inatla üzerinde gidin. Ben tarihten müzdaripim ama çok yavaş çalışıyorum bazen ufacık konu tüm günümü alıyor aşırı yavaş ilerliyorum, yoksa aklımda kalmıyor. Öğrenme aşamasında yavaş olmak çok doğal konuyu kavranınca sınavda hızlanırsınız artık.
canım ben de matematiği her gün çalışıyorum inanki. inşallah yaparım sorunun çözümü var ya mesela ondan bakıyorum ama hemen hemen aynısı testte olsa bile yapamıyorum ben de örneğine baka baka yapıyorum artık napayım. galiba aynı soruyu dört beş kere çözersem anca öğrenirim. canım sen kaç puan aldın bu deneme sınavından onu anlayamadım ben?
Şimdi yürütmeden 140 soru çözdüm. 10 yanlışım var toplamda :84::84:
Belki tarih çözerim belki yargı çalışırım. Yargıda baya karışık gibi duruyor.
Ya da ben bugün aöf ye mi siftah atsam :26:
verilen en kötü bir karar bile kararsızlıktan iyidir derler, cidden öyle Plan yap bi önce ona göre çalış sevgi meleği ben aylarımı kaybettim kararsızlıktan neye nasıl çalışsam bi türlü karar veremiyordum hatta bu bende stres bile yaratmıştı. Şimdi neye çalışcam hep belli. SAdece hangi konuyu ne zaman bitireceğim belli değil, onu da bilerek öyle yapıyorum. Bi aksilik çıkıyor yetişmiyor falan o zaman aşırı moralim bozuluyor. Ben de zaman atamıyorum hiç bi işe.
canım bizim sınıftan bir arkadaş dediki bu puanlara okul puanı eklenmemiş o yüzden böyleymiş. bir ara soracağım. ben de sabahtan beri öyle sorularla boğuşurken dersaneden etüt randevusu almayı unutmuşum dolmuş. şimdi kime soracağım bilmiyorum suratım on karış inan. epey sorum oluyor birikiyordu. bir hafta daha birikecek. canım ne kadar çok kitap almışsın büyük emek doğrusu. ben de birkaç tane kitap aldım. yargının konu anlatımlı kitabını ve soru bankasını çözüyorum daha kolayı var mı acaba ondan başlasam onun harici üç tane daha kitabım var aslında olmazsa bu hafta onlara da bakayım olmazsa. bir konuya iki haftamı vermiş olacağım. hayırlısı olsun. canım ne dikkatimi çekti senin denemende tarihin otuzunu da işaretlemişsin mesela ben otuzunu da işaretlemiyorum. yarısını anca. yanlışlar doğruları götürüyor ya o yüzden. benimde bir denemeye girdim zaten tarihten 11 netim vardı. önümüzdeki ay tarihe başlayacağım inşallah.73 aldım puanım iyi değil. Doğal olarak ama 60 sözel sorudan 30 net yapıp da yüksek almayı bende beklemiyordum
Matematikte bende ilk öğrendiğimde şakır şakır çözmüyordum soruları. Hiç unutmam denklem kuramıyordum ben bi türlü orta okulda o denklemler konusunu öğrenmem 2-3 haftamı almıştı. Hergün saatlerce denklem çalışıyordum. soruları çözmeye çalışıyordum yapamıyordum kafayı yemiştim niye anlayamıyorum ben bunu diye. Karşıya artı olan eksi diye geçiyor diyorum. Eksi olan artı olunca kafam karışıyordu. Çarpım bölü falan da girince işin içine acayip kafam karışmıştı![]()
![]()
Ama pes etmeden çalıştım sonunda öğrendim. Şimdi hatırlayınca gülüyorum en basit konuyu niye anlayamamışım diye
Yapamıyorsanız özellikle çözümlü soruları çözün ya da aynı tip soruların çözümünü inceleyip sonra çözümü kapatıp kendiniz çözmeyi deneyin. Olmuyorsa yapamıyorsanız pes etmeyin inatla çalışın. Bende osmanlı kültür uygarlığı bi türlü kafamda tutamıyordum geçen canım baya sıkılmıştı. Şimdi hepsi aklımda yaa ne kadar kolaymış dedim inatla devam ettim sürekli tekrarladım çalıştıklarımı bakmadan anlattım. Yine kitaba bakmadan özet çıkardım şimdi tüm konuya hakimim
![]()
Tabi tüm kitaplar bitmedi o ayrı
Bugün saydım tüm dersleri içeren soru bankaları da dahil olmak üzere tarihten 24 tane kitabım varmışYetişmemesi normal sanırım, 2 sini tekrar günlerinde çözmek için ayırdım. Hala bitiremedim tüm kitapları ama yarın bitircem hepsini inşallah çalışmaya devam pes etmek yok
Şimdi benim çözdüğüm denemelerde türkçe ve matematik tamam, sıra tarihte işte tarihten de 27 netin üstünü bi göreyim, sıra coğrafyaya gelecek, sonra vatandaşlık![]()
aynen canım benim de aöf sınavım var gittim işletmeye yazıldım ama daha başlamadım. haftaya başlamak istiyorum. bir deftere özet çıkaracağım. az az. bir koltuğa iki karpuz sığmazmış ama dört yıllık bitirenler her yıl giriyor sınava diye gittim yazıldım doğrusunu da pek bilmiyorum aslında. inşallah öyledir yoksa boşa gider hem harç parası hem vakit.Şimdi yürütmeden 140 soru çözdüm. 10 yanlışım var toplamda :84::84:
Belki tarih çözerim belki yargı çalışırım. Yargıda baya karışık gibi duruyor.
Ya da ben bugün aöf ye mi siftah atsam :26:
canım bizim sınıftan bir arkadaş dediki bu puanlara okul puanı eklenmemiş o yüzden böyleymiş. bir ara soracağım. ben de sabahtan beri öyle sorularla boğuşurken dersaneden etüt randevusu almayı unutmuşum dolmuş. şimdi kime soracağım bilmiyorum suratım on karış inan. epey sorum oluyor birikiyordu. bir hafta daha birikecek. canım ne kadar çok kitap almışsın büyük emek doğrusu. ben de birkaç tane kitap aldım. yargının konu anlatımlı kitabını ve soru bankasını çözüyorum daha kolayı var mı acaba ondan başlasam onun harici üç tane daha kitabım var aslında olmazsa bu hafta onlara da bakayım olmazsa. bir konuya iki haftamı vermiş olacağım. hayırlısı olsun. canım ne dikkatimi çekti senin denemende tarihin otuzunu da işaretlemişsin mesela ben otuzunu da işaretlemiyorum. yarısını anca. yanlışlar doğruları götürüyor ya o yüzden. benimde bir denemeye girdim zaten tarihten 11 netim vardı. önümüzdeki ay tarihe başlayacağım inşallah.
aynen canım benim de aöf sınavım var gittim işletmeye yazıldım ama daha başlamadım. haftaya başlamak istiyorum. bir deftere özet çıkaracağım. az az. bir koltuğa iki karpuz sığmazmış ama dört yıllık bitirenler her yıl giriyor sınava diye gittim yazıldım doğrusunu da pek bilmiyorum aslında. inşallah öyledir yoksa boşa gider hem harç parası hem vakit.