2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar şimdilik çok şükür diyelim; inşallah sizin de bebekleriniz iyi haberlerini duyarız

Dr. kontrolüne gittik bugün.özellikle bıngıldağın kapanması konusunda de.umuzun dedikleri kısmen de olsa rahatlattı.bıngıldağın kapanmasını önemsemediklerini kafa büyümesini önemsediklerini büyüme olmazsa sorun olarak göreceklerini söyledi.1 ayda 1,5 büyümüş iyi dedi....
kilomuz 4,600 olmuş sütüm ve mama desteği ile.boyumuz da 2.cm uzamış...

fakat biraz reflü olabilir dedi.Gazı vardı çünkü .
Muayene sırasında tüylü renkli bir oyuncağı gösterdi göz takibi yaptı poyraz bey
80 derecelik bir bakışla bakmış bunun da çok iyi olduğunu söyledi.Ben evde çene patlatıyorum dönüp bakmıyo dedim,İşine gelmiyordur dedi...Çok sevindim tabi böyle olunca...Endişeliydik kafa yüzünden.Gerçi eşim sürekli elinde mezura ölçmek için bekliyor sanki her emzirmeden sonra kafa büyüyor sanıyor

İyi geceler arkadaşlar.45 günlük bir bebeğim var.Maalesef hastalandı babasından kaptı bana ve bebeğime bulaştı hepimiz hastayız anlayacağınız öksürüyor Devamlı değil arada,ateşide yok burnu tıkanıyor genzinde bir doluluk var sanki.Doktora götürdüm sağlık ocağına peditus ve klamoks ve serum fizyolojik verdi.Ama içim hiç rahat değil. Tecrubeli annelerden yardım istiyorum sizce ne yapmayılım.

geçmiş olsun. benim bebişim de 48 günlük. 20 günlükken nezle oldu. ünv. hastanesinde baktırdım. birtek burun damlası verdi. haricinde bir ilaç veremem, ilk 6 ay verilmiyor ,anne sütü en iyi ilaçtır dedi yolladı. emzirdiğim için bende kullanamıyormuşum yeni öğrendim. kafanı karıştırmak istemem ama bence ilaç için çok erken. benim ki düzeldi. seninki de iyileşir inş. biraz uzun sürüyor ama sabır.

günaydın annecikler 44 günlük oğlum 40ından sonra uykusuz bir bebek oldu çıktı
ne yapacağımı şaşırdım , dün akşam 19 dan gece 4 e kadar ondan önceki gün akşam 5 ten gece 3 e kadar uyumadı , 40ından beri böyle emerken biraz gözlerini kapatıyor uyudu sanıyorum yerine koyuyorum sanki o gözler hiç kapalı değildi biraz öncesinde gibi kocaman kocaman açıyor . ne yapacağımı şaşırdım başım kopacak sanki ağrıdan uykusuzluktan çok yorgunum

geçmiş olsun canım ama ara ara öksürük çocuklarda normal. hele de burnu tıkalıysa. çünkü geniz akıntısı oluyomuş, bazen reflüden dolayı da öksürebiliyorlarmş. aynısı bizde de vardı çocuk doktoruna götürdük. o anlattı tabi göğsünü dinledikten sonra.

bu arada anne sütü en iyi ilaç onlar için, bol bol emzir. çok geçmiş olsun tekrar

unuttum söylemeyi burun akıntısı içinde okyanus suyu iyi geliyo. en azından bize. tavsiye ederim. tekrar gçmiş olsun. minik kuzuya dikkat edin. Allahım korusun meleklerimizi

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bebeğine. benim de kızımın burnu sürekli tıkanıyodu sabaha karşı serum fizyolojik tek çaresi dedi annem. hoş eşim eczaneden bebekler için olan burun spreyi almış onu kullandık geçti ama bebeğinin burnu tıkanmadan emmesi için serum fizyolojiği kullan ve sürekli emzir çünkü başka ilaç vermiyolar gerçekten

kalça usg çektirmekten geldik kızlar da dr.a soramadım alel acele bizimki yıktı ortalığı mee mee diye ağlıyor da

sağ alfa 61 beta 47
sol alfa 62 beta 42 çıkmış .... Normal mi bu ??
:44:

Canım çok geçmiş olsun ben de geçen hafta grîp oldum ve bebeğime geçirdim malesef. Çok zor günler uykusuz geceler geçirdik ama çok şükür ilaçlarımızdan ikî gün sonra toparlanmaya başladı. Bizim doktorumuz antibiyotik olarak combicid ateşi ve kulaklarına kadar vuran enfeksiyonun geçmesi için de calpol verdi burun tıkanıklığı için de burun damlası serum şeklinde olandan kullandık. Çok geçmiş olsun ilaçlar hemen etkisini gösteriyor korkma canım.

Benim kızımda kırkkndan sonra tamamen farklı oldu aynı şeyleri yaşıyoruz ve doktorum uyumamasına şaşırıyor. Uyuyo yatağına koyduğum gibi ağlıyor ve gözler cin gibi. Sürekli büyüyecek diye gün sayıyorum kendimi rahatlatıyorum yoksa cidden cok Zor yorgunluk uykusuzluk insanı mahvediyor.

tatlık benım gecmış olsun
pedıtus daha buyuk cocuklarda kullanılan bı agrı kesıcı ve ateş dusuruc bebgının agrısı ve ateşı olmadıgında gereksız dıger ılac hakkında bıllgı yok
ama kullanma derım zaten s.o larına pekte guvenmıyorum cocuk dr unun görmeınde fayda var
benım oglumada 1.5 aylıkken ablasından gectı cocuk dr u serum ve gunde 2 kere kullanmak uzere sekrol verdı 2 cay kasıgı 3 4 gunde öksuruk kalmadı

Selam kızlar

Yarın 2. Ay aşılarımızı yaptırıcaz ve rota aşısı da var. Siz yaptırmayı düşünüyor musunuz bir de sizîn doktorunuz kaçıncı ayda öneriyor. Bizim doktor 3. Ayda ilk dozu iki ay sonrasında ise ikinci dozu yaptırmamız gerektiğini söyledi. Nette araştırdım çoğu bebişler ikinci aylarında olmuşlar. Sizler kaçıncı ayda yaptırmayı düşünüyorsunuz.

benımkide 44 gunluk uykusuzluk çok kötü bir de bir yerine iğne yapılıyormuş gibi bas bas bağırıyor aklımız cıkıyor memede dedıgın gibi uyuyor beşikte 2 dakıka zor duruyor gözler fıldır fıldır anlamadık gitti yanımda yardımcı kımse yok ne yemek ne temızlık ettiriyor gecen poposunu actım öyle az durdu da ev supurdum yoksa yok gene uyandı şimdi

aynı sorun bendede var hiç bişey yiyemiyorum gaz olur diye kabız olmuşum ölecem artık esirgemicem alışsın ne yesem gaz oluyo saatlerce ayakta gezdiriyorum bizim 45 günlük allah yardımcımız olsun ne yapalım tek derdimiz gaz sancısı olsun

bende böyle yapıyorum zaten uyuyup kalıyor çoğu zaman
umarım doğrudur

Dün kontrole gittiğimiz doktor kasları çok sert takip edilmesi gerekli diyince bütün gece ağladım uyku girmedi gözüme bende rehberlik araştırma merkezinde çalışıyorum hergün farklı engeli olan onlarca çocuk görüyoruz tabii öyle diyince doktor hemen kafama kötü senaryolar geldi bugün başka bir doktora gitti yok canım ne alakası var der umuduyla ama malesef oda aynısını söyledi çok ciddi görümmüyor ama normal bebek gibş değil dedi kafasından ultrason çekilcek şimdi nolur dua edin bize umarım rabbimin bize bir imtihanıdır bu sadece, allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin

ben her göğüsü 2 keez veriyorum

ALLAH KORUSUN

inşallah birşeyi yoktur dualarım seninle...

bebiş ne kadarlık?

Allah yardımcın olsun. inşallah kötü bişey yoktur inşallah ultrasonda kötü birşey çıkmaz.. dua et Allahtan hiç ümit kesilmez sen içini rahat tutki iyi çıksın dualarım sizinle

Allah bebeğini korusun inşallah birşey çıkmaz
moralini yüksek tut
dualarımdasınız

aynı enim oğlanı anlatmışsın canım 40 ından sonra aynen böyle oldu. bugün saat sabah 8 debir kalktı akşam 5 ta uyudu 5 e kadar emzirdim yatırdım uyuyor yerine yatırıyorum 5 dk. sonra viyak viyak sanki diken var yatağında.kaç gündür böyle ölüyorum yorgunluktan.

canım ben kesinlikle yaptırmayı düşünüyorum zehirli ishal aşısı. Allah korusun bir arkadaşımın bebeği bu aşıyı olmadığı için hastaneye yatırıldı.

bende artık esirgemiyorum canım baktım dikkat ettiğim günlerden hiç farkı yok yine aynı.

Allah kousun bebeğini canım dualarımız seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…