-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #1.341
annesı gıbıde kokoşmı ne rabbım nazarlardan saklasın bu guzellıge ne kadar huysuzlk yapsada hakkıdı annesı
cnm benım maşalla beroşa cok tatlı annesı
annesi ve babası biz olunca bebegimizde böyle süslü bi şey oluo haliyle
hergün süslüyorum onu renk renk bantlar, kıyafetler, bayılıyorum onla ugrasmaya :)
kızlar siz her emzirmede her iki göğsünüzüde veriyormusunuz
benimki tek göğsümü uzun süre emdiği için çekip diğerine geçirmiyorum.
bir sonraki emmede diğerini veriyorum yanlışmı yapıyorum acaba :44:
internette her iki göğüste 10 ar dakika verilmeli diyor.
aynen bende de var o durum.. en cok sol gögsümü emziriyorum sanırım, evet yanlış yapıyoruz
kızlar şimdilik çok şükür diyelim; inşallah sizin de bebekleriniz iyi haberlerini duyarız
Dr. kontrolüne gittik bugün.özellikle bıngıldağın kapanması konusunda de.umuzun dedikleri kısmen de olsa rahatlattı.bıngıldağın kapanmasını önemsemediklerini kafa büyümesini önemsediklerini büyüme olmazsa sorun olarak göreceklerini söyledi.1 ayda 1,5 büyümüş iyi dedi....
kilomuz 4,600 olmuş sütüm ve mama desteği ile.boyumuz da 2.cm uzamış...
fakat biraz reflü olabilir dedi.Gazı vardı çünkü .
Muayene sırasında tüylü renkli bir oyuncağı gösterdi göz takibi yaptı poyraz bey80 derecelik bir bakışla bakmış bunun da çok iyi olduğunu söyledi.Ben evde çene patlatıyorum dönüp bakmıyo dedim,İşine gelmiyordur dedi...Çok sevindim tabi böyle olunca...Endişeliydik kafa yüzünden.Gerçi eşim sürekli elinde mezura ölçmek için bekliyor sanki her emzirmeden sonra kafa büyüyor sanıyor
kocaman maşallah diyelim poyraz bebeğe
İyi geceler arkadaşlar.45 günlük bir bebeğim var.Maalesef hastalandı babasından kaptı bana ve bebeğime bulaştı hepimiz hastayız anlayacağınızöksürüyor Devamlı değil arada,ateşide yok burnu tıkanıyor genzinde bir doluluk var sanki.Doktora götürdüm sağlık ocağına peditus ve klamoks ve serum fizyolojik verdi.Ama içim hiç rahat değil. Tecrubeli annelerden yardım istiyorum sizce ne yapmayılım.
cok acemi bi anneyim yardım edememem ama geçmiş olsun diyorum inşallah atlatırsınız..
günaydın annecikler 44 günlük oğlum 40ından sonra uykusuz bir bebek oldu çıktı
ne yapacağımı şaşırdım , dün akşam 19 dan gece 4 e kadar ondan önceki gün akşam 5 ten gece 3 e kadar uyumadı , 40ından beri böyle emerken biraz gözlerini kapatıyor uyudu sanıyorum yerine koyuyorum sanki o gözler hiç kapalı değildi biraz öncesinde gibi kocaman kocaman açıyor . ne yapacağımı şaşırdım başım kopacak sanki ağrıdan uykusuzluktan çok yorgunum
canım benim bebegimde cok uykusuz ve huzursuz bir bebek..
ben o yorgunluk ve uykusuzlugu kaldıramadıgım icin kayınvalidemde kalıyorum..
sende anne ya da kayınvalide destegi alırsan cok iyi olur, dönüşümlü uyursunuz.
işte bazı bebekler böyle huysuz oluyor malesef ama olsun sağlıklı olsunlarda.
kalça usg çektirmekten geldik kızlar da dr.a soramadım alel acele bizimki yıktı ortalığı mee mee diye ağlıyor da
sağ alfa 61 beta 47
sol alfa 62 beta 42 çıkmış .... Normal mi bu ??:44:
bizde kalça ultrasonumuzu cektirdik, henüz doktorumuza göstermedik.