2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kızlar benim bebeğime hem anane hem babanne süpriz yapmak için salıncak almışlar .ben birini kullanmaya diğerini satmaya karar verdim.gitti gidiyorda satışa açtım ama burdada üyeliğim olduğu ve ucuza sattığım için burdada yayınlamak istedim ilgilnen arkadaşlar varsa yardımcı olmaya çalışırım.Eki Görüntüle 593072

İlgilenen arkadaslar bana özelden ulaşabilir sorularınızı yanıtlarım.Salıncsağın fiyatı 75 TL dir...

Son düzenleme:
meraba arkadaşlar çok kötüyüm kızımı yogun bakıma aldılar 3 gündür hastanede yatıyoduk gribimiz akciger enfeksiyonuna dönüşmüş nefes almakta zorlanıyodu şimdi evdeyim oglumda hasta günlük 2 ignesi var çok bitkinim yavrum aglaya aglaya karardı kaldı ememedi sütümüde almadılar serumla besliycekler nasıl toparlanır bilemiyorum viral bi enfeksiyon oldugu için yatış şekli bile önemliymiş gece gündüz 2 3 saatlik uykuyla ayaktaydım kaç gündür doktor sende yıprandın bebekte sıkıntıda dinlenin dedi gönderdi yazıcak başka bişeyde bulamıyorum kendinize iyi bakın kuzuları aman hasta insanların yanında tutmayın ben bedelini ödüyorum şimdi

ay cnm benım ya ınaan ol cok uzuldum el kadar avrucak ya kıyamam ona
ay hepımızın bebışlerı ufak tefk şeyler yaşıyı rabbım hepımızınkılerı korusun cnm
tez zamanda bebışın saglıgına kavuşur ınşalla

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin, çabucak iyileşsin inşallah bebeğin

geçmiş olsun allah şifa versin biran önce...

ahhh kuzuuu kiyamam çok gecmis olsun.. inşallah çar çabucak toparlanır...
Ne zor durumdasindir şimdi tahmin edebiliyorum...
Rabbim acil şifalar versin minik yavruna...

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Onlar her an hücre yenilenmesi yaşadıkları için, inşallah iyi bir antibiyotik ve penisilin tedavisiyle birşeyciği kalmayacaktır.

Siz de kendinize iyi bakmaya çalışın ki, hem bebek için hem de abisi için yeterince gücünüz olsun. Tekrar geçmiş olsun.

canımm
çokk geçmiş olsunn allah şifa versin
nerden nereye işte en ufak bir öksürük bile önemli şu durumda bebişlerimiz için...

çok çok geçmiş olsun canım yaa üzüldüm kıyamam inşallah bir an evvel toparlanırlar.

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin, çabucak iyileşsin inşallah bebeğin

geçmiş olsun allah şifa versin biran önce...

ahhh kuzuuu kiyamam çok gecmis olsun.. inşallah çar çabucak toparlanır...
Ne zor durumdasindir şimdi tahmin edebiliyorum...
Rabbim acil şifalar versin minik yavruna...

canımm
çokk geçmiş olsunn allah şifa versin
nerden nereye işte en ufak bir öksürük bile önemli şu durumda bebişlerimiz için...
çok sagolun arkadaşlar inşallah bir an önce toparlanır kuzum akşam aradım biz bıraktıktan sonra tekrar solunum sıkıntısı yaşamış küvezde fanus başında nasılda rahatsız oluyodu ondan ama yapacak kalmadı işte antibiyotik ve öksürükle alakalı şuruplarımız var onlar artı solunum destegi soguk hava buharı çok küçük oldugu için fazla ilaçta veremiyolar herşey sınırlı

Son düzenleme:
inşallah geçicek canım.
O güçlü bir kız... doğumundan beri mücadele ediyor neleri yendi. bunu da atlatacak..

herşey yoluna gircek yine evde seni uykusuz bırakıp yaramazlıklar yapacak...

Rabbim dermansız dert vermesin.

inşallah canım ya kuzum hamileliğimden beri çok çekti bi toparlanamadık tam yolunda diyoruz hep bişey çıkıyo

evet cnm benimki bu.ben baya bi makine denedim bundan memnun kaldım.sağma işi hakikaten sıkıntılı.ben bebeğimi emziriyorum ama yetmiyo.sütüm artsın diye makine aldım.bebeğimi emziriyorum arkasından memeyi tamamen boşaltmak için sağmaya çalışıyorum ama herzaman olmuyo neyazıkki.bazende mama verdiğim saatte sağıyorum bebeğim bidahaki açıktığındada biberonla veriyorum.bi kitapta okumuştum emzirmenin bir saat arkasından sağılırsa beyine sütün artırılmasıyla ilgili msj gidiyomuş.ama benim bebeğim bazen yarım saatte bir acıktığı için sağma işi sıkıntılı oluyo.aslında geceleri 3 saatte bir uyandığı için sağılabilir ama ben uykudan gözlerimi açamıyorumki sağayım.
bu makineyi araştırırken okumuştum.faydasını görmek için günde en az 4 kere sağmak gerekiyomuş.bide iki göğsü aynı anda sağınca beyne ikiz bebek msj gidiyomuş süt artırımı için.

cnm çok geçmiş olsun.okuyunca çok üzüldüm.dualarımız seninle.inşallah tez zamanda iyileşirsiniz.kolay değil ama senin sağlıklı bir şekilde ayakta olman lazım.kendine dikkat et.sütünü sağmayıda unutmaki kesilmesin.

çok çok geçmiş olsun rabbim yar ve yard olsun rabbim şafi ismiyle acil şifalar versin
benmde kuzum az az öksürüyo hemen götürüm cok deil ama içime kurt düştü gerci dogru dürüst dr de bulamadık

bugün oğlumu burun tıkanıklığından dolayı doktora götürdüm.burnunu aspire ederlerken hemşire dili bitişik bu bebeğin dedi.doktora götürdüm oda bir kbb doktoruna götürmemi söyledi.götürdüm oda dili bitişik kesilmesi lazım dedi.1-1.5 ay sonra gel yapalım dedi.başına böyle bişey gelen varmı.çok korkuyorum nasıl kesilcek sonrasında nasıl emcek beni.üfffffff ona bişey olunca içim eriyo ya( çok zormuş bu işler

canım hiç korkma yapılması yapılmamasından daha iyi emin ol.
.bir yakınımızın başına geldi çocuk konuşamıyordu,sinir yapmıştı hiperaktif bir çocuk olmuştu yazın amelyat olmuş çok iyi hem de rahat geçmiş amelyatı.

Cok cok gecmis olsun rabbim sifasini Versin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…