- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #1.421
Selam kızlarrr
Artık bizim minik hatun uyumaya başladı galiba en azından gün içinde 1 saat uyuyor :)
Bu büyük bi şey bizim için kayınvalidemle pek bi mutlu olduk :)
Dün bebe yağı önerilerinizle sebamed aldım banyo yaptırınca sürücem hemen ardından..
Ve dün kayınvalidemin evine park yatak aldık, ben her ne kadar park yatakları pek sevmesemde,
Kayınvalidemin evine böyle bir şey gerekiyordu o da 3-4 yaşına kadar kullanır diye düşünüp park yatakta karar verdi ve aldı.. şimdi bi de annem kendi evine bir beşik alacak.. arada anneme gidip kaldıgım için oraya bir beşik, kayınvalidemde ise cok sık kaldıgımız için oraya da bir beşik şarttı…
ortalık beşik kaynıo bizde durum böyleee :) bebek odamızı hiç hesaba katmıyorum bileee :)
uğur böcüklü park yatagımız.. su an içinde kayboluyor bebegim
Eki Görüntüle 590480
bi sorum olucak park yatak kullananlara, park yatagın altında monte edilen ayakları ile sallanan yatak oluyor..
bu şekilde sallayarak kullandınız mı veya kullanıyor musunuz ?
cnm benım yatak odamda duruyo salonda ıse besıgımız var
sallanrak kullanmadım hıc gece uykusunda kullanıyoruz ben yatırıyorum tıtresıme alıyorum muzıgınıde acıyorum aras hoppp uyuyo çok sevıyo yatagını
demek sızın pıtırcı 1 sat uyuyo he ınşaalla duzen3e gırer annesı kv de kalmAYA DEVAM ET UŞUM VALLA 1 SAAT UYUYOSA AC KALIRSIN