- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
- Konu Sahibi aycaeceberen
selam canım nasılsın doğurduktan sonra hiç görüşemedik, malum bebişlerden fırsat olmuyor, nasıl geçti doğumun kaç kilo doğdu senin oğlan , kiloyu çok sıkıntı yapmıştın .benim oğlanda canım sürekli kızarıyo bozarıyo, mıkır mıkır , gazdan oluyor canım birde benimkini sürekli hıçkırık tutuyor doyan bebeği hıçkırık tutarmş.fazlasını kusuyor ama yinede emmek istiyor. Bende veriyorum ozamanda göğüslerimde süt kalmıyor sürekli emmek istediği için. Arada bende mama veriyorum. Hırıltı bizdede var, yaren demiş normal diye içim rahatladı vallahi.gazı için acı elma yağı alıp topuklarına ve karnına sür çok iyi geliyor.
Maşallah canım kuzucuğuna , sadece anne sütü lemi besliyorsun , her istedikçe veriyormusun canım, bazen uzun uyuyorlar ozamanda uyandıryormusun. Benim ki sürekli emmek istiyor, ancak emince uykuya dalıyor , göğsme alıp gazını çıkartıyorum, fazlasını kusuyor bu seferde hıçkırık tutuyor uyanıyor hadi bakalım 1 saat bekle, hıçkırık geçsin diye.
cnm benım aras 24 saatın en fazla 3 saatı falan uyanık kalıyo toplamda uyanıksa hep emmek ıstıyo ve ne zman ısterse o zaman emzırıyorum uyanıkken daha uzun emıyo
ama uyuyosa kurulu saat gıbı 1.5 2 saatte bı aranıyo emzırıyorum uykuya devam edıyo
ama yenı doğdugu dönemlerde baktım ıkı saatı gecıyo uyandırıyodum
sure olarak 5 6 dakıka falan emıyo ban az glıyodu dr ılk 3 4 dk a yuzde 80 ını alıyo 5 6 dakıkada yeterlı besını alıyo boşa ugraşmıyo delıkanlı dedı kg alımıda guzel oldugundan aynı beslemeye devam dedı
he bu arada hıckırık geldıgınde emzırınce hemen gecıyo