-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #1.221
kızalr hepınıze merhabalar bı kaçgundr abladaydım sayfalar maşalla ılerlemış sevındım
perşembe gunu 2.ay kontrolumuz vardı
başta herşey cok guzeldı ARAS 6510 GR olmuş boy 60 cm baş cevre 40 cm
derken tabı benım sorulaar başladı öncedende burda yazmıştım aras bı yne yatmak ıstedıgınden cok ustunde durmamıştım sag tarafta cogunlukla yatıyodu bırden farkettımkı oğlumun kafasının sımetrısı bozulmuş onu sordum dr a ben bı tarafa yatırmaktan olmuş cevabını beklerken muayne ettı ve beyın cerrahı görsun demezmı tabı o anda yıkıldım
heen dedık gösterelım ama ne mumkun sıra neysekı benım kadın doğum uzmanımın asıstanını bulduk o ayarladı
dr muayne ettı buyuk bı yamukluk degıl bıngıldak durumu falan ıyı ama yıneden tomografı cekmek gerek dedı erken teshısın önemının belırttı tabı ben o sıra soklara devam daha cok ufak cunku bebege zararı yok dedı yapmak zorundayız dedı
bı kaçgunluk bebege bılşe cekılıyomuş
neyse cektırdık babasıda cıktı yatılan yere kafasını tuttu falan ben acaıp kötu oldum korktum kötu bışey duymaktan
neyse sonuc cabuk cıktı hıc bı sorun yokmuş pırıl pırılmış
saglı sollu yatırma ıle duzelıcekmış
ama böyle bı durumda mutlaka hekıme gösterıılmelıymış kızlar farklı sorunlar cıkabılrımış
sagol cnm benım
ınşalla sızınde sorunsuz gecer ama kafa buyumede anormallık yksa sorun yoktur
kızalr hepınıze merhabalar bı kaçgundr abladaydım sayfalar maşalla ılerlemış sevındım
perşembe gunu 2.ay kontrolumuz vardı
başta herşey cok guzeldı ARAS 6510 GR olmuş boy 60 cm baş cevre 40 cm
derken tabı benım sorulaar başladı öncedende burda yazmıştım aras bı yne yatmak ıstedıgınden cok ustunde durmamıştım sag tarafta cogunlukla yatıyodu bırden farkettımkı oğlumun kafasının sımetrısı bozulmuş onu sordum dr a ben bı tarafa yatırmaktan olmuş cevabını beklerken muayne ettı ve beyın cerrahı görsun demezmı tabı o anda yıkıldım
heen dedık gösterelım ama ne mumkun sıra neysekı benım kadın doğum uzmanımın asıstanını bulduk o ayarladı
dr muayne ettı buyuk bı yamukluk degıl bıngıldak durumu falan ıyı ama yıneden tomografı cekmek gerek dedı erken teshısın önemının belırttı tabı ben o sıra soklara devam daha cok ufak cunku bebege zararı yok dedı yapmak zorundayız dedı
bı kaçgunluk bebege bılşe cekılıyomuş
neyse cektırdık babasıda cıktı yatılan yere kafasını tuttu falan ben acaıp kötu oldum korktum kötu bışey duymaktan
neyse sonuc cabuk cıktı hıc bı sorun yokmuş pırıl pırılmış
saglı sollu yatırma ıle duzelıcekmış
ama böyle bı durumda mutlaka hekıme gösterıılmelıymış kızlar farklı sorunlar cıkabılrımış
2 oğlum var 1 aylık bebeği kıskanıyorlar kendi tartışmaları bitti de özellikle evin küçüğü olan ama şimdi ortanca olan oğlumgelip bebeğinyattığı koltuğa örtüsünün üstüne yatmaya çalışıyor emzirirken oturduğum yere gelip sıkıştırıyor yanına gelmek istiyorum diyor.Büyük oğlum da bir agresif bir astığım astık kestiğim kestik ki sorma 10 ve 7,5 yaşlarındalar
Allahtan okula gidiyorlar da rahat rahat öpüp kokluyorm çocuğu....
2 çocuk dünyaya geldiğinde büyük bir timsah oyuncağı aldık biz peluştu '' kardeşin sana bunu getirmiş '' dedik nasıl sevindi nasıl mutlu oldu anlatamam...Büyük çok yardım severdi,şimdi sıkıldı pek karşımıyor .ortanca bu konuda başarılı alt değiştirmede,mama hazırlamada yardım ediyor tabi yaşlarının büyük olmasının da konuştuklarımı anlamalarında kabullemelerinde faydası var.
bu bir süreç canım geçecek sabırlı ol! sevgi dolu olmaya çalış!
sakın !!!! yanında KARDEŞİNİ KISKANIYOR gibi kelimeleri kullanma kullandırtma.Çocuklarımız dünyaya kıskançlık duygusu ile gelmiyor onlara bunu biz empoze ediyoruz.Hele o annane babaanneler yok muuuu
güzelim seboroid dermatit dedi ve bir krem verdi ama ben kullanmayaacam çünkü o krem aşırı kortizonlu küçücük bebek için çok ağır başka doktora götürecem artıkmerhaba, benim oğlumun yüzü de önce çok sivilceliydi, sivilceler geçti şimdi yanaklar kabuk bağladı kırmızı kırmızı. dr. a ben de götüreceğim ama bir kaç gün sonraya kaldı., sizin dr. ne dedi paylaşır mısın canım?
güzelim seboroid dermatit dedi ve bir krem verdi ama ben kullanmayaacam çünkü o krem aşırı kortizonlu küçücük bebek için çok ağır başka doktora götürecem artık
aysunuuum naber nasılsın bebişin nasıl
merhaba canım benim oglumdada vardı 3,5 sene önce çok kötü olmuştu keçe keçeydi yüzü doktor alerjik dedi dediğin gibi kortizonlu bir krem ve damla vermişti ultralan adında bir krem kızımdada vardı eveli gün bir kere sürdüm pek bişey kalmadı ben kullan derim yoksa daha kötü oluyo ilerisi egzama demişti doktorum çok kaşınır rahatsız eder bebegi demişti
benimki egzama dedi ilerlemiş dedi zaten ama eşimdede var egzama o bile ağır die doktorun verdiği ilacı kullanmıyo ben nasıl bebeğime süreyim
benimki egzama dedi ilerlemiş dedi zaten ama eşimdede var egzama o bile ağır die doktorun verdiği ilacı kullanmıyo ben nasıl bebeğime süreyim
kızlarr gazlı bebeğiniz varsa benim gibi zinco kullanın ..ayy bi içirdim uyuyo sürekli arada tepişiyo emziriyom yine uyuyo,,rahata erdi yawrum ya..
cnm merhaba demek dr un egzama dedı hım bak onu bılemedım cnm bende nette araştırırken görmuştum arasında egzamamı dıye dr degıl dedı
hatta bı topik vardı orda sezeryanla doğum yapanlarda öle oluyo yazıyodu
cnm bı dr a daha götur aynısını derse tedavıye gecersınız cunku yayılabılıyo
kızlar bu sabah sezeryan dikişlerimde hafif bir kanama oldu yani çamaşırımda bir damla leke vardı sonra peçete ile sildim hafif hafif kanadı birazda ıslaktı sanki akmış gibi sizce ne yapmalıyım sizde böyle birşey oldumu çokmu zorladımki kendimi
dün ilk kez erdemide aldık avm e gittik yavrum bütün gezimiz boyunca uyudu arabasını çok sevdi
gidicez artık bir doktora daha ne yapalım gerekirse kullanıcaz
cnm ben en başta demıştım hatırlarsan yrende zınco ıle atlatmıştık sonn-unda
gece de her emzıre sonrası verıyodum 4 damla vercegıme 2 dala verıyodum daha sık verıyodum
aman tatlım dıkışlerı ıhmal etme derım iltıhap olabılrı sonrasında
40 gun kontrole gıttınmı cnm
ben gıttıgımde artık camasırına yada hehangı bı surtunmeye dıkkat etmene gerek kalmadı demıştı
pekala korse kullenıyonmu cnm bu yun olanardan falan
cnm cocuk dr u ne dedı gıttınız y gecen gun
evt anca alabildik işte:)) başka şeyler denedik hep,,inşallah olmaz yine gaz,gazsız olunca ne ii y emiyo uyuyo emiyo uyuyo ohh böyle bebek bakmaya ne var:)) dün hele kafayı yemiştim görsen ağlıyo uyumuyo emmio ay çok fenaydı içirdiğimden beri sakinledi yawrum
geçmiş olsun, bizimki de egzamaya benziyor okuduğum kadarıyla internetten. uykusu çok huzursuz ondan olur mu acaba? senin oğlan nasıl uyku konusunda?
benim oğlanı tarif etmişsin canım. biz de aynıyız. hatta uyanıkken bile durmuyor. hep kucak istiyor. ben sap simplex kullanıyordum. gaz çıkartıyor gibi. bir de zinco deneyeyim. valla şaşırdım artık. güya ikinci bebekte daha rahat olacaktım ama nerde. neyse allah sağlık versinde...
aynen benim oğluşda uyanıkken hep kucak da kucağmda uyuyo koyuyorum uyanıyo,sonra yine kucağıma alıyorum mecbur yırtıyo bi taraflarını çünkü:)) emmek istiyo ama karnına sancı giriyo ve emmiyo sürekli geziniyom oda içinde...ama bugun içirdim damlayı yarım saat sonra kaka yaptı ve uyudu saat 10 dan beri uyuyo çocuk ya:) rahatladı emiyo arada uyuyo yine:)
bende 2.cide rahat olcam yaramaz olsada diyorum ama biyere kadar ya insanın sinirleri dayanmıyo bi süre sonra..kızım çok usluydu emip uyurdu sesi çıkmazdı.