-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #1.581
slm kızlar bebeği grip olan var mı aranızda
Kızlar günaydın herkese
Bebekler için olan humananın rezene çayını kullanan var mı acaba
Benim oğlan emmediği için benim içmemin bi faydası yok
Haftaya doktora gidicez o zamn da sorabiliim
Ama kullanan varsa ne zamandan itibaren kullanmaya başladı ve işe yaradı mı acaba:26:
Kızlar benim kız iki göğsümü 5er dak emip ağlamaya başlıyo süt azalıyo anlıyorum ama o 5 dk baya iyi geliyo tıkanıyo bile ama sonrasında sürekli ağlıyo ya ayakta kucakta gezcez yada ayağımda sallıcam öyle susuyo, acaba o 5er dak da doymuyo olabilirmi, 40 günlük bebeğim bugün acaba bir öğünde kaç cc anne sütü alması lazım????
al bendende o kadar canım 2. ayda biraz azalır diye beklerken tavan yaptı gaz.
doktorumuz 3. ayda geçevcekdiyor ama ekim annelerine bakıyorumda bazılarının çocukları sabaha kadargazdan ağlayan varmış . ne yapalım canım sağlıklı olsunlarda .
sadece anneler yıpranıyor işte biraz. bazen ayaklarım belim sızlıyor kopacak gibi ölüyorum yorgunluktan.
benim akıyor canım ama sızlama çok nadir oluyor bazende emzirirken diğer göğsümde oluyor.kilo alımı da güzelmiş canım takma o zaman kafana. önemli olan kilo alımı .
canım ben milupanın kini almıştım.ama pek meemnun kalmadım.hatta anasonlu gece çayını bile aldım , bieaz uyku yapsaydı bari am malesef zaten pekte sevmedi.
ilk hafatadan beri vermiştim .
şimdi onları ben içiyorum. bebeğede kimyonlu çay içiriyorum her gün.
yinede gazı bitmiyo ne gazlı çocukmuş.
cnm ben kimyonlu rezenesini aldım ama kendim içtim.üzerinde 1.haftadan itibaren kullanılır diyor.kaç kişiden duydum doktorları bir sakıncası yok demişler.bu topiktede kullanan arkadaşlar vardı yanlış hatırlamıyorsam.faydasına gelince herkeste aynı sonuç vermeyebilir.senin denemen lazım.bence bi dene işe yaramadığını düşünürsen kendin içersin.emzirmesende geceleri içmek insana iyi geliyor rahatlatıyor.benim tavsiyem kimyonlusunu almandır.
cnm ben bu memede kalma süresini nette çok araştırdım. çocuklar göğüsteki sütün büyük bir kısmını ilk 5 dkda çekerlermiş.yani bu bir ölçüt değil asıl ölçüt senin göğsün.birkaçkez göğsünü bebeğini emzirmeden önce sağ.bakalım nekadar süt çıkacak.bir göğüsten en az 40ml gelmeli.gelmiyorsa çocuğuna yetmiyodur.eğer sağma imkanın yoksa bebeği emzirdikten sonra bir miktar mama ver eğer susuyorsa aç kaldığını ablarsın.bu arada biz 45 günlüğüz benim sütümde az yetmiyo.ben sağıyorum iki göğüsten sağdığımda en az 70 ml çıkıyo.ilk ay 600 gr aldı doktor günde 3 kez 60 ml mama vermemi istedi.çocuk düzene girdi.uykuları arttı sakinleşti ve toparlanmaya başladı.doktora bir öğünde kaç ml içmeli diye sorduğumda 2.ayda 90 ml olmalı dedi.bunları bideğerlendir bir seçenek daha var memede az kalmasıyla ilgli.benim oğlumda memede çok debeleniyor meğer dili bitişikmiş.bu emmesini etkilermiş ve sinir yaparmış.ağlarken dilinin altını kontrol et.sen anlayamazsan doktora gittiğinde bi sor arkadaşım
Kızlar günaydın herkese
Ama kullanan varsa ne zamandan itibaren kullanmaya başladı ve işe yaradı mı acaba:26:
benim oğlum geçen hafta hafiften geçirdi.doktora gittik pedutus şurupla xlclear burub damlası verdi çok şükür atlattık.ama biraz burnumuzda hırıltı kaldı.seninkide grip mi oldu.
benim oğlum geçen hafta hafiften geçirdi.doktora gittik pedutus şurupla xlclear burub damlası verdi çok şükür atlattık.ama biraz burnumuzda hırıltı kaldı.seninkide grip mi oldu.
kızlar mrb okuyorum hep ama oğlandan bende yazamıyorum bişey sorcam kızlar ya göğüsleriniz sızlıyormu veya süt akıyor mu durduk yere benim hiç öle şeyler olmuyor ama kilo alması iyi ağlıyor sürekli ama gazdan diye düşündüm hep gecede iyi uyuyor maşallah arkadaş sızlamıyosa akmıyosa yeterli değildir dedi de sizlerin nasıl diğer oğlumdada hatırlamıyorum sızladığını aktığını kafam karıştı anlıcanız
kızlar dumanoğlundan haberi olan varmı.bebişi yoğun bakımdaydı nasıl oldu acaba
biraz daha iyiymiş ama hala yogun bakımda
Kızlar günaydın herkese
Kızlar günaydın herkese
Kızlar günaydın herkese
kızlar sütünüz teip yetmediğini bebeğinizin aylık kılo alımından anlayabılırsınız aylık en az 800gr alması lazım eger altındaysa mama takvıyesi yapın gercı ben dogdugundan berı süreklı mama takvıyesı yapıyorum ıcım rahat oluyor en azından..