Geçmiş olsun canım neyi var?kızlar morelım cok bozuk sızlerden dua ıstıyorum teyzem yogunbakımda rabbım onu uc cocuguna bagıslasın durumu bıraz agır
biraz ailesel sıkıntım vardı,onun etkisi,biraz da evde oturmak sıkıyor artık onun etkisi.Hayırdır, neyin var?
kızlar morelım cok bozuk sızlerden dua ıstıyorum teyzem yogunbakımda rabbım onu uc cocuguna bagıslasın durumu bıraz agır
kızlar morelım cok bozuk sızlerden dua ıstıyorum teyzem yogunbakımda rabbım onu uc cocuguna bagıslasın durumu bıraz agır
biraz ailesel sıkıntım vardı,onun etkisi,biraz da evde oturmak sıkıyor artık onun etkisi.
[/B]
Geçmiş olsun canım neyi var?
çok geçmiş olsun fattum tez zamanda iyileşir inşallahtüm vücudunu ıltehap kaplamış kalbınden ciğerlerinden suan ıcın cekıyorlar yogunbakımda bılıncı kapalı
tüm vücudunu ıltehap kaplamış kalbınden ciğerlerinden suan ıcın cekıyorlar yogunbakımda bılıncı kapalı
size tarihle alakalı aklımda kalan şarkıyı yazım bu bilim adamları ve özellikleriyle alakalı .. :)
tıbbın kanununu yazsam yeniden
KÜÇÜK KAN DOLAŞIMI AKAR DERİNDEN (İBNİ SİNA)
Kimi MUALLİMİ SANİ FARABİ
kimi TASAVVUFÇU İBNİ GAZALİ
Ömer'in TAKVİMİ ,RUBA sı varmış
BİRUNU dünyayı kaç kez dolaşmış
HAREZMİ sıfırla CEBİRle uğraşmış
İBN-İ RÜŞT AKLA yel olur giderr ..
lay lay lay lay la lalalala lay laylay laa laaaa
sevgi meleği sana bi şey sorcam. Şey sen tarihle coğrafyayı bitirdin yaa önce hep tarih çalışıp tarihi bitirince mi coğrafyaya başladın nasıl yaptın ben hep aynı ders sıkar diye bi dersten bi konu bitirince başka derse geçiyorum da acaba önce tarihi mi halletsem dedim de karar veremedim
size tarihle alakalı aklımda kalan şarkıyı yazım bu bilim adamları ve özellikleriyle alakalı .. :)
tıbbın kanununu yazsam yeniden
KÜÇÜK KAN DOLAŞIMI AKAR DERİNDEN (İBNİ SİNA)
Kimi MUALLİMİ SANİ FARABİ
kimi TASAVVUFÇU İBNİ GAZALİ
Ömer'in TAKVİMİ ,RUBA sı varmış
BİRUNU dünyayı kaç kez dolaşmış
HAREZMİ sıfırla CEBİRle uğraşmış
İBN-İ RÜŞT AKLA yel olur giderr ..
lay lay lay lay la lalalala lay laylay laa laaaa
Evet kızlar bugün yasamayı bitirdim, şimdi sporumu da yaptım
birazdan yasamayla ilgili 150 soru çözeceğim...
ben de bol bol tarih tekrar yaptım...
Soru çözemedim... çünkü hep tekrar yaptım...
Ama ii oldu böle yarın da bol soru çözerim artık...
çocukla zor oluyor kalemlere çok saldırıyor...
Pc yede saldırıyo 2,5 hatta 3 yaşına 4 ay kaldı ama laf anlatamıyorum ben oğluşuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?