- 24 Kasım 2010
- 716
- 13
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #1.381
benim oğlumda memede benzer şeyler yapıyor.ayaklarıyla tepiniyo başını oynatıyo mememi uzatıyo veya ağzını kocaman açıp başını sağ sol yaparak mızırdanıyo sonrada basıyo çığlığı.ben ilk başlarda ne olduğuna anlam verememiştim ama şimdi çözdüm.böyle yaptığı zaman gazı oluyomuş.ben emmeye yeni başladığı için gazı olabileceğini düşünmemiştim sonra farkettim gazı olduğunu.hemen kaldırıyorum gazını çıkartıyorum oda emmeye kaldığı yerden devam ediyo.
büyük kızım ve oğlum:)
bu arada bende 3 tane kuyruklu kız var. diğer ikisi aynı kareye girmek istemiyor.
Uploaded with ImageShack.us
cnm benımde hırıltısı gecmedı hc burun tıkanıklıgı ıcın damla kullanyrz ama hala devam edyr dahada cogaldı aynı durum bzdede var memeyı emerken bırakıp aglamaya baslıyor reflu oldugu nasıl anlasılıyrkı hngı testler yapılıyr ya ıns degıldr
Bu arada bebe yağı kullanıyor musunuz ?
jhonsons baby'nin bebe yağını almıştık ama henüz kullanmadık...
Başlasak mı kullanmaya...?
bizim dr. eliyle muayene etti karnına bastırdı vs ..... yediklerini çıkartması ,gaz sancısı çekmesi hırıltı olması burun tıkanıklığı yok ama ciğerlerde temiz şükür...
hani olduysa kendinden bil hamilelikte mide yanmaların nasıldı ağzına ağzına geliyordu dimi yediklerin ya da böyle köpük oluşuyordu işte benim oğlusta bu var..umarım ilerlemez
inşaalah ilerlemez cnm bızde hırıltı vardı burun tıkanıklıgına bagladım damla kullanıyrz evı havalandırıyz falan azaldı sankı ama suan daha sıklastı sankı kusması cok sık degıl kafam karstı ıyıce gazdanmı degılmı dye bırde kakası kokuyr gazıda kokuyr sızdede varmı bendn gecermı acaba bnde usutyrm herhalde bnmkı gıbı kokuyor soylemesı ayıp
evde birinin yardımcı olması çok başka canım...sabret
annem geldi 15 gün kaldı kadın 70 yaşında bişey yapamadı ama 2 dk.bebeği tutması bile yetiyor insana.... bazen yetiştiremiyorum bazı işleri saldım bazı şeyleri.... aç değiller açıkta değiller çok şükür
bulaşıkları bile gece 2 de makineye attığım oluyor.düzelecek bu düzen böyle gitmez depoyraz bey izin verene kadar böyle
heeeee bak işte anneliğin ilk kuralı ÜŞÜTMEYECEKSİN
biraz kokuyor bizimkinin de canım.Burnu tıkalı mı ki hırıltısı vardır o zman ama bizimkinde burun tıkalı değil ciğerler de temiz boğazdan geliyormuş.haftaya kontrolde tekrar soracağım bizim dr.umuz gereksiz ilaç verme konusunda benimle aynı görüşte sevmiyorum ben ilaçla doldurmayı kendimi de çocuları da
ama Allah mecbur bıraktırmasın tabi,gerekirse yapılır
çok dikkat et ama kendi yediğin içtiğin giydiğine karnını bile üşütmemelisin.
inşaalah ilerlemez cnm bızde hırıltı vardı burun tıkanıklıgına bagladım damla kullanıyrz evı havalandırıyz falan azaldı sankı ama suan daha sıklastı sankı kusması cok sık degıl kafam karstı ıyıce gazdanmı degılmı dye bırde kakası kokuyr gazıda kokuyr sızdede varmı bendn gecermı acaba bnde usutyrm herhalde bnmkı gıbı kokuyor soylemesı ayıp
cnm benımde hırıltısı gecmedı hc burun tıkanıklıgı ıcın damla kullanyrz ama hala devam edyr dahada cogaldı aynı durum bzdede var memeyı emerken bırakıp aglamaya baslıyor reflu oldugu nasıl anlasılıyrkı hngı testler yapılıyr ya ıns degıldr
sabır sabır nereye kadar bakalım..dediğin gibi 2 dkka bile yetiyo..bazen wcye gidicek fırsat bile bulamıyorm böyle zamanlarda çok iyi kaynanalar ama çocuğu sahiplenmesi çok sinir bozucu işte.bu babaanneci oluck,bu benm koynumu istio fln deliricm valla :2:
slm guzel anneler nasılsınız bız braz bıtkın haldeyz oglumun kaka problemı var gunde 1 yada 2 kere yapıyor ve cok zorlanıyor yaparken aglıyor bazen cok aglıyor sanırım yapamadı ıcın yaptıgı zaman rahatlıyor neler yapıyrm ama bazen fayda edıyr bazen etmıyor memeyı bıle emmıyor bazen 5dk emıyr sonra bacaklarını tepmeye bır baslıyor aranıyor ama kafasını ıtıyor tepınıyor gıtsın reflu olmasındanda korkuyrm allah korusun ben gaz dyrm ama okumustum refludede karıstrılıyrmus yalnız gece 2den 3ten sonra bsy yapmıyor gayet sakın emıyor uyuyr sonra gunduz yapıyr kaksını yada aksam ozman felaket oluyr bırde kızlar kokuyr kakasıda gazıda acaba bendenmı gecıyr bır rahatsızlıgı var bızmı anlamıyrz bılmıyr bır kac gun boyle kakasında beyaz beyaz seyler vardı hala var bırde kakası uzuyor gıbı hardal sarısı normalmı acaba bılgısı olan lutfen benı bılgılendrsn hafta sonu gstercem doktora
hey sea nbr cnm
ya kzlar cok uzgunum dunden berı aglamaktn geberdım resmen bebegım cok aglıo cok huzursz ve hıc uyuyamıo en sonunda kakasına bakıldı ve amıp dıe bı mıkrop cıktı( yıkama suyundan gectıgınden kaynaklanıomuş okadar dıkkat etmemıze rahmen bu gıbı bır durumla karşılaşn yada duyan varmı ??? daha cok kucuk ve şmdıden bır suru ılac verıorum kızımaa yaaa ltfen dua edın haftaya tekrar bakılacak kakasına ınş gecmş olur bıraz zor gecıomuş galıbaa ((
hıc ıı deılm cnm yaa drlardan hastanelerdn cıkamıoruz(((( sakınan goze cop batıooooooo
cnm bızde burun tıkanıklıgı oldunu duşunuyoduk fakat genızı tıkalıymış oda damla ıle acılmıyo maesef
bıze surup verdı 3 4 gune ne hırıtı ne tıkanıklık kalmadı