2012 kasım bebekleri büyüyor..

benim oğlumda memede benzer şeyler yapıyor.ayaklarıyla tepiniyo başını oynatıyo mememi uzatıyo veya ağzını kocaman açıp başını sağ sol yaparak mızırdanıyo sonrada basıyo çığlığı.ben ilk başlarda ne olduğuna anlam verememiştim ama şimdi çözdüm.böyle yaptığı zaman gazı oluyomuş.ben emmeye yeni başladığı için gazı olabileceğini düşünmemiştim sonra farkettim gazı olduğunu.hemen kaldırıyorum gazını çıkartıyorum oda emmeye kaldığı yerden devam ediyo.

bende gaz dyrm alttan yapamadıgında yapıyr sankı ama ynede emın dglm cnm eskıden agızdan cıkaramıydu gAzını smdıde agzdan bol bol cıkaryr alttan cıkaramıyor surekklı alttan gaz cıkaryr ama kakasını zor yapıyor

cnm benımde hırıltısı gecmedı hc burun tıkanıklıgı ıcın damla kullanyrz ama hala devam edyr dahada cogaldı aynı durum bzdede var memeyı emerken bırakıp aglamaya baslıyor reflu oldugu nasıl anlasılıyrkı hngı testler yapılıyr ya ıns degıldr :KK17::KK17::KK17:

bizim dr. eliyle muayene etti karnına bastırdı vs ..... yediklerini çıkartması ,gaz sancısı çekmesi hırıltı olması burun tıkanıklığı yok ama ciğerlerde temiz şükür...
hani olduysa kendinden bil hamilelikte mide yanmaların nasıldı ağzına ağzına geliyordu dimi yediklerin ya da böyle köpük oluşuyordu işte benim oğlusta bu var..umarım ilerlemez

bizim dr. eliyle muayene etti karnına bastırdı vs ..... yediklerini çıkartması ,gaz sancısı çekmesi hırıltı olması burun tıkanıklığı yok ama ciğerlerde temiz şükür...
hani olduysa kendinden bil hamilelikte mide yanmaların nasıldı ağzına ağzına geliyordu dimi yediklerin ya da böyle köpük oluşuyordu işte benim oğlusta bu var..umarım ilerlemez

inşaalah ilerlemez cnm bızde hırıltı vardı burun tıkanıklıgına bagladım damla kullanıyrz evı havalandırıyz falan azaldı sankı ama suan daha sıklastı sankı kusması cok sık degıl kafam karstı ıyıce gazdanmı degılmı dye bırde kakası kokuyr gazıda kokuyr sızdede varmı bendn gecermı acaba bnde usutyrm herhalde bnmkı gıbı kokuyor soylemesı ayıp

inşaalah ilerlemez cnm bızde hırıltı vardı burun tıkanıklıgına bagladım damla kullanıyrz evı havalandırıyz falan azaldı sankı ama suan daha sıklastı sankı kusması cok sık degıl kafam karstı ıyıce gazdanmı degılmı dye bırde kakası kokuyr gazıda kokuyr sızdede varmı bendn gecermı acaba bnde usutyrm herhalde bnmkı gıbı kokuyor soylemesı ayıp

heeeee bak işte anneliğin ilk kuralı ÜŞÜTMEYECEKSİN
biraz kokuyor bizimkinin de canım.Burnu tıkalı mı ki hırıltısı vardır o zman ama bizimkinde burun tıkalı değil ciğerler de temiz boğazdan geliyormuş.haftaya kontrolde tekrar soracağım bizim dr.umuz gereksiz ilaç verme konusunda benimle aynı görüşte sevmiyorum ben ilaçla doldurmayı kendimi de çocuları da
:KK45:
ama Allah mecbur bıraktırmasın tabi,gerekirse yapılır
çok dikkat et ama kendi yediğin içtiğin giydiğine karnını bile üşütmemelisin.

evde birinin yardımcı olması çok başka canım...sabret
annem geldi 15 gün kaldı kadın 70 yaşında bişey yapamadı ama 2 dk.bebeği tutması bile yetiyor insana.... bazen yetiştiremiyorum bazı işleri saldım bazı şeyleri.... aç değiller açıkta değiller çok şükür
bulaşıkları bile gece 2 de makineye attığım oluyor.düzelecek bu düzen böyle gitmez de
:KK52: poyraz bey izin verene kadar böyle :KK1:

sabır sabır nereye kadar bakalım..dediğin gibi 2 dkka bile yetiyo..bazen wcye gidicek fırsat bile bulamıyorm böyle zamanlarda çok iyi kaynanalar ama çocuğu sahiplenmesi çok sinir bozucu işte.bu babaanneci oluck,bu benm koynumu istio fln deliricm valla :2:

heeeee bak işte anneliğin ilk kuralı ÜŞÜTMEYECEKSİN
biraz kokuyor bizimkinin de canım.Burnu tıkalı mı ki hırıltısı vardır o zman ama bizimkinde burun tıkalı değil ciğerler de temiz boğazdan geliyormuş.haftaya kontrolde tekrar soracağım bizim dr.umuz gereksiz ilaç verme konusunda benimle aynı görüşte sevmiyorum ben ilaçla doldurmayı kendimi de çocuları da
:KK45:
ama Allah mecbur bıraktırmasın tabi,gerekirse yapılır
çok dikkat et ama kendi yediğin içtiğin giydiğine karnını bile üşütmemelisin.

dıkkat etmeye calısıyrm evımızde ck sıcak aslında ama bılmıyrm bende olur hep ya burnuda sankı pek tıkalı gıbı gelmıyr bana cnm bu hafta ıyıce gosterıcem dktora belkıde baska bsyı var bız anlamıyrz ne zormus ya tecrubesız olupta cocuk buyutmek

cnm bızımde kakamız ve kakamız kokuyo ndışe edılcek bışey degıl

cnm benımde hırıltısı gecmedı hc burun tıkanıklıgı ıcın damla kullanyrz ama hala devam edyr dahada cogaldı aynı durum bzdede var memeyı emerken bırakıp aglamaya baslıyor reflu oldugu nasıl anlasılıyrkı hngı testler yapılıyr ya ıns degıldr :KK17::KK17::KK17:

cnm bızde burun tıkanıklıgı oldunu duşunuyoduk fakat genızı tıkalıymış oda damla ıle acılmıyo maesef

bıze surup verdı 3 4 gune ne hırıtı ne tıkanıklık kalmadı

Kızla bende bu ara korunma olayına takmış durumdayım gecen sene bu zamanlar delı gıbı bebek ısterken sımdı korunma derdındeyım
spıral taktıran pk çok arkadasım sorun yasadı
emzırırken kullanılan haplar hkkında bılgınız varmı

sabır sabır nereye kadar bakalım..dediğin gibi 2 dkka bile yetiyo..bazen wcye gidicek fırsat bile bulamıyorm böyle zamanlarda çok iyi kaynanalar ama çocuğu sahiplenmesi çok sinir bozucu işte.bu babaanneci oluck,bu benm koynumu istio fln deliricm valla :2:

amannnnn sallaa... desin dursun canım senin o bebek.Elin kızı alana kadar da senin kalacak inşallah öyle düşün:KK52: ​bütün babaanneşler böyle naparsın

slm guzel anneler nasılsınız bız braz bıtkın haldeyz oglumun kaka problemı var gunde 1 yada 2 kere yapıyor ve cok zorlanıyor yaparken aglıyor bazen cok aglıyor sanırım yapamadı ıcın yaptıgı zaman rahatlıyor neler yapıyrm ama bazen fayda edıyr bazen etmıyor memeyı bıle emmıyor bazen 5dk emıyr sonra bacaklarını tepmeye bır baslıyor aranıyor ama kafasını ıtıyor tepınıyor gıtsın reflu olmasındanda korkuyrm allah korusun ben gaz dyrm ama okumustum refludede karıstrılıyrmus yalnız gece 2den 3ten sonra bsy yapmıyor gayet sakın emıyor uyuyr sonra gunduz yapıyr kaksını yada aksam ozman felaket oluyr bırde kızlar kokuyr kakasıda gazıda acaba bendenmı gecıyr bır rahatsızlıgı var bızmı anlamıyrz bılmıyr bır kac gun boyle kakasında beyaz beyaz seyler vardı hala var bırde kakası uzuyor gıbı hardal sarısı normalmı acaba bılgısı olan lutfen benı bılgılendrsn hafta sonu gstercem doktora

benim bebeğimde aynı anlattığın gibi memedeyken tepiniyor ve reflümüz var :KK43:ama benimki çok kustuğu için doktorumuz reflü teşhisi koydu ayrıca gaz sancılarımızda oluyor ilaç kulllanmamıza rağmen reflü geçmedi karın ultrasonu ve idrar kültürü yaptırdık

ya kzlar cok uzgunum dunden berı aglamaktn geberdım resmen bebegım cok aglıo cok huzursz ve hıc uyuyamıo en sonunda kakasına bakıldı ve amıp dıe bı mıkrop cıktı :KK43:( yıkama suyundan gectıgınden kaynaklanıomuş okadar dıkkat etmemıze rahmen bu gıbı bır durumla karşılaşn yada duyan varmı ??? daha cok kucuk ve şmdıden bır suru ılac verıorum kızımaa yaaa ltfen dua edın haftaya tekrar bakılacak kakasına ınş gecmş olur bıraz zor gecıomuş galıbaa :KK43:((

ya kzlar cok uzgunum dunden berı aglamaktn geberdım resmen bebegım cok aglıo cok huzursz ve hıc uyuyamıo en sonunda kakasına bakıldı ve amıp dıe bı mıkrop cıktı :KK43:( yıkama suyundan gectıgınden kaynaklanıomuş okadar dıkkat etmemıze rahmen bu gıbı bır durumla karşılaşn yada duyan varmı ??? daha cok kucuk ve şmdıden bır suru ılac verıorum kızımaa yaaa ltfen dua edın haftaya tekrar bakılacak kakasına ınş gecmş olur bıraz zor gecıomuş galıbaa :KK43:((

aaa cnm benım cok uzuldum gecmış olsun ama neysekı fsrkedılmış cnm benım ınşalla ılaclar ıse yarıcak annesıbızde hep ceme suyuyla yıkıyoz suclama kendını sakın ınşalla haftaa cok guzel hbrler verıcekın rabbım dermansız hastalık vermesın

cnm bızde burun tıkanıklıgı oldunu duşunuyoduk fakat genızı tıkalıymış oda damla ıle acılmıyo maesef

bıze surup verdı 3 4 gune ne hırıtı ne tıkanıklık kalmadı

bu hafta gıdıcem bu sıkıntımızıa soyluycem cnm genelde sabaha karsı oluyordu ıcerısı havasız kalıyor dye demıstı su falan koyduk odaya bol bol havalandırıyrm ama gecmedı

X