- 24 Kasım 2010
- 716
- 13
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #1.401
benim bebeğimde aynı anlattığın gibi memedeyken tepiniyor ve reflümüz varama benimki çok kustuğu için doktorumuz reflü teşhisi koydu ayrıca gaz sancılarımızda oluyor ilaç kulllanmamıza rağmen reflü geçmedi karın ultrasonu ve idrar kültürü yaptırdık
rabbım sıfa versın cnm ya umarım gaz sancısıdır reflu degıldır bır aylıkken usutmustu karın ultrasonu cekılmıstı ozaman bsy denmedı acaba cıkarmıydıkı yoksa sonradan olurmu bılmıyrm gercı ozamn gayet rahat emıyrdu zaten sımdı bu problem var reflunun tedavısı nasıl oluyr cnm
selam kızlar nasılsınız bakalım bebişlerin dertleri başlamış çok zor valla bizde doktora gittik ev ilaç doldu hem kıza hem oglana kız içiyo sonra kusuyo ama nasıl kusma bugun tekrar doktoru arıycam ne yapayım diye kuzum bi derdi bitmedi ya canım sıkkın akşama misafir gelicek 2 çocuk ve işler kız bi yandan mızırdıyo oglan bi yandan ilgi bekliyo kafayı yemiş durumdayım anneme gel desem o da gelinin yanında kardeşim taze asker 1 yaşında ogluşumuz var arıyorum hastayız diyorum ancak iyi oldunuz mu diyo kızım geleyim nasıl bakabiliyomusun demiyo deli olucam kendi kendine yetmeye çalışmak çok zor uzakta olan arkadaşlar üzülmesin farketmiyo yanında duracak kimse olmadıktan sonra bişeye yaramıyo telefonla uzaktaykende konuşuluyo iş yanında olmasında 2 dk kızı pişpişlemesine oglumla oturup oynamasına bile ihtiyacım var bu ara hastalıktan huysuzlukları hat safada çünkü....
Selam arkadaşlar bizde 44 günlük olduk çok şükür :)) tam 40.günü 3 aylık iğne yaptırdım halam kadım doğumcu en temiz,zararsız korunma yöntemi dedi emziren anneler için.daha sonra 1 aylığada geçilebilir..
Bu arada emzik kullanıyor musunuz ?? ben bebe d'orun kullanıyorum bazen istiyo oğlum bazen istemiyo..genelde istemediğ zaman ittiriyo diliyle ve benm işler kalıo hopp poyraz beyin emziğini vermye..hele gece 3-4 dkkada bir babasıyla emzik vermeye kalkıyorz emziksiz uyumak istemiyor :)) sizlerdede böyle bi problem var mı tamamen damağa yapışan bi emzik var mı acaba ??
Benimkide emziksiz uyumuyor. İkidebir kalkıyorum emzik vermeye :) damağa yapışan yok sanırım ben ağzına bantlamayı düşünüyorum :)))
mrb benim bebiş de geceleri hiç uyumuyor. Özellikle alarm kurmuş gibi 3.30da uyanıyor sonra uyanık ve ağlıyor...milupa gece çayı aldım ama daha 2 gün oldu şimdilik birşey farketmedi gibi...ayrıca kucağımda uyutuyorum ama beşiğe yatırır yatırmaz dalga geçiyormuş gibi uyanıyor :)
büyük kızım ve oğlum:)
bu arada bende 3 tane kuyruklu kız var. diğer ikisi aynı kareye girmek istemiyor.
Uploaded with ImageShack.us
sebamed ve nivea nın yağını kullanıyorum ...
Kızla bende bu ara korunma olayına takmış durumdayım gecen sene bu zamanlar delı gıbı bebek ısterken sımdı korunma derdındeyım
spıral taktıran pk çok arkadasım sorun yasadı
emzırırken kullanılan haplar hkkında bılgınız varmı
ya kzlar cok uzgunum dunden berı aglamaktn geberdım resmen bebegım cok aglıo cok huzursz ve hıc uyuyamıo en sonunda kakasına bakıldı ve amıp dıe bı mıkrop cıktı( yıkama suyundan gectıgınden kaynaklanıomuş okadar dıkkat etmemıze rahmen bu gıbı bır durumla karşılaşn yada duyan varmı ??? daha cok kucuk ve şmdıden bır suru ılac verıorum kızımaa yaaa ltfen dua edın haftaya tekrar bakılacak kakasına ınş gecmş olur bıraz zor gecıomuş galıbaa ((
selam kızlar nasılsınız bakalım bebişlerin dertleri başlamış çok zor valla bizde doktora gittik ev ilaç doldu hem kıza hem oglana kız içiyo sonra kusuyo ama nasıl kusma bugun tekrar doktoru arıycam ne yapayım diye kuzum bi derdi bitmedi ya canım sıkkın akşama misafir gelicek 2 çocuk ve işler kız bi yandan mızırdıyo oglan bi yandan ilgi bekliyo kafayı yemiş durumdayım anneme gel desem o da gelinin yanında kardeşim taze asker 1 yaşında ogluşumuz var arıyorum hastayız diyorum ancak iyi oldunuz mu diyo kızım geleyim nasıl bakabiliyomusun demiyo deli olucam kendi kendine yetmeye çalışmak çok zor uzakta olan arkadaşlar üzülmesin farketmiyo yanında duracak kimse olmadıktan sonra bişeye yaramıyo telefonla uzaktaykende konuşuluyo iş yanında olmasında 2 dk kızı pişpişlemesine oglumla oturup oynamasına bile ihtiyacım var bu ara hastalıktan huysuzlukları hat safada çünkü....
Selam kızlarrr
Artık bizim minik hatun uyumaya başladı galiba en azından gün içinde 1 saat uyuyor :)
Bu büyük bi şey bizim için kayınvalidemle pek bi mutlu olduk :)
Dün bebe yağı önerilerinizle sebamed aldım banyo yaptırınca sürücem hemen ardından..
Ve dün kayınvalidemin evine park yatak aldık, ben her ne kadar park yatakları pek sevmesemde,
Kayınvalidemin evine böyle bir şey gerekiyordu o da 3-4 yaşına kadar kullanır diye düşünüp park yatakta karar verdi ve aldı.. şimdi bi de annem kendi evine bir beşik alacak.. arada anneme gidip kaldıgım için oraya bir beşik, kayınvalidemde ise cok sık kaldıgımız için oraya da bir beşik şarttı
ortalık beşik kaynıo bizde durum böyleee :) bebek odamızı hiç hesaba katmıyorum bileee :)
uğur böcüklü park yatagımız.. su an içinde kayboluyor bebegim
Eki Görüntüle 590480
bi sorum olucak park yatak kullananlara, park yatagın altında monte edilen ayakları ile sallanan yatak oluyor..
bu şekilde sallayarak kullandınız mı veya kullanıyor musunuz ?
Selam kızlarrr
Artık bizim minik hatun uyumaya başladı galiba en azından gün içinde 1 saat uyuyor :)
Bu büyük bi şey bizim için kayınvalidemle pek bi mutlu olduk :)
Dün bebe yağı önerilerinizle sebamed aldım banyo yaptırınca sürücem hemen ardından..
Ve dün kayınvalidemin evine park yatak aldık, ben her ne kadar park yatakları pek sevmesemde,
Kayınvalidemin evine böyle bir şey gerekiyordu o da 3-4 yaşına kadar kullanır diye düşünüp park yatakta karar verdi ve aldı.. şimdi bi de annem kendi evine bir beşik alacak.. arada anneme gidip kaldıgım için oraya bir beşik, kayınvalidemde ise cok sık kaldıgımız için oraya da bir beşik şarttı…
ortalık beşik kaynıo bizde durum böyleee :) bebek odamızı hiç hesaba katmıyorum bileee :)
uğur böcüklü park yatagımız.. su an içinde kayboluyor bebegim
Eki Görüntüle 590480
bi sorum olucak park yatak kullananlara, park yatagın altında monte edilen ayakları ile sallanan yatak oluyor..
bu şekilde sallayarak kullandınız mı veya kullanıyor musunuz ?
slm guzel anneler bız bugun 2.ay asımızı olduk amaaann mahvettıler cocugumu bır omuzundan 2 bacagından tam 3 ası yapıldı tahmın edrsınızkı cok agladık bırdende bu kadar yuklenılmezkı cnm dıyrum ama hersey saglık ıcın artk katlanıcaz napalım bu arada bu ay 800 gram almıs bebegım boyuda 59cm olms sızce kılosu normalmı sızınkıler nsl bana braz az almıs gıbı geldı dogdugundan 1. ayın sonuna kadar 2kılo almıstı ama yegnım daha sonralarda bu kadar cok kılo almıycak daha az alıyorlar demıstı dogrumu acaba
yaa bizimki bi türlü alışmadı alışamadı şu emziğe.. denemediğimiz almadığımız emzik kalmadı ama yok
inat etti almıyorrr nasıl alıştırırız
Canım ben aventin gece için olan emziğini kullanıyorum. ilk verdiğimde öğürecek gibi oldu bikaç defa alamadı. Ama sonra yavaş yavaş ağzına iteledikçe alıştı. Ağzına birden sokarsan kesinlikle alamıyo. Yavaş yavaş itelemeyi denedinmi bilmiyorum ama ben öyle alıştırdım yani bazı bebekler alışmıyor diyorlar ama onu bilemiyorum tabii
walla cnm bnce ıı bnm kzıım daha 600 gr almış toplamda aylık kılo alımı 1 kg olmalıymş galıba bnde cok uzuluorum bu duruma(
güle güle kullanın cnm.bende yatak odama ahşap beşiklerden almıştım.bazen pişman oluyorum gündüzleri kuzucum kanepe üstlerinde yatıyo şu günlerde ikinci bir beşik düşünür oldum ama kararsızım.sizin beşik güzelmiş fiyatı ve markası nedir acaba bunun.
kızlr bebegı gunde 5 6 hatta bazen 7 saat uyumadıgı olan varmı? ben artık cıldrcam genelde akşm uzerı 5 yada 6 gıbı uyanıo gece 1 e 2 ye kadar uyumuo ve sureklı aglıo aglamsn dıe emzırıorum o da fazla gelıo snrada lonkk dıe kusuoo kılo alımıda yavaşladııı offf bı akıl werın kzlar dr a goturuoz dr da bebek aglr dıo bıde kakamızda amıp cıktı o da ayrı bı dert ne zormuş cocuk buyutmekk(( 50:
slm guzel anneler bız bugun 2.ay asımızı olduk amaaann mahvettıler cocugumu bır omuzundan 2 bacagından tam 3 ası yapıldı tahmın edrsınızkı cok agladık bırdende bu kadar yuklenılmezkı cnm dıyrum ama hersey saglık ıcın artk katlanıcaz napalım bu arada bu ay 800 gram almıs bebegım boyuda 59cm olms sızce kılosu normalmı sızınkıler nsl bana braz az almıs gıbı geldı dogdugundan 1. ayın sonuna kadar 2kılo almıstı ama yegnım daha sonralarda bu kadar cok kılo almıycak daha az alıyorlar demıstı dogrumu acaba