2012 kasım bebekleri büyüyor..

aa senin ki de poyraz :))) poyraz gibi esicekler mi bakalım hehe..senin ki kaç günlük boy pos nasıl gidio :)
esecekler inşallah canım hiç merak etme bizimki 37 günlük tezesi
huysuzluğun dışında iyi diyelim iyi olsun.... şu an kilomuz 4,500 boyumuzda 52,5 olmuş
senin poyrazın ne durumda canım ?

Maşallah..avatarnda ki Poyraz herhalde pek bi şirin,pekte asil duruyo :)) ..bizimkide 56 cm 5100 gr olmuş canım küçük bi tosun :) huysuzluğu,gaz problemide yok çok şükür..senin ki neden huysuz gaz sıkıntınız mı var mamada veriosun sanırım forumda okumuştum

meraba kızlar..

bende kasım annesiyim 26 kasımda kızımı aldım kucağıma rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Benimkide emziksiz uyumuyor. İkidebir kalkıyorum emzik vermeye :) damağa yapışan yok sanırım ben ağzına bantlamayı düşünüyorum :)))

O yyyyy Maşallahhhh canım tam poyrazmış senin oğlusunda.....

gaz var canım bi de sıırtı yere geldi mi beyimizin başlıo ağlamaya kucakta anne kokusuna yakın yerde uyumak istiyor.
bazen babaya devrediyorum onun göğüs kafesi düz ya daha rahat yatıyor tabi

senin poyrazın 2 3 aylık var o zaman canım abi olmuş o artıkkk

mrb benim bebiş de geceleri hiç uyumuyor. Özellikle alarm kurmuş gibi 3.30da uyanıyor sonra uyanık ve ağlıyor...milupa gece çayı aldım ama daha 2 gün oldu şimdilik birşey farketmedi gibi...ayrıca kucağımda uyutuyorum ama beşiğe yatırır yatırmaz dalga geçiyormuş gibi uyanıyor :)

ben hamileyken gece 3 4 gibi bi uyanır 1 2 saat uyuyamazdım şimdi oğlum da aynı şekildebileydim uyanmazdım
muhtemelen o da annesinin kokusunu sıcaklığını istiyordur annesiiii.... ben kaç gündür bel ağrısı çekiyorum beyimiz kucakta uyuyacak diye.yatağa yatırdım mı sanki hiç uyumamış gibi mızırdanmaya başlıyor

senin poyrazın 2 3 aylık var o zaman canım abi olmuş o artıkkk

hehe 43 günlüğüz daha bn yedikerme,içtiklerme çok dikkat ediyorm..kemik iliği mtlaka oluyr çorbada,yemeklerde kaynanamn zoruyla..ama poyrazıma yaradı sanırım :) her gün 2-3 portakal,2 muz,2-3 bardk komposto :d şişko bi göbek canlanmştr şmdi gözünde herşey oğlum için napımm o sağlıkla büyüsün

bizimki de babasının göğsünü çok seviyor..babasıda oğluna bayılnca atıyorum kucağına 1 saat zaman kazanabiliyorm hihi

slm guzel anneler nasılsınız bız braz bıtkın haldeyz oglumun kaka problemı var gunde 1 yada 2 kere yapıyor ve cok zorlanıyor yaparken aglıyor bazen cok aglıyor sanırım yapamadı ıcın yaptıgı zaman rahatlıyor neler yapıyrm ama bazen fayda edıyr bazen etmıyor memeyı bıle emmıyor bazen 5dk emıyr sonra bacaklarını tepmeye bır baslıyor aranıyor ama kafasını ıtıyor tepınıyor gıtsın reflu olmasındanda korkuyrm allah korusun ben gaz dyrm ama okumustum refludede karıstrılıyrmus yalnız gece 2den 3ten sonra bsy yapmıyor gayet sakın emıyor uyuyr sonra gunduz yapıyr kaksını yada aksam ozman felaket oluyr bırde kızlar kokuyr kakasıda gazıda acaba bendenmı gecıyr bır rahatsızlıgı var bızmı anlamıyrz bılmıyr bır kac gun boyle kakasında beyaz beyaz seyler vardı hala var bırde kakası uzuyor gıbı hardal sarısı normalmı acaba bılgısı olan lutfen benı bılgılendrsn hafta sonu gstercem doktora

Maşallah canım ikinize de o zaman... Bn de çok dikkat ediyorum çay delisiyim çay bile içmiyorum ona yaramayacak diye ama çocuğum gazlı,hatta geçici reflüsü varmış o geçicilik nasıl oluyorsa

bi an önce geçce iyi olacak valla gecemiz gündüzümüz yok ev işleri ile fazla ilgilenemiyorum ben tek başımayım sağolsun eşim yardım ediyor o da vardiyalı abiler okulda..o hooo

kemik suyu iyidir.ben doğumdan önce alıp buzluğa attım her çorbaya yemeğe atıyorum süt olsun kan olsun can olsun evlatlarımıza

mama mı alıyor canım bebeğin .Geçmiş olsun
benim oğlusumun da kaka sarımtrak ama ben anne sütü ve mama destekli besliyorum .sütüm besleyici değil çünkü

dr.a gitmende fayda var bizim dr.umuz geçici olduğunu söyledi ve elle muayenede reflüsü var dedi.hırıldıyor mesela memeyi bırakıp ağlamaya başlıyor,
karnını güzelce elinle kavra ve böyle suyu köpürtür gibi fazla bastırmadan hareket ettir hani suyu köpürtürüz ya elimizle o şekilde
bu çok rahatlatıyor

senin için çok daha zor 3 çocuk..bazen tek çocuk bile yetiyor..gaz problemi,reflü bide üstüne Allah sabır versin..bebeklerde reflüyü hiç duymamıştm umarım doktorun dediği gibi olur..bu dönemlerde çok dikkat etmek lazım yararıda,zararıda şmdi kapıyorlar..
ben kayınvalidemdeyim illa 1 ay daha kalın diyolar eşimde bende pek istemiyorz ama çok ısrar ediyorlar..bebeime çok dşkün,herşeye yardmcı oluo saolsun ama dayanamıyorm (

evde birinin yardımcı olması çok başka canım...sabret
annem geldi 15 gün kaldı kadın 70 yaşında bişey yapamadı ama 2 dk.bebeği tutması bile yetiyor insana.... bazen yetiştiremiyorum bazı işleri saldım bazı şeyleri.... aç değiller açıkta değiller çok şükür
bulaşıkları bile gece 2 de makineye attığım oluyor.düzelecek bu düzen böyle gitmez de
poyraz bey izin verene kadar böyle

benim oğlumda memede benzer şeyler yapıyor.ayaklarıyla tepiniyo başını oynatıyo mememi uzatıyo veya ağzını kocaman açıp başını sağ sol yaparak mızırdanıyo sonrada basıyo çığlığı.ben ilk başlarda ne olduğuna anlam verememiştim ama şimdi çözdüm.böyle yaptığı zaman gazı oluyomuş.ben emmeye yeni başladığı için gazı olabileceğini düşünmemiştim sonra farkettim gazı olduğunu.hemen kaldırıyorum gazını çıkartıyorum oda emmeye kaldığı yerden devam ediyo.

cnm benımde hırıltısı gecmedı hc burun tıkanıklıgı ıcın damla kullanyrz ama hala devam edyr dahada cogaldı aynı durum bzdede var memeyı emerken bırakıp aglamaya baslıyor reflu oldugu nasıl anlasılıyrkı hngı testler yapılıyr ya ıns degıldr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…