Clip 4 - YouTube kızlar dinleyin dün arkadasın yayınlagı sozlerın müziği hopppaaa la la la a
günaydın arkadaşlar ben de burada sizlerle yazışıp hem motive olmak hem de sizi motive etmek istiyorum herkese merhaba
slm kizlar umarim bana yardimci olabilirsiniz.
ben almanyada yasiyorum seneye evlendigimde temelli türkiyeye gidicem kismet olursa.
evde oturmak istemiyorum kpss sinavlarina girmek istiyorum
bunun icin özel bi mezuniyet gereklimidir?
hangi derslere calismam gerek?
sinavlar zor mu?
kac puan almaliyim kazanabilmem icin?
hoşbulduk canım sağol bilg. muhasebe mezunuyum. çalışmalara başladım ama türkçe coğrafya ve matematik olarak. bugün mutlak değere baktım anlamadım. canım sıkkın. çözümlü sorulara baktım hem de. ben de biraz dinlenip türkçeye geçtim. paragraftan sorular çözüyorum. sen ne mezunusun çalışmalar nasıl gidiyor bütün dersleri çalışıyor musun?hoşgeldin canım
kendin bahset biraz hangi bölüm mezunusun çalışmalara başladın mı
ilk önce ne mezunusun ona gore bılgı verelım sana canım aramzıa hoslgedın
sevgi meleği cevabın için teşekkür ederimBen ders ders bitirdim, sıkılmadım canım iyide oldu hatta. Sen bilirsin daha iyi nasıl anlıyorsan öyle yapabilirsin.
Eki Görüntüle 342684
noktaları aşağıda kalanlardan sonra büyük harfle başlarr;yalnız : dan sonra cümle ya da cümle niteliği varsa büyük ,örnek sıralanıyorsa küçük harf olur buna dikkat edicez .. bu şifreyle şık elemek kolay oluyorr
sevgi meleği cevabın için teşekkür ederim
bende öyle yapmaya karar verdim böylece yetişmese bile matematik ve türkçe kalır geriye sözel bitince bi de insanın içi de rahat eder
bu arada ben bugün türkçeden 200 soru çözdüm
beynim patlıyo sanki
aramıza bi sürü yeni arkadaşlar katılmış hepsine burdan hoşgeldin de diyim :)
Güzel bilgi sağol canım.
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
bununla ilgili hiçbirşey anlamadım bu nedir?Eki Görüntüle 342684
noktaları aşağıda kalanlardan sonra büyük harfle başlarr;yalnız : dan sonra cümle ya da cümle niteliği varsa büyük ,örnek sıralanıyorsa küçük harf olur buna dikkat edicez .. bu şifreyle şık elemek kolay oluyorr
bununla ilgili hiçbirşey anlamadım bu nedir?
aynıyız nergızcım bende oglum 2 bucuk yasında ama onlar ıcın yapmak zorundayız dmeı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?