malesef yapamıyorum evde konu çalışamıyorum ..en azından evde soru çözer dershanede konu çalışırım yapamadım soruları soracağım insanlar olur öz. matematikte moralim çok bozuluyor yapamadım soru olunca .... erkek ark. istemiyor dershaneye gitmemi nedense anlamadım ... hatta sınava önlisansdan girmemi istemiyor. açıkdan lisans tamamlayıp girecekmişimanlamadım neden böyle diyor...
BEn çok kararsız kaldım hafta sonu ders saatleri ne olur acaba dershanenin...
çok yorulur muyum ?
Birde en azından kendimi denerim dershanedeki denemelerle evde deneme çözemiyorum hemen dağlıyorum ... zamanla yarışamıyorum...
internetten ihsan coşkunun matematik kitabına bir bak istersen. konu anlatımlı. lise düzeyinden kolay sorularla başlıyor ve lisans düzeyine doğru gidiyor anlatımı çok güzel. kpss de çıkan soruların benzerlerini çözümleriyle birlikte veriyor. ben de sözel mezunuydum matematiğim hiç olmamasına rağmen bu kitapla birlikte sevdim matematiği.
arkadaşlar matematiğim çok kötü nasıl çalışmalıyım :2: bana bir akıl fikir verin 3 kez kpss girdim ortaöğretim önlisans ve lisans olarak matematiğimin olmaması beni batırdı 70 lerde puan alsamda yetmedi
bu arada bende aranıza girdim benide kabul edinve yardımmmmm ben bu matematiği nasıl severim nasıl yaparım çalışma yöntemi nedir
allah hepimize zihin açıklığı versin
sevgi_melegi bana çalışmlarının maıl atarmısın yada sayfada yyaınlarmısın merak ettım canım
malesef yapamıyorum evde konu çalışamıyorum ..en azından evde soru çözer dershanede konu çalışırım yapamadım soruları soracağım insanlar olur öz. matematikte moralim çok bozuluyor yapamadım soru olunca .... erkek ark. istemiyor dershaneye gitmemi nedense anlamadım ... hatta sınava önlisansdan girmemi istemiyor. açıkdan lisans tamamlayıp girecekmişimanlamadım neden böyle diyor...
BEn çok kararsız kaldım hafta sonu ders saatleri ne olur acaba dershanenin...
çok yorulur muyum ?
Birde en azından kendimi denerim dershanedeki denemelerle evde deneme çözemiyorum hemen dağlıyorum ... zamanla yarışamıyorum...
online konu anlatan o sitenin adresini yollayabilirmisiniz.. teşekkürler
dün çalıaşamadım.bugün inşallah çalışırım.eşim yarın akşam gelecekbelki yarın bile çalışamam.çarşamba anca
bende dün hiç çalışamadım bu akşam çalışıcam coğrafyadan not çıkarmaya başlamıştım ona devam edicem. ama konu sonları için test kaynağım yok yaprak test alıcam kızlar tavsiyeniz nedir test olarak? ihtiyacın videolarını indirmeye başladım. daha sonra onları ohcanımadeğsin gibi mp3 e atmayı düşünüyorum. falan filan
ben daha öncede yazmıştım 2011 setleri şuan çok indirimde hepsiburadada.uzman kariyer,nobel,maksimum,yargının genel yetnek genel kültür soru bakalarını aldım.öncedende ihtiyacınkini almıştım ama çözmemiştim tertemiz duruyorlar :)) onları bu sene çözeceğim inşallah.hepsiburadaya bi bakmanızı tavsiye ederim
uygun fiyat arıyorsanız setlerde bence kitapseç.com.
vaaaay süpermiş.eğer elimdekileri bitirirsem burdan alırım çok uygunlar
birde bir şey öğrenmek istiyorum sizlerden baskasının mesajını nasıl kopyalıyorsunuz altına mesah vermek ıcın alın seklınde dusuyor kopyala yapıstır seklındemı yapıyorsunuz..
matematik sözel ders gibi çalışılmaz. arkadaşın biri yazmış ihsan coşun diye o olabilir.
yada matematik vadisi diye bir kitap var buda kolaydan zora doğru.
netten video izlemende çok faydalı olur. ekol hoca, doğan ulu, ihtiyacın videoları. ben ekol hocadan çalışmıştım öss ye. dgs de de kursa gitmiştim yine ekoldan tekrar yapıyordum.
benim de sorunum problemler. yüzde hariç diğerlerinde zorlanıyorum problemlerin.
evet ben 18 kitabı 100 küsür liraya aldım. hepside set olarak. yani onları da acarsak 20 yi geçer tek kitap sayarsak.
sen kaç tl verdin.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?