2012 kasım bebekleri büyüyor..

annesı gıbıde kokoşmı ne rabbım nazarlardan saklasın bu guzellıge ne kadar huysuzlk yapsada hakkıdı annesı
cnm benım maşalla beroşa cok tatlı annesı

annesi ve babası biz olunca bebegimizde böyle süslü bi şey oluo haliyle
hergün süslüyorum onu renk renk bantlar, kıyafetler, bayılıyorum onla ugrasmaya :)

aynen bende de var o durum.. en cok sol gögsümü emziriyorum sanırım, evet yanlış yapıyoruz

kocaman maşallah diyelim poyraz bebeğe

cok acemi bi anneyim yardım edememem ama geçmiş olsun diyorum inşallah atlatırsınız..

canım benim bebegimde cok uykusuz ve huzursuz bir bebek..
ben o yorgunluk ve uykusuzlugu kaldıramadıgım icin kayınvalidemde kalıyorum..
sende anne ya da kayınvalide destegi alırsan cok iyi olur, dönüşümlü uyursunuz.
işte bazı bebekler böyle huysuz oluyor malesef ama olsun sağlıklı olsunlarda.

kalça usg çektirmekten geldik kızlar da dr.a soramadım alel acele bizimki yıktı ortalığı mee mee diye ağlıyor da

sağ alfa 61 beta 47
sol alfa 62 beta 42 çıkmış .... Normal mi bu ??
:44:

bizde kalça ultrasonumuzu cektirdik, henüz doktorumuza göstermedik.

canım spirali bi daha düşün derim ben 36, gün taktırdım ama çok pişmanın taktırması ayrı dert sonraki agrısı mahvetti beni anlatamam takılırkenki agrı dogum sancısından beterdi ki düşün ben pek dogum sancısı çekmedim dogumum çabuk oldu bu öldürdü beni 15 gün bel ve karın agrısı çektim halada agrıyo gelip geçiyo kontrole gel dedi 2, ay da nasıl baktırcam bilemiyorum bide kayıyo falanmış canın tatlıtsa hiç spirali düşünme derim ben zor dayandım

Anadolu yakasında bası cok kalabalık olmayan iyi bir cocuk doktoru istiyorum daha cok ataşehir-umraniye arasında, var mı öneriniz

Bende anadolu yakasında oturuyorum canım.. dogumumu evime yakın ataşehirde bir hastanede yaptım.
çocuk doktoru konusunda ise cok hassas davrandık ve medipol fırat beye karar verdik..
henüz 2 kez gitmiş olmamıza ragmen cok memnunuz doktorumuzdan..
tavsiye ederim

aa ciddi misin... bana cok kolay ve cok rahat oldugunu söylediler ve önerdiler..
şimdi teredütte kaldım

aa ciddi misin... bana cok kolay ve cok rahat oldugunu söylediler ve önerdiler..
şimdi teredütte kaldım

sonrası için evet çok rahat korkun olmuyo 10 sene koruyomuş ama dediğim gibi o agrıyı anlatamam takılması işkence öldüm resmen ki ben kolay kolay acı hissetmem herkesde aynı etkiyi göstermez ama ben korktum tekrar baktırmaya korkuyorum aynı şekilde bakıcak yine diye bakalım kanamalarım ne alemde olucak oglumda 1 sene olmamıştım spiral takılı degilde spiralda kanamayıda arttırabiliyomuş bende denemek istedim olmazsa çıkartırız dedik ebeyle ama şimdi çıkarttırmaya bile korkuyorum bayabi tırstım ben

sen benden daha tecrübelisin, sen öyle diyorsan dogrudur..
peki spiral dışında en iyi yöntem ne olabilir ki ..?
hap olayını sevmiyorum daha önceden hap hiç kullanmadım ben.
ağrı ve acı deyince aklıma doğumda çektigim sancılar geliyor :) ürkütücüüü :)

aklıma geldikçe bende spiraldan ürktüm en güzeli eşin korunacak onuda pek istemiyolar işte 6 aydan öncede hapa başlanmıyo ignelerde hormon bozuyo diye biliyorum ben onun için denerim olmazsa eşim korunur dedim ama karın agrısı beni mahvetti 2 gün önce eşim gidelim çıkarttıralım bükülüp duruyon dedi bende hele bekliyelim dedim dünden beri yok bakalım agrım ki bugun takılalı 16, gün oldu takıldıktan sonra kanamam başladı zaten bitmiş degildi anlıycan

ben nisanda 3 yılı geride bırakıyorum evlilikte.. bu süre zarfında hamile kalana kadar eşim korunuyordu
zaten bebekte o arada süpriz oldu :) yani eş korunma yöntemi tecrübelerime göre güvenilir bir yöntem degil :):)
bana kalsa bebek düşünmüyordum henüz ama şimdi iyi ki olmuş diyorum o ayrı :)
hap olayını da dedigim gibi sevmiyorum ben hap içmeyi ve unutma riskim yüksek..
o yüzden spiral diyordum ama sen böyle söyleyince şaşırdım..

Son düzenleme:
Bu arada bebe yağı kullanıyor musunuz ?
jhonsons baby'nin bebe yağını almıştık ama henüz kullanmadık...
Başlasak mı kullanmaya...?

canım 4 yıl bende hap kullandım alışkanlık oluyo içiyosun arada unutuyodum ertesi gün içiyodum o da korudu bırakıncada hemen kaldım 6 aydan sonrada hapla oldu bi yan etkisi olmadı bende spiral evet rahat ama takılırken zor işte dene istersen sende belki aynı etkiler olmaz bünyeden bünyeye degişir ben burdaki korunma yöntemlerindeki spiral taktıranları okuyunca daha önce okumadıgıma pişman oldum denenmedende bu acı tarif edilemiyo işte

evet kullanıyorum.deri değiştirdiği için sürmessem çocuğum iyice kuruyup kalıyo.nivea ve sebamedin bebe yağını kullanıyorum.yüzünede sebamedin bebe losyonunu kullanıyorum

hap kullanan arkadaşlara tavsiyem; DİKKAT ;
enfeksiyonel rahatsızlıklarda verilen antibiyotikler ya da ishal durumları doğum kontrol hapının koruyuculuğunu azaltıyor bunun sebebiyle 3.çocuğuma hamile kaldım iyiki kalmışım o ayrı mesele ama eşim sen hap almayı unuttun falanm demişti oysa ki yıllardır kullanırım 1 gün bile şaşmaz saati.

Merhaba csnm iyiyim sen nasilsin?spiralin kayma riski oldugu icin ben istemedim

Canim ben mustelanin vucut losyonunu kullaniyorum.gayet de memnunum.pisik kremi ve sampuanda da mustelayi tercih ettim.tavsiye ederim.biraz pahali ama verdigim paraya degdi

Son düzenleme:

benim dr. kesinlikle siprali önermiyorum dwedi. kadına sıkıntı ve sorun çıkartır ancak dedi. sadece emzirirken kullanılan haplardan önerdi.

evet kullanıyorum.deri değiştirdiği için sürmessem çocuğum iyice kuruyup kalıyo.nivea ve sebamedin bebe yağını kullanıyorum.yüzünede sebamedin bebe losyonunu kullanıyorum

benim bebegime hiç kullanmamamıza ragmen olmadı öyle vücudunda kuruluk ya da biz farketmedik..
sebamed en iyisi diye duydum birazdan eczaneden gidip sebamed alıcam..
yüz icinde losyonunu alıyım cünkü yüzünde kuruluk gördüm iki üç gündür..

3. çocuk mu süpermişşş :)
yıllardır bu kadar dakik hap kullanmanda takdir edilesi

Merhaba csnm iyiyim sen nasilsin?spiralin kayma riski oldugu icin ben istemedim

iyiyim bende bebegimle geciyor tüm zamanım...
kayma riski mi varmış ne biliyim kafam karıştı şimdi..:44:

benim dr. kesinlikle siprali önermiyorum dwedi. kadına sıkıntı ve sorun çıkartır ancak dedi. sadece emzirirken kullanılan haplardan önerdi.

benim doktorum önerdi bana spirali...:44:

Canim ben mustelanin vucut losyonunu kullaniyorum.gayet de memnunum.pisik kremi ve sampuanda da mustelayi tercih ettim.tavsiye ederim.biraz pahali ama verdigim paraya degdi

mustela da bu konuda cok başarılı haklısın.. herşeyin en iyisini istiyorum bebeğim icin fiyatına bakmıyorum bile..
içim rahat etsin yeter ki..

çok geçmiş olsun.
ikisi içinde bu sene son gripleri olsun. bizde hastane dışında evden çıkarmıyoruz. Allah korusun çok zor.

bende 3 sene hap kullandım çok da memnun kaldım.

ben pkos hastası olduğum için en iyi yöntem doğum kontrol hapıymış yoksa adet olamazmışım.
1. yıldan itibaren başlarmışım.
sana erken takmışlar sprali. hulusi bey 2 ay bitince takabilirim dedi.

Selam arkadaşlar bizde 44 günlük olduk çok şükür :)) tam 40.günü 3 aylık iğne yaptırdım halam kadım doğumcu en temiz,zararsız korunma yöntemi dedi emziren anneler için.daha sonra 1 aylığada geçilebilir..
Bu arada emzik kullanıyor musunuz ?? ben bebe d'orun kullanıyorum bazen istiyo oğlum bazen istemiyo..genelde istemediğ zaman ittiriyo diliyle ve benm işler kalıo hopp poyraz beyin emziğini vermye..hele gece 3-4 dkkada bir babasıyla emzik vermeye kalkıyorz emziksiz uyumak istemiyor :)) sizlerdede böyle bi problem var mı tamamen damağa yapışan bi emzik var mı acaba ??

galiba bu poyrazlar hep böyle​damağa yapışmasın zaten emzik soun olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…