2012 kasım bebekleri büyüyor..

Selam kızlarrr:KK16:
Artık bizim minik hatun uyumaya başladı galiba en azından gün içinde 1 saat uyuyor :)
Bu büyük bi şey bizim için kayınvalidemle pek bi mutlu olduk :)
Dün bebe yağı önerilerinizle sebamed aldım banyo yaptırınca sürücem hemen ardından..
Ve dün kayınvalidemin evine park yatak aldık, ben her ne kadar park yatakları pek sevmesemde,
Kayınvalidemin evine böyle bir şey gerekiyordu o da 3-4 yaşına kadar kullanır diye düşünüp park yatakta karar verdi ve aldı.. şimdi bi de annem kendi evine bir beşik alacak.. arada anneme gidip kaldıgım için oraya bir beşik, kayınvalidemde ise cok sık kaldıgımız için oraya da bir beşik şarttı…:KK34:
ortalık beşik kaynıo bizde durum böyleee :) bebek odamızı hiç hesaba katmıyorum bileee :)

uğur böcüklü park yatagımız.. su an içinde kayboluyor bebegim:KK1:
Eki Görüntüle 590480

bi sorum olucak park yatak kullananlara, park yatagın altında monte edilen ayakları ile sallanan yatak oluyor..
bu şekilde sallayarak kullandınız mı veya kullanıyor musunuz ?

cnm benım yatak odamda duruyo salonda ıse besıgımız var
sallanrak kullanmadım hıc gece uykusunda kullanıyoruz ben yatırıyorum tıtresıme alıyorum muzıgınıde acıyorum aras hoppp uyuyo çok sevıyo yatagını
demek sızın pıtırcı 1 sat uyuyo he ınşaalla duzen3e gırer annesı kv de kalmAYA DEVAM ET UŞUM VALLA 1 SAAT UYUYOSA AC KALIRSIN

bu ay sadece 800grm alınca az geldı banada ılk ayda cok guzel almıstı ama dedıgın gbyse ıyı ozamn aynı dert bzdede var belırlı saatlerde uyanıyor bazen bakınıyor bazen bı baslıyr aglamya durmuyr emmesıde eskısı gıbı dgl zaten napıcz bılmyrm

cnm belkı bu ay uyku duzenı degişmııtır ebe arassın kg sı ıle ılgılı uyku sevıyosa ondan kg alımı yuksektır dedı sanırım bı bag var arada kı ebe öle dedı

ayyyy bende bu aşılardan korkuyorum.cnm ne çok ağlamıştır.ateşi oldumu?
Ilk ayda siz baya bi kilo almışsınız bence yüzden bu ay az almışsınızır.benim oğlan ilk ay 600 gr aldı.

cnm dr um bana gıtmeden önce yarım fıtıl at dedı 8 saat arayla tekrarla 2 gun dedı ateş huzursuzluk olabılıyomuş bende attım ateş yok huzursuzluk yok bıde fıtılı dılemesıne ıkıye bölmek gereklıymış

kızlar bışey sorucaa sıznde aynı oluyomu bılmıyorum
gecen perşembe 8 gun önce dr da 6510 cıkmıştı kg sı
bugun saglık ocakta 7000 cıktı
ıkısındede sadece cıtcıtlı badı vardı
8 gundede yarım kg almıştır ebe dıyo ama bana göre ımkansızz
şimdi ben oğlumun kg sınde hangısıne guvenmelıyım bu cocuk kac kg

Bizdede üç haftalıkken dr 3770 gr dedi, bir aylıkken aşıya gittiğimizde ebe tarttı 3520 gr dedi :) bizimki kilo vermiş :-)) her tartıda farklı çıkıyor bir tanesini dikkate alacaz artık :)

bizdede üç haftalıkken dr 3770 gr dedi, bir aylıkken aşıya gittiğimizde ebe tarttı 3520 gr dedi :) bizimki kilo vermiş :-)) her tartıda farklı çıkıyor bir tanesini dikkate alacaz artık :)

hım kg vermış olarak cıkmış dımı cnm ay ben dr unkınımı alsak s.o mı acaba

hım kg vermış olarak cıkmış dımı cnm ay ben dr unkınımı alsak s.o mı acaba

Ben şimdilik sağlık ocağını dikkate alıyorum. Kaç kilo olduğundan çok aylık ne kadar kilo almış ona bakıyorum. Dr da sadece 3 haftalıkken tartılmıştı çünkü, doğduğundada başka biryerde tartıldı. Şimdiye kadar düzenli olarak sağlık ocağında tartıldığı için onu dikkate alıyorum şimdilik. 1 aya kadarda Aydın'a taşınacağız ordada yine yeni dr, yeni sağlık ocağı derken hepten kafam karışacak o ayrı :)

Ben şimdilik sağlık ocağını dikkate alıyorum. Kaç kilo olduğundan çok aylık ne kadar kilo almış ona bakıyorum. Dr da sadece 3 haftalıkken tartılmıştı çünkü, doğduğundada başka biryerde tartıldı. Şimdiye kadar düzenli olarak sağlık ocağında tartıldığı için onu dikkate alıyorum şimdilik. 1 aya kadarda Aydın'a taşınacağız ordada yine yeni dr, yeni sağlık ocağı derken hepten kafam karışacak o ayrı :)

YA ASLINDA IKI Taraftada ortalama 1400 aldı ama ben gercek kg sını bılmek ıstıyorum
mesela ben hem cocuk dr na aylık kontrole hemde s.o n gıdıyorum
senınde afa karışs-cak desene aydına tasınınca

büyük kızım ve oğlum:)
bu arada bende 3 tane kuyruklu kız var. diğer ikisi aynı kareye girmek istemiyor.

Uploaded with ImageShack.us

erca maşallah çok güzel çıkmışlar, tavırları nasıl, sürekli gözetimin altındadır herhalde, benim kedim hareket ettiğinde biraz heyecanlanıyor, iki kere de çizik yedi yavrum, şimdi daha dikkatliyim sallanan beşiğinin üzeri kapalı sürekli, zaten gazlı bir bebek olduğu için annemdeyim pek sıkıntı olmuyor

bu arada sorunlar hep aynı, bu bebekler neden uyumuyor, applepay aynı benim gibisin canım, 1 saat uyudu mu şükrediyon sen de, bizim favorilerimiz kucakta zıplama, battaniye ile sallama ve saç kurutma makinası sesi :))

43 günlük oldu bebeğim, dikiş acılarımı hissetmiyorum artık, ayrıca şekil olarak da düzgünleşti :)) ayy ne kabus günlerdi yaa dikiş acıları Sea canım az daha sabret geçicek

aralık 17 de 4240 gelmişti kilosu bez+ bacaksız badi ile 4100 dedi hemşire yani doğumdan bu yana 1200 almış bir ayda 2900 doğmuştu, ocak 17 de 2 aylık aşılar için gidicez kaç gelir bilemiyorum, ben çocuk doktoruna götürmüyorum hiç, Allah da muhtaç etmesin gerek görmüyorum da, bir sıkıntımız yok, sağlık ocağı zaten gerekli takipleri ve ilgiyi gösteriyor

gerdeğe de giremedik daha:KK37: nedense heyecan olduk karı koca, eşim korkuyor biraz daha bekleyelim diyor, korunma için hapa gelince emzirdiğimiz için sadece minipil denilen Carezette markalı bir hap kullanabiliyoruz, türkiye pazarında yeni, ben aldım ama daha kullanmadım, 1 ocakta başlıcam her ne kadar eşim istemese de kararlıyım kullanıcam, riske atamam 2013 kasım annesi olmaya niyetim yok:KK52:

bu hırıltı bir türlü geçmek bilmedi.Bugün de her mamadan ve memeden sonra ağlama krizleri başladı.burnu tıkalı değil akma vs yok nerden geliyor bu hırıltı ben anlamadım dr.da reflüsü yüzündendir demişti:44:

bu hırıltı bir türlü geçmek bilmedi.Bugün de her mamadan ve memeden sonra ağlama krizleri başladı.burnu tıkalı değil akma vs yok nerden geliyor bu hırıltı ben anlamadım dr.da reflüsü yüzündendir demişti:44:

cnm genızı tıkalıdır burunu degıl arasa dr öle dedı ılacla 3 4 gunde gectı

erca maşallah çok güzel çıkmışlar, tavırları nasıl, sürekli gözetimin altındadır herhalde, benim kedim hareket ettiğinde biraz heyecanlanıyor, iki kere de çizik yedi yavrum, şimdi daha dikkatliyim sallanan beşiğinin üzeri kapalı sürekli, zaten gazlı bir bebek olduğu için annemdeyim pek sıkıntı olmuyor

bu arada sorunlar hep aynı, bu bebekler neden uyumuyor, applepay aynı benim gibisin canım, 1 saat uyudu mu şükrediyon sen de, bizim favorilerimiz kucakta zıplama, battaniye ile sallama ve saç kurutma makinası sesi :))

43 günlük oldu bebeğim, dikiş acılarımı hissetmiyorum artık, ayrıca şekil olarak da düzgünleşti :)) ayy ne kabus günlerdi yaa dikiş acıları Sea canım az daha sabret geçicek

aralık 17 de 4240 gelmişti kilosu bez+ bacaksız badi ile 4100 dedi hemşire yani doğumdan bu yana 1200 almış bir ayda 2900 doğmuştu, ocak 17 de 2 aylık aşılar için gidicez kaç gelir bilemiyorum, ben çocuk doktoruna götürmüyorum hiç, Allah da muhtaç etmesin gerek görmüyorum da, bir sıkıntımız yok, sağlık ocağı zaten gerekli takipleri ve ilgiyi gösteriyor

gerdeğe de giremedik daha:KK37: nedense heyecan olduk karı koca, eşim korkuyor biraz daha bekleyelim diyor, korunma için hapa gelince emzirdiğimiz için sadece minipil denilen Carezette markalı bir hap kullanabiliyoruz, türkiye pazarında yeni, ben aldım ama daha kullanmadım, 1 ocakta başlıcam her ne kadar eşim istemese de kararlıyım kullanıcam, riske atamam 2013 kasım annesi olmaya niyetim yok:KK52:

oh maşalla cn senın bebışte guzel kg almışşşş
bana kalsa bende tek yerde tkıp ıstıyorum dr un yaptıgıda pek farkı degıl
aa eşima sırı duygusal yarenı nasıl her ay göturduysek arasta gıtmelıymış falan fılon
ah su korunma ışınle kafayı yedım bende o ılactan kullanmak ısterken azönce kk da bı arkdaşala yazıştım ve koruyuculugunun cok az oldugunu söyledı kafam karıştı
pufffffff ya napıcam bılmıyorum sen bılgı topladınmı cnm bana bılgı versene saglık ocaktan önermedıler haberlerı bıle yok carezetteden dr a danıştınmı

zaten yutkunmada sorun var belli,
bugün de bu çıktı,dr.u aradım ilaç vermek istemedi.çocuk süt içerken çıldırıyor
:KK53:

cnm ıstemıyolarda bazen mecbur olunuyo ılerlemesı daha can sıkıcı bızımıı verdı guvendım ıcırdım oh evladım rahat ettı o gun bugundur burnıda tıkanamdı dem ek genızmış dolu olan

cnm ıstemıyolarda bazen mecbur olunuyo ılerlemesı daha can sıkıcı bızımıı verdı guvendım ıcırdım oh evladım rahat ettı o gun bugundur burnıda tıkanamdı dem ek genızmış dolu olan

iyi şükürler olsun...

Bizde yarın olmadı acile götürecğiz artık:26:

sabır sabır nereye kadar bakalım..dediğin gibi 2 dkka bile yetiyo..bazen wcye gidicek fırsat bile bulamıyorm böyle zamanlarda çok iyi kaynanalar ama çocuğu sahiplenmesi çok sinir bozucu işte.bu babaanneci oluck,bu benm koynumu istio fln deliricm valla :2:

Canım benim kendi annem yanımda ama oda aynı çocuğumu kucağıma bağrış çağrış alıyorum resmen ananede olsa aynı babanede anlayacağın :KK66:

sütüm gitti benim ya laa :KK5::KK5::KK5:bugün 2 taraftanda çıkan süt miktarı 50 cc :26:

Ay nedir bu sütten çektiğimiz ya
Bizimde iki ay dolcak nerdeyse
Yapmadığım şey kalmadı
Senin varmıydı bilmiyorum ama benim en başından beri 50 cc yi geçmedi
Sık sık sağda bari en azından olduğu kadarını içsin çocuk
Ben öyle yapıyırum malesef:KK14:

Ay nedir bu sütten çektiğimiz ya
Bizimde iki ay dolcak nerdeyse
Yapmadığım şey kalmadı
Senin varmıydı bilmiyorum ama benim en başından beri 50 cc yi geçmedi
Sık sık sağda bari en azından olduğu kadarını içsin çocuk
Ben öyle yapıyırum malesef:KK14:

bi doğru dürüst ememedi çocuklarım en uzunu ortanca emdi o da 6 ay
:KK43:
zahmet oldu yani
:KK19:
sağıyorum hala geleni gördükçe canım sıkılıyor demekki ben süt üretemiyorum olay bu :KK50:
içmediğim yemediğim sağmadığım kalmadı arkadaş yok işte.bir biberon dolusu sütüm olmadı ,ama pes etmedim sürekli verdim
taa ki bugüne kadar sağ göğüs tamamen boş soldan gelen de yoğun ama o da bugün sabahtan beri 2 saat öncesine kadar 50'yi anca doldurdu...şimdi şarkıyı söylüyoruz ;
GİTTİ DE GİTTİİİİ
:KK43::KK43:

bi doğru dürüst ememedi çocuklarım en uzunu ortanca emdi o da 6 ay
:KK43:
zahmet oldu yani
:KK19:
sağıyorum hala geleni gördükçe canım sıkılıyor demekki ben süt üretemiyorum olay bu :KK50:
içmediğim yemediğim sağmadığım kalmadı arkadaş yok işte.bir biberon dolusu sütüm olmadı ,ama pes etmedim sürekli verdim
taa ki bugüne kadar sağ göğüs tamamen boş soldan gelen de yoğun ama o da bugün sabahtan beri 2 saat öncesine kadar 50'yi anca doldurdu...şimdi şarkıyı söylüyoruz ;
GİTTİ DE GİTTİİİİ
:KK43::KK43:

Kıyamam ya
Benimde öyle walla
Bazen 5 cc fazla çıksa seviniyorum inanki
Neden böyle bilmiyorum ama benimde hiç olmadı yani
Bende diyorum böyle az az da olsa en azından 3 ayı doldursak bari
Artacağı yok o belli oldu da tamamen kesilmese bari:26:

X