Aa çok güzelmiş gerçekten.
Ama ben soru bankasını alıcam pegemin. 5000 soru olanını...
Kızlar sizde de oluyor mu bilmiyorum.
Ben elimdekilerden çok bitireyimde cicili bicili yeni kitaplar alayım diyorum. Çok mu doyumsuzum ne
elimdekiler bitsin ben de alıcam daha ama soru bankam şuan için iyi haziran gibi almam lazım...
sınava kadar ortalama toplam kaç soru çözmek lazım ki ??
Aa çok güzelmiş gerçekten.
Ama ben soru bankasını alıcam pegemin. 5000 soru olanını...
Kızlar sizde de oluyor mu bilmiyorum.
Ben elimdekilerden çok bitireyimde cicili bicili yeni kitaplar alayım diyorum. Çok mu doyumsuzum ne
elkocum .!.:elimdekiler bitsin ben de alıcam daha ama soru bankam şuan için iyi haziran gibi almam lazım...
sınava kadar ortalama toplam kaç soru çözmek lazım ki ??
Ben bir saat spor yapayım diyeti de unutmamak lazım
Leslie beni bekler.
Ben de bi türlü doyamıyorum kitaplara hatta o kadar çok almışım ki şimdi de yetişmezse diye korkuyorm çünkü ne zaman kitap bitirmeden sınava girsem hep bi eksiklik oluyor içimde o kitabın çalışmadığım sayfaları var ya içinde önemli bi şey varsa diye aklıma geliyor :18:
O yüzden kitap almayı bıraktım bi tek işte o pegemi aldım hatta o 5000 soruluk olanı da almak istiyorum ama önce elimdeki tüm kitapları bitireyim baktım kitabım kalmadı anca o zaman alabilirim.
elkocum ben şimdiye kadar 16000 çözdüm hedefim 50000 Öss zamanında da 80000 kadar çözmüştüm ama o zaman deli gibi çalışmıştım :)
80binle nereyi kazandın cnm ne mezunusun?
çok iyi vallaa :) elimde 25bin soru var hayırlısı bakalım biras dah kitap alırsam ortalama 40bin çözeyim diom ...
inş..kitaplarım biter bitmeden girince ben de çok stres oluyorum
sevgi meleği Leslie kim ben bi Ebru Şallıyı tanıyorum spor diyince
Ben de sporumu hiç ihmal etmiyorum çok iyi oluyor ders arası stres atıyorum valla
hacettepe bilgisayardan mezunum ben. Biter sendeki kitaplar bayaa azmış ben saymadım ama tek bir konudan 1000 soru çıkacak kadar kaynağım var. 80000 soru rahat var bende :)
bakalım bitecek mi :) büyük ihtimal ben hiç kitap alamam anca biter elimdekiler ama yeni kitap hayali kurunca elimdekilere tam gaz çalışıyorum :) o yüzden alcam diyorum :)
‎18 günde 19 mat yaptırdığını iddia eden sunummat dosyaları http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVir...e7728a/sunummatVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs.html linv verdım ama sizde bakın istedim
Ben derslerslerden kendimi boğacak şekilde uzun uzun çalışmıyorumki.
İlk başlarda çok uzun saatler çalışıyordum ama şimdi öyle değil.
Ama sıkılırsam burada zaman geçiriyorum yada bir gün ara veriyorum. Sonra vicdan azabından doğal olarak çok çalışıp kapatıyorum arayı
aramıza hoşgeldın
kızlar selam ,hepinize güzel bir gün olsun.
benim keyfim yok şu sıralar o yüzden pek çalışamıyorum,yani üstünkörü çalışıyorum birkaç gündür.ama düzeleceğimi düşünüyorum.
motivasyonunuz,bilginiz bol olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?