2012 kasım bebekleri büyüyor..

dumanoğlu ve ece çok üzüldüm allah acil şifa versin inş.

tşk ederim cnm

canım hiç korkma yapılması yapılmamasından daha iyi emin ol.
.bir yakınımızın başına geldi çocuk konuşamıyordu,sinir yapmıştı hiperaktif bir çocuk olmuştu yazın amelyat olmuş çok iyi hem de rahat geçmiş amelyatı.

mecbur yaptırıcam artık.doktor 1 ay sonra gel dedi.şimdiden sinirli bir çocuk.kilo alımıda etkilenirmiş.benimde moralim bozuluyodu niye kilo almıyo diye.

kızlar bugün tekim çocuklar okulda baba işte 2 dk mama yapana kadar çatladı poyraz bey :26: hani hemen her ağlamasına koşmiyim dedim ama bu ağlama değil sanki etini koparıyorlar gözlerinden yaş gelmiş kıpkırmızı olmuştu:KK43:

meraba arkadaşlar çok kötüyüm kızımı yogun bakıma aldılar 3 gündür hastanede yatıyoduk gribimiz akciger enfeksiyonuna dönüşmüş nefes almakta zorlanıyodu şimdi evdeyim oglumda hasta günlük 2 ignesi var çok bitkinim yavrum aglaya aglaya karardı kaldı ememedi sütümüde almadılar serumla besliycekler nasıl toparlanır bilemiyorum viral bi enfeksiyon oldugu için yatış şekli bile önemliymiş gece gündüz 2 3 saatlik uykuyla ayaktaydım kaç gündür doktor sende yıprandın bebekte sıkıntıda dinlenin dedi gönderdi yazıcak başka bişeyde bulamıyorum kendinize iyi bakın kuzuları aman hasta insanların yanında tutmayın ben bedelini ödüyorum şimdi
cnm cok geçmiş olsun inşallah rabbim tez zamanda verir şifasını biz anneler kuzumuzun kılına zarar gelsin istemeyiz tabi inşallah hastanede daha iyi bakılır bian önce gelir yanına üzme kendini dua edelim bol bol bebişin iyi olacak inşallah cnm...
bugün oğlumu burun tıkanıklığından dolayı doktora götürdüm.burnunu aspire ederlerken hemşire dili bitişik bu bebeğin dedi.doktora götürdüm oda bir kbb doktoruna götürmemi söyledi.götürdüm oda dili bitişik kesilmesi lazım dedi.1-1.5 ay sonra gel yapalım dedi.başına böyle bişey gelen varmı.çok korkuyorum nasıl kesilcek sonrasında nasıl emcek beni.üfffffff ona bişey olunca içim eriyo ya:KK43:( çok zormuş bu işler

cnm benim çok geçmiş olsun duymadım böyle bişeyi ama bak arkadaş iyi şeyler söylemiş üzme kendini inşallah rabbim yardım eder inşallah bebeğin en kısa zamanda atlatır bunu dua ederiz bol bol rabbim dermansız der vermesin üzme kendini iyi düşün inşallah iyi olur...

uzun bi aradan sonra tekrar merhaba,oğlum 9 ocakta tam iki aylık olacak allahın izniyle ama hala gaz sıkıntımız azalmış değil sürekli masaj yapmama rağmen.kullanmadığım ilaç kalmadı.sıcak su torbasınıda denedim yine olmadı.uyksunda inlio sürekli ağlaması var geceleri çok geç dalıyo uykuya ve ben çok üzülüyürum.gündüzleri desen sürekli benüm kucağımda uykusu hala düzene girmedi.sizde aynı sorun olan varmı yada aynı sorun olup bi şekilde düzene sokan varmı acaba? bir de 2.ay aşıları yapıldıktan sonra ateşlenen bebekleriniz varmı

çok geçmiş olsun kızlar inş iyi olur minikleriniz. ece benim kuzenim de kücükken konuşması gecikti diye dilini kestiler sanırım bitişikti o da böyle birşey ne kadar erkn hallolursa okadar iyi hiç üzülme sonra konuşmasını etkileyebilir. kilo alımına da üzülme sağlık olsun yeter ki kilo da alır yine zamanla

uzun bi aradan sonra tekrar merhaba,oğlum 9 ocakta tam iki aylık olacak allahın izniyle ama hala gaz sıkıntımız azalmış değil sürekli masaj yapmama rağmen.kullanmadığım ilaç kalmadı.sıcak su torbasınıda denedim yine olmadı.uyksunda inlio sürekli ağlaması var geceleri çok geç dalıyo uykuya ve ben çok üzülüyürum.gündüzleri desen sürekli benüm kucağımda uykusu hala düzene girmedi.sizde aynı sorun olan varmı yada aynı sorun olup bi şekilde düzene sokan varmı acaba? bir de 2.ay aşıları yapıldıktan sonra ateşlenen bebekleriniz varmı

şimdi tam gazın çok arttığı zamanlar benim oğlum da ağlama krizlerine giriyordu resmen gaz damlası kullanıyor musun ben herşeyi denemiştim 2 çeşit damla kimyon rezene çayı ancak fayda ediyordu yinede gnelde ağladı. 3 buçuk aydan sonra iyice azalıyor ama dediğim gibi en gazlı zamanı şimdi

tatlım merhaba sukur gaz problemımız yok ama akşam bı topikte okudum eczanede nurse harweys var ben kızımda kullanmıştım
eczacı anneye demışkı bebegıne degılde kendın ıc cok faydasını görmuş cnm bıde öyle dene istersen

bugün oğlumu burun tıkanıklığından dolayı doktora götürdüm.burnunu aspire ederlerken hemşire dili bitişik bu bebeğin dedi.doktora götürdüm oda bir kbb doktoruna götürmemi söyledi.götürdüm oda dili bitişik kesilmesi lazım dedi.1-1.5 ay sonra gel yapalım dedi.başına böyle bişey gelen varmı.çok korkuyorum nasıl kesilcek sonrasında nasıl emcek beni.üfffffff ona bişey olunca içim eriyo ya:KK43:( çok zormuş bu işler

tatlım aynı problem eşimin kuzenının cocugundada vadı ve malesef kucuk falan dıye operasyon yaptırmadılar su an 6 yaşında ama cogu söyledıı anlaşılmıyo ve operasyon ıcın cok gec kalındı sen mutlaka dr unu dınle cnm ne zamanı uygun göruyosa yağtır zor bı operasyon degıldır tahmınen

tatlım aynı problem eşimin kuzenının cocugundada vadı ve malesef kucuk falan dıye operasyon yaptırmadılar su an 6 yaşında ama cogu söyledıı anlaşılmıyo ve operasyon ıcın cok gec kalındı sen mutlaka dr unu dınle cnm ne zamanı uygun göruyosa yağtır zor bı operasyon degıldır tahmınen

doktor kolay bi operasyon diyor ama annelik işte düşüncesi bile ürkütücü geliyo.birde sonrasındada dikkat etmek gerekiyomuş bazen tekrar bitişebiliyormuş.

kızlar bugün tekim çocuklar okulda baba işte 2 dk mama yapana kadar çatladı poyraz bey :26: hani hemen her ağlamasına koşmiyim dedim ama bu ağlama değil sanki etini koparıyorlar gözlerinden yaş gelmiş kıpkırmızı olmuştu:KK43:
canım öyle birdurumdabaktın çok aç hemen memeniver biraz emsin sonra mamaya git ben öyle yapıyorum azıcıkta emse onu idare ediyor ben gelene kadar.

aynı benim oğlan .
gündüz hep ayaktayız gecede derin uykuya dalana kadar 3-5 saat uğraşıyorum.ne damla, ne kimyon,
ne masajlar yok canım yok hiç bitmiyor gazımız.emziriorum yatırıyoum ağlıyor gazdan kaldırıp çıkartıyorum , yine yatırıyorum , yine gazdan ağlıyor yine kaldır , yine yatır, bu sefer geçiyor 1,5 2 saat yine acıkıyor yine emzir aynı aşamalrı yine geç.en sonunda bitik düşüyorda uyuyor yksa yine uyumuycak yani, yavrum gazdan kıvranarak yatıyor.

canım şimdiden çok geçmiş olsun ben ilk kez duyuyorum ama bak arkadaşların dediği gibi sonradan sorun olacağına şimdiden önleminizi alırsınız, doktoraraa güven evet çok zor anne olduğun için canın acıyor ama Allah dermansız dert vermesin canım. Allah şifa versin.

saat 20,30 dan beri benim oğlanı uyutmaya çalışıyorum, hala daha uyumadı. emzir , yatır kaldır, gaz çıkart , hoppala. her gece böyleyiz.derin uykuya geçemiyor.mememde uyumak istiyor, memeden sonra yalancı emzik veriyorum benim memem sanıyor ilk başta sonra bakıyor o değil başlıyor içli içli dudaklarını büküpte ağlamaya bu sefer meme aklına geldiği iin yine emziriyorum , yine gaz oluor.

canım öyle birdurumdabaktın çok aç hemen memeniver biraz emsin sonra mamaya git ben öyle yapıyorum azıcıkta emse onu idare ediyor ben gelene kadar.

aynı benim oğlan .
gündüz hep ayaktayız gecede derin uykuya dalana kadar 3-5 saat uğraşıyorum.ne damla, ne kimyon,
ne masajlar yok canım yok hiç bitmiyor gazımız.emziriorum yatırıyoum ağlıyor gazdan kaldırıp çıkartıyorum , yine yatırıyorum , yine gazdan ağlıyor yine kaldır , yine yatır, bu sefer geçiyor 1,5 2 saat yine acıkıyor yine emzir aynı aşamalrı yine geç.en sonunda bitik düşüyorda uyuyor yksa yine uyumuycak yani, yavrum gazdan kıvranarak yatıyor.

ah keşke meme almıyor sütü sağarak veriyorum memeyi beğenmiyo artık benimkisi:KK9:

saat 20,30 dan beri benim oğlanı uyutmaya çalışıyorum, hala daha uyumadı. emzir , yatır kaldır, gaz çıkart , hoppala. her gece böyleyiz.derin uykuya geçemiyor.mememde uyumak istiyor, memeden sonra yalancı emzik veriyorum benim memem sanıyor ilk başta sonra bakıyor o değil başlıyor içli içli dudaklarını büküpte ağlamaya bu sefer meme aklına geldiği iin yine emziriyorum , yine gaz oluor.

cnm benım ya öncedende yazmıştım ben aras yavru uyudugunda cok uzun uyuyo gecelerıde maşalla dıyelım
ama gel gelelım derın uykuya dalamıyodu tan yatırıyodum böcuk böcuk bakıyodu mıskokulum
takı su 3 gune kadar önceden ısrarla kabul etmeyen arascık sımdı kollarının baglanmasına sesını cıkarmıyo ayagıma alıyorum kolları sarıp memışıde verıyorum agzına uyuyo memeyı agzındanda attıysa derın uykuda demekkı sımdılık dalamama olayını cözduk gıbı ınşalla sızdede ışe yarar cnm

Bugün saat 2 de bir uyandı kızım akşam saat 10a kadar uyumadı, ağla bağır görseniz gözleri kıpkırmızı oldu allahım çıldırcam dedim bi ara çocuğun bişeyi var ama anlayamıyorum :KK43:( memeyi veriyorum daha çok ağlıyo sanki mememde iğne var ağzına batıyo gibi canı acıyomuşcasına o bağrışı. Arasında bi parça süt sağıp kaşıkla verdim sakinledi yarım saat sonra yine aynı :KK43: saat 7 gibi annemler geldi ve meleğimin derdi anlaşıldı, sütüm gitmiş ben farkedemedim meğer çocuğum açmış :KK43:( allahtan dolapta sağıp koyduğum vardıda doyurduk :KK43:( çok kötü oldum ama bir anne olarak çocuğumu gözgöre göre açlıktan ağlatmışım resmen :KK43:( siz siz olun var diye ihmal etmeyin buzluğunuza bi parçacıkta olsa sütünüzden koyun, ve bebeğiniz memeye direniyosa bu ihtimali düşünün benim gibi çocuğunuzu aç bırakmayın :KK43:(

Bugün saat 2 de bir uyandı kızım akşam saat 10a kadar uyumadı, ağla bağır görseniz gözleri kıpkırmızı oldu allahım çıldırcam dedim bi ara çocuğun bişeyi var ama anlayamıyorum :KK43:( memeyi veriyorum daha çok ağlıyo sanki mememde iğne var ağzına batıyo gibi canı acıyomuşcasına o bağrışı. Arasında bi parça süt sağıp kaşıkla verdim sakinledi yarım saat sonra yine aynı :KK43: saat 7 gibi annemler geldi ve meleğimin derdi anlaşıldı, sütüm gitmiş ben farkedemedim meğer çocuğum açmış :KK43:( allahtan dolapta sağıp koyduğum vardıda doyurduk :KK43:( çok kötü oldum ama bir anne olarak çocuğumu gözgöre göre açlıktan ağlatmışım resmen :KK43:( siz siz olun var diye ihmal etmeyin buzluğunuza bi parçacıkta olsa sütünüzden koyun, ve bebeğiniz memeye direniyosa bu ihtimali düşünün benim gibi çocuğunuzu aç bırakmayın :KK43:(

AA CNM BENIM YA kıyamam ıkınızede döne dönem böyle azalmalar olabılıyo cnm ya bende hssedıyorum humana sagolsun hemen toparlıyo
cnm 8 saatte az bı zaman degıl cnm ya

aa ıyılık tatlım sen nasılsın bakalım bebış nasıl ne kadarlık oldu
ay zaman su gıbı gecıyo cnm ya öpe koklaya sızde durumlar nasıl

Çok şükür bizde iyiyiz Bizde 44 günlük olduk bugun. zaman cabuk geciyor gercektende. bende bi girip bakiniyim dedim ama artik uyksuzluga yenik dusuyorum iyigecelerr :))

X