-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #1.561
şimdi tam gazın çok arttığı zamanlar benim oğlum da ağlama krizlerine giriyordu resmen gaz damlası kullanıyor musun ben herşeyi denemiştim 2 çeşit damla kimyon rezene çayı ancak fayda ediyordu yinede gnelde ağladı. 3 buçuk aydan sonra iyice azalıyor ama dediğim gibi en gazlı zamanı şimdi
hımm anladım canım hangi biberon kullandında bıraktı öyle anne memesine yakın biberonlar var gerçi geçmiş seinki ama kendim için soruyorum bnede işe başlayınca mebur sütümü biberonla vericez ama chico nun anne memesine yakın emzikli biberonunu aldım umarım bırakmaz beni.ah keşke meme almıyor sütü sağarak veriyorum memeyi beğenmiyo artık benimkisi
sağol canım birde öyle deneyeyim., eller kollar sürekli hareketli, bakalım bağlatıcakmı paşamız. bu arada sab damlamız bitmişti.nurse harveys aldık bakalım birde onu deneyelim dedik.geçen gün yazmışsın bende 1 kaşık içtim. oğluma milıupanın gece çayını ve rezenesini almıştım hata nlarıda ben içiyorum çünkü kendisi pek sevmiyordu zorla tkıyordum ağzınacnm benım ya öncedende yazmıştım ben aras yavru uyudugunda cok uzun uyuyo gecelerıde maşalla dıyelım
ama gel gelelım derın uykuya dalamıyodu tan yatırıyodum böcuk böcuk bakıyodu mıskokulum
takı su 3 gune kadar önceden ısrarla kabul etmeyen arascık sımdı kollarının baglanmasına sesını cıkarmıyo ayagıma alıyorum kolları sarıp memışıde verıyorum agzına uyuyo memeyı agzındanda attıysa derın uykuda demekkı sımdılık dalamama olayını cözduk gıbı ınşalla sızdede ışe yarar cnm
ahh canım çok aç kalmış çocuk ama o hatayı 1. ayındayken bende yapmıştım çocuk akşama kadar ağladı meğersem sütüm az geliyormuş akşam bir mama yaptım çocuk rahatlayıp uyumuştu.Bugün saat 2 de bir uyandı kızım akşam saat 10a kadar uyumadı, ağla bağır görseniz gözleri kıpkırmızı oldu allahım çıldırcam dedim bi ara çocuğun bişeyi var ama anlayamıyorum( memeyi veriyorum daha çok ağlıyo sanki mememde iğne var ağzına batıyo gibi canı acıyomuşcasına o bağrışı. Arasında bi parça süt sağıp kaşıkla verdim sakinledi yarım saat sonra yine aynı saat 7 gibi annemler geldi ve meleğimin derdi anlaşıldı, sütüm gitmiş ben farkedemedim meğer çocuğum açmış ( allahtan dolapta sağıp koyduğum vardıda doyurduk ( çok kötü oldum ama bir anne olarak çocuğumu gözgöre göre açlıktan ağlatmışım resmen ( siz siz olun var diye ihmal etmeyin buzluğunuza bi parçacıkta olsa sütünüzden koyun, ve bebeğiniz memeye direniyosa bu ihtimali düşünün benim gibi çocuğunuzu aç bırakmayın (
canım madem öyle git görmeye ama arkadaşına söylersin bakmazsın bebeğin yüzüne.Normalde 40i cikmayan bebegin uanina adet kanamaniz varken gidilmez.benim de 3aylik igne nedeniyle 13 gundur kanamam var.ama adet kanamasi degil.bi tanidigimizin bebegi oldu.bebek gormeye gitmem gerekiyor cunku kusecek. Esim de ben annemle gidiyim sen gelme diyor. Ama gitmezsem de kusecek.ne yapmaliyim gitmelimiyim?
Normalde 40i cikmayan bebegin uanina adet kanamaniz varken gidilmez.benim de 3aylik igne nedeniyle 13 gundur kanamam var.ama adet kanamasi degil.bi tanidigimizin bebegi oldu.bebek gormeye gitmem gerekiyor cunku kusecek. Esim de ben annemle gidiyim sen gelme diyor. Ama gitmezsem de kusecek.ne yapmaliyim gitmelimiyim?
Normalde 40i cikmayan bebegin uanina adet kanamaniz varken gidilmez.benim de 3aylik igne nedeniyle 13 gundur kanamam var.ama adet kanamasi degil.bi tanidigimizin bebegi oldu.bebek gormeye gitmem gerekiyor cunku kusecek. Esim de ben annemle gidiyim sen gelme diyor. Ama gitmezsem de kusecek.ne yapmaliyim gitmelimiyim?
çok sagolun arkadaşlar inşallah bir an önce toparlanır kuzum akşam aradım biz bıraktıktan sonra tekrar solunum sıkıntısı yaşamış küvezde fanus başında nasılda rahatsız oluyodu ondan ama yapacak kalmadı işte antibiyotik ve öksürükle alakalı şuruplarımız var onlar artı solunum destegi soguk hava buharı çok küçük oldugu için fazla ilaçta veremiyolar herşey sınırlı
ben de cocuga zarar vermwmek icin gitmek istemiyorum. Benim kizim fa 38 gunlukken mevlit okuttum ve afetli birisi gelmisti ve cok korkmustum kizima bisey olacak diyetelefon ile durumunu açıkla daha sonra git bence , 40ımız çıkmadan bizede öyle misafir geldi oğlumun yüzü kıpkırmızı oldu çok kızmıştım hiç gelmeseydi daha iyiydi diye =)
peki adet kanaması size aitse o zaman ne yapacaksınız bebeği :26:
kızlar mrb okuyorum hep ama oğlandan bende yazamıyorum bişey sorcam kızlar ya göğüsleriniz sızlıyormu veya süt akıyor mu durduk yere benim hiç öle şeyler olmuyor ama kilo alması iyi ağlıyor sürekli ama gazdan diye düşündüm hep gecede iyi uyuyor maşallah arkadaş sızlamıyosa akmıyosa yeterli değildir dedi de sizlerin nasıl diğer oğlumdada hatırlamıyorum sızladığını aktığını kafam karıştı anlıcanız[/QUOTE
benim de aynı canım. hiç sütü akmaz, acımaz da. geceleri sertleşir. ama bebişimin kilo alımı iyi. -zaten anne sütünden başka alternatif yok. mama yasak bizi.-uyuyorsa hiç dert etme. bebeğin aç olsa uyumaz. bizim göğüsler böyle herhalde. hem akmaması daha iyi, süt kokmayız en azından.:)
ben de cocuga zarar vermwmek icin gitmek istemiyorum. Benim kizim fa 38 gunlukken mevlit okuttum ve afetli birisi gelmisti ve cok korkmustum kizima bisey olacak diye
Canim zaten 40 in cikincaya kadar adet gormiyorsun ki. Lohusayken olan kanama adet degil
doğum yapan teyzoşlar huu huuu gelin buraya da arada
fikir verin bizlere de..
iyiki şunu da almışım yanıma dediğiniz şeyler neler oldu?
bebek için kaç takım koydunuz?
kendiniz pijama mı gecelik mi tercih ettiniz?
kızlar mrb okuyorum hep ama oğlandan bende yazamıyorum bişey sorcam kızlar ya göğüsleriniz sızlıyormu veya süt akıyor mu durduk yere benim hiç öle şeyler olmuyor ama kilo alması iyi ağlıyor sürekli ama gazdan diye düşündüm hep gecede iyi uyuyor maşallah arkadaş sızlamıyosa akmıyosa yeterli değildir dedi de sizlerin nasıl diğer oğlumdada hatırlamıyorum sızladığını aktığını kafam karıştı anlıcanız
al bendende o kadar canım 2. ayda biraz azalır diye beklerken tavan yaptı gaz.Kızlar ara ara girip okuyorum sizi
Ama yazmaya fırsatım olmuyor
O kadar gazlı ki oğlan çıldırma noktasına geldim
Yarım saati geçmiyor uykuları
İkinci ayımız bitçek
Gazımız azalır derken aksine artıyo
Ne zaman bitçek bu ya:26:
Elleri aykları inanılmaz terlio ve buz gibi
Kalında giydirsem ince de giydirsem aynısı
Düzen istiyorum artık
Bebekleri rahatsız olanlar vardı allahan şifa diliyorum
Bir an önce iyilişelirler inşallah
benim akıyor canım ama sızlama çok nadir oluyor bazende emzirirken diğer göğsümde oluyor.kilo alımı da güzelmiş canım takma o zaman kafana. önemli olan kilo alımı .kızlar mrb okuyorum hep ama oğlandan bende yazamıyorum bişey sorcam kızlar ya göğüsleriniz sızlıyormu veya süt akıyor mu durduk yere benim hiç öle şeyler olmuyor ama kilo alması iyi ağlıyor sürekli ama gazdan diye düşündüm hep gecede iyi uyuyor maşallah arkadaş sızlamıyosa akmıyosa yeterli değildir dedi de sizlerin nasıl diğer oğlumdada hatırlamıyorum sızladığını aktığını kafam karıştı anlıcanız
Kızlar günaydın herkese
Bebekler için olan humananın rezene çayını kullanan var mı acaba
Benim oğlan emmediği için benim içmemin bi faydası yok
Haftaya doktora gidicez o zamn da sorabiliim
Ama kullanan varsa ne zamandan itibaren kullanmaya başladı ve işe yaradı mı acaba:26: