2012 kasım bebekleri büyüyor..

rabbım sıfa versın cnm ya umarım gaz sancısıdır reflu degıldır bır aylıkken usutmustu karın ultrasonu cekılmıstı ozaman bsy denmedı acaba cıkarmıydıkı yoksa sonradan olurmu bılmıyrm gercı ozamn gayet rahat emıyrdu zaten sımdı bu problem var reflunun tedavısı nasıl oluyr cnm

selam kızlar nasılsınız bakalım bebişlerin dertleri başlamış çok zor valla bizde doktora gittik ev ilaç doldu hem kıza hem oglana kız içiyo sonra kusuyo ama nasıl kusma bugun tekrar doktoru arıycam ne yapayım diye kuzum bi derdi bitmedi ya canım sıkkın akşama misafir gelicek 2 çocuk ve işler kız bi yandan mızırdıyo oglan bi yandan ilgi bekliyo kafayı yemiş durumdayım anneme gel desem o da gelinin yanında kardeşim taze asker 1 yaşında ogluşumuz var arıyorum hastayız diyorum ancak iyi oldunuz mu diyo kızım geleyim nasıl bakabiliyomusun demiyo deli olucam kendi kendine yetmeye çalışmak çok zor uzakta olan arkadaşlar üzülmesin farketmiyo yanında duracak kimse olmadıktan sonra bişeye yaramıyo telefonla uzaktaykende konuşuluyo iş yanında olmasında 2 dk kızı pişpişlemesine oglumla oturup oynamasına bile ihtiyacım var bu ara hastalıktan huysuzlukları hat safada çünkü....

benimki çok kusuyor gerç, doktorun demesine göre fazlalığı çıkartıyor o kadar fazlalık nasıl oluyosa reflü için önce süt diyeti yaptırdı bana 3 gün fayda etmedi sonra ilaç verdi o da fayda etmedi onun için tahlil ve ultrason istedi inşallah bişey çıkmaz

ben tek çocukla gerçekten yorgunluktan ölüyorum allahtan sıkıldığım zamanlarda kardeşim imdadıma yetişiyor yoksa mahvolmuştum bide misafir ağırlıyorsun ben mümkün değil tek başımayken çocukla misafir ağırlayamam allah yardımcın olsun

Selam kızlarrr
Artık bizim minik hatun uyumaya başladı galiba en azından gün içinde 1 saat uyuyor :)
Bu büyük bi şey bizim için kayınvalidemle pek bi mutlu olduk :)
Dün bebe yağı önerilerinizle sebamed aldım banyo yaptırınca sürücem hemen ardından..
Ve dün kayınvalidemin evine park yatak aldık, ben her ne kadar park yatakları pek sevmesemde,
Kayınvalidemin evine böyle bir şey gerekiyordu o da 3-4 yaşına kadar kullanır diye düşünüp park yatakta karar verdi ve aldı.. şimdi bi de annem kendi evine bir beşik alacak.. arada anneme gidip kaldıgım için oraya bir beşik, kayınvalidemde ise cok sık kaldıgımız için oraya da bir beşik şarttı…
ortalık beşik kaynıo bizde durum böyleee :) bebek odamızı hiç hesaba katmıyorum bileee :)

uğur böcüklü park yatagımız.. su an içinde kayboluyor bebegim

bi sorum olucak park yatak kullananlara, park yatagın altında monte edilen ayakları ile sallanan yatak oluyor..
bu şekilde sallayarak kullandınız mı veya kullanıyor musunuz ?

Benimkide emziksiz uyumuyor. İkidebir kalkıyorum emzik vermeye :) damağa yapışan yok sanırım ben ağzına bantlamayı düşünüyorum :)))

yaa bizimki bi türlü alışmadı alışamadı şu emziğe.. denemediğimiz almadığımız emzik kalmadı ama yok
inat etti almıyorrr nasıl alıştırırız ki..

o çayların hiç bi faydası olmuo canım yaa.. uyuyamayan bebek uyumuyor benimkide aynı :)

büyük kızım ve oğlum:)
bu arada bende 3 tane kuyruklu kız var. diğer ikisi aynı kareye girmek istemiyor.

Uploaded with ImageShack.us

harikalarrrr bende cok istiodum ama bebişim olunca erteledim bu fikrimi..
hayvanla bebek aynı evde olmaz diyorlar zararlıymış ama sen ne güzel bi karede göstermişsin olabileceğini..

sebamed ve nivea nın yağını kullanıyorum ...

bende sebamed aldım canım

bana da söyleyin o hapı :)

cok üzüldüm geçmiş olsun dualarım senin ve bebeginle..

selam canım iyiyiz şükürrr..
cok geçmiş olsun yaa inşallah biran önce iyileşirler ikiside..
işin cok zor iki cocukla Allah yardımcın olsun canım..
ben tek bebekle cok zorlandıgım icin kayınvalidemde kalıyorum, bu konuda şükürler olsun ki cok şanslıyım..
annem biraz uzak bana ama kayınvalidem cok yardımcı oluyor..
sende üzme kendini herşey düzene girer en yakın zamanda umarım..

Kızlar ben hamileyken çay hiç içemiodum ama şimdi tam çay delisi oldum :)
nedir bu tezatlık anlamadımm :)

bi kaç yerde emziren annelere çayın zararlı oldugunu okudum dogru mudur ???
çay içmemeli miyim ???

Merhaba sedefcigim bende park yatak kullaniyorum(gerci kizim brsiginde degilde benim yanimfa yatiyor ama bazen kendi besiginde yatiyor) ben alt kisumdaki auaklari kullanmiyorum.sallamam gerektiginde besigin tanlarindan hafifce sallarsan zaten sallaniyor

güle güle kullanın cnm.bende yatak odama ahşap beşiklerden almıştım.bazen pişman oluyorum gündüzleri kuzucum kanepe üstlerinde yatıyo şu günlerde ikinci bir beşik düşünür oldum ama kararsızım.sizin beşik güzelmiş fiyatı ve markası nedir acaba bunun.

slm guzel anneler bız bugun 2.ay asımızı olduk amaaann mahvettıler cocugumu bır omuzundan 2 bacagından tam 3 ası yapıldı tahmın edrsınızkı cok agladık bırdende bu kadar yuklenılmezkı cnm dıyrum ama hersey saglık ıcın artk katlanıcaz napalım bu arada bu ay 800 gram almıs bebegım boyuda 59cm olms sızce kılosu normalmı sızınkıler nsl bana braz az almıs gıbı geldı dogdugundan 1. ayın sonuna kadar 2kılo almıstı ama yegnım daha sonralarda bu kadar cok kılo almıycak daha az alıyorlar demıstı dogrumu acaba

kızlr bebegı gunde 5 6 hatta bazen 7 saat uyumadıgı olan varmı? ben artık cıldrcam genelde akşm uzerı 5 yada 6 gıbı uyanıo gece 1 e 2 ye kadar uyumuo ve sureklı aglıo aglamsn dıe emzırıorum o da fazla gelıo snrada lonkk dıe kusuoo kılo alımıda yavaşladııı offf bı akıl werın kzlar dr a goturuoz dr da bebek aglr dıo bıde kakamızda amıp cıktı o da ayrı bı dert ne zormuş cocuk buyutmekk ((50:

walla cnm bnce ıı bnm kzıım daha 600 gr almış toplamda aylık kılo alımı 1 kg olmalıymş galıba bnde cok uzuluorum bu duruma (

walla cnm bnce ıı bnm kzıım daha 600 gr almış toplamda aylık kılo alımı 1 kg olmalıymş galıba bnde cok uzuluorum bu duruma (

bu ay sadece 800grm alınca az geldı banada ılk ayda cok guzel almıstı ama dedıgın gbyse ıyı ozamn aynı dert bzdede var belırlı saatlerde uyanıyor bazen bakınıyor bazen bı baslıyr aglamya durmuyr emmesıde eskısı gıbı dgl zaten napıcz bılmyrm

cnm salllanmaya alıskın bır bebekse otomatık sallanan besıklerden al fıyatı 150 den 250 ye kadar var bnmde kayınpederım almıs ıstanbula gıdınce kullanalı dye baya raht ettk orda

benimkisi de aynı hergün gündüz ve gece 4er saat kucakta oyalıyoruz gece 1-2 gibi uyuyor iki kişi battaniye sallayınca uyur anca..
isterseniz deneyin susmasını sağlıyor bizimkisinin. isterseniz deneyin.

ayyyy bende bu aşılardan korkuyorum.cnm ne çok ağlamıştır.ateşi oldumu?
ilk ayda siz baya bi kilo almışsınız bence yüzden bu ay az almışsınızır.benim oğlan ilk ay 600 gr aldı.

cnm benım gecmış olsun bugun bızımde aşımız vardı 3 tane bıden mahfoldum yanı delık deşik oldu yavrum agladı bıde kıyamam
bızım bebış 1400 gr almış cnm gecen ayda öleydı ebe fazzla dedı ama cocuk dr umuz ıyı oldugunu söyledı

kızlar bışey sorucaa sıznde aynı oluyomu bılmıyorum
gecen perşembe 8 gun önce dr da 6510 cıkmıştı kg sı
bugun saglık ocakta 7000 cıktı
ıkısındede sadece cıtcıtlı badı vardı
8 gundede yarım kg almıştır ebe dıyo ama bana göre ımkansızz
şimdi ben oğlumun kg sınde hangısıne guvenmelıyım bu cocuk kac kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…