- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #1.241
yok tatlım ilk başlarda kullandım şimdi kullanmıyorum
günaşırı banyo yap bebek yağı sür demişti ilaca karşı bizim doktor ama bu kadar yayılmamıştı ona ggittiğimizde sadece kaşında ve kulağında vardı
aldır dene bakalım bi sende işe yarıcakmı? benimkinin yüzünde sivilceler oluyo bazen.ne kadarlık senin oğluşevet canım kesinlikle benim oğlumu anlatıyorsun:) uyanıkken çoğunlukla memede.hemen aldıracağım zincoyu. bir de yüz de egzamaya var gibi. ondan da olabilir. ama inşallah zinco işe yarar.
aynen benim oğluşda uyanıkken hep kucak da kucağmda uyuyo koyuyorum uyanıyo,sonra yine kucağıma alıyorum mecbur yırtıyo bi taraflarını çünkü:)) emmek istiyo ama karnına sancı giriyo ve emmiyo sürekli geziniyom oda içinde...ama bugun içirdim damlayı yarım saat sonra kaka yaptı ve uyudu saat 10 dan beri uyuyo çocuk ya:) rahatladı emiyo arada uyuyo yine:)
bende 2.cide rahat olcam yaramaz olsada diyorum ama biyere kadar ya insanın sinirleri dayanmıyo bi süre sonra..kızım çok usluydu emip uyurdu sesi çıkmazdı.
ay yavrum demek derdınden öle gazı olmasa yavrum şekr gıbı olak
eymen yaren
arasta erva gıbı olmuş cnm huyları
senin arasa maşallah ya hiç bağırsak problemi olmadı..uyanıkken kendi kendine yatıyomu ööle bakınıyomu.
aldır dene bakalım bi sende işe yarıcakmı? benimkinin yüzünde sivilceler oluyo bazen.ne kadarlık senin oğluş
cok sukur olmadı cnm
uyanıkken hep bakınmıyo cnm bakınıyo sıkılıyo kucagımda oyalıyorum zaten gunduz babadan fırsat kalmıyo
bazen telı hatsız yapıyom muzık acıyorum
ama emzıkten sonra daha rahat ettım oyalıyo kendını
dün kırkımız çıktı ve o gün şerefine akşam 5 ten gece 3 e kadar uyumadı:)
oo iimiş .bizimkide şafak sayıyo bakalım oğlan izin vercekmi bizim bugun 35.günümüz
dün kırkımız çıktı ve o gün şerefine akşam 5 ten gece 3 e kadar uyumadı:)
oo iimiş .bizimkide şafak sayıyo bakalım oğlan izin vercekmi bizim bugun 35.günümüz
hahaha cnm kacış yok ama fena oluyo heeeeee söleyım gercı tecrube var ama senın
bend e korkuyomda kaçış yok gün sayıyo adam
kızlarr gazlı bebeğiniz varsa benim gibi zinco kullanın ..ayy bi içirdim uyuyo sürekli arada tepişiyo emziriyom yine uyuyo,,rahata erdi yawrum ya..
aynen benim oğluşda uyanıkken hep kucak da kucağmda uyuyo koyuyorum uyanıyo,sonra yine kucağıma alıyorum mecbur yırtıyo bi taraflarını çünkü:)) emmek istiyo ama karnına sancı giriyo ve emmiyo sürekli geziniyom oda içinde...ama bugun içirdim damlayı yarım saat sonra kaka yaptı ve uyudu saat 10 dan beri uyuyo çocuk ya:) rahatladı emiyo arada uyuyo yine:)
bende 2.cide rahat olcam yaramaz olsada diyorum ama biyere kadar ya insanın sinirleri dayanmıyo bi süre sonra..kızım çok usluydu emip uyurdu sesi çıkmazdı.
Zinco,iberogas,sap simplex,kimyon yağı
Ya hepsii denedim sap simplex ve kimyon birazişe yaramış gibiydi
Ama c.tesi gününden beri uyukusu yarım saati geçmio
Artık çıldırcam uykusuzluktan başım ağrıdan çatlıo
Ne zormuş gazlı bebek
Kucakta pışpışlamaktam belim ve kollarım koptu
canım annem yanımdayken 4 günü geçmiyodu. şimdi annem yok. kayınvalidem geliyo yıkamaya. gecen p.tesi yıkamıştık bugun de yıkadık. çok uzun geliyo bna. cesaret edebilsem ben yıkarım 3 gunde bir düşünüyorum.eşim yardım etse akşam 9 dan sonra her gece yıkardım çünkü kızım geceleri uyuyamıyo.bak şimdi uyandı gece 2 ye kadar uyanık olcakhanımlar malum kış aylarındayız özellikle evi sobalı olanlara sorum bebeklerinizi kaçgünde bir yıkıyorsunz ben korkuyorum hasta olur felan diye?1ayda 2kere yıkadık yavrumu göbek gec düştü 1hafta göbek için ekstradan da bekledik kaç gün aralıklarla yıkanmalı??