-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #1.201
merhaba arkadaşlar nasıl gidiyo ben çıgırdan çıkmış durumdayım 3,5 yaşındaki oglum kıskançlık krizine girmeye başladı sanırım kıza denk geldikçe tokatı atıp gidiyo ne yapacagımı şaşırdım vursam anlamaz ki ben vurmaya karşıyım bagırsam anlamıyo bagırmasam yine yine yapıyo ne olucak bilemiyorum bide şimdi görümcenin kızından hastalık kaptı burnu akıyo öksürüyo kıza yanaşıp duruyo ne olucak bilmiyorum başına gelen varmı merak ediyorum ben yanında yokken yere çekip atar üstüne filan oturur diye korkmata başladım çok seviyo ama sevmesi agır bayabi bu arada benim kız 40 ımız çıktı huy degiştirdi sürekli uyanık gece uyumak bilmiyo oglum zaten uyumuyo yatmamız 2yi buluyo ama kızıma yatırınca 10 dk kada bile tekrar kalkıyorum mızırdıyo ne emiyo ne gaz çıkarıyo kucagımda uyuyo koyuyorum çok geçmeden geri uyuyo mahvolmuş durumdayım bu arada oglumda hala uyanıyo sabaha mutlaka uyanıyo kızamı bakıcam ogluşun yanına mı gidip uyutucam şaşırdım
kızlar göbek benmde asırı derece sıkıntım 26.günmz ama göbek 4-5aylık gebe gibi korse kullanıyorum ama pek faydası yok mekik felan yapamam cünkü dr karın hareketi calısmak yok dedi bol egzersiz dedi ama nerdeeeeeeee kıs günü
birde gece emmesine gelince benm kızım saatin bucuklarını seviyoo 22den24:30a kadar ayakta sona 01:30,2:30,4;30,5:30,derken 08:30uyanıyo 9:30a kadar benm kızım bucukcuuuuu dakkası şaşmazzzzzzzzz
Aman anason çayına dikkat, benim basur çilem anason çayı içtikten sonra başladı, varsa böyle bir şüphesi olan yaklaşmasın bile
Dün aşıya gittik moralim bozuldu.bebeğimin kilosunu çok düşük buldular.doğduğunda 3900grdı şimdi 4280.henüz bir aylığız.mama vermemi söylediler.ben arada mama veriyordum ama şimdi günde 1-2 defa düzenli vereceğim artık.doktorum sma gold vermişti.sizler ne kullanıyorsunuz paylaşırsanız sevinirim.
Dün aşıya gittik moralim bozuldu.bebeğimin kilosunu çok düşük buldular.doğduğunda 3900grdı şimdi 4280.henüz bir aylığız.mama vermemi söylediler.ben arada mama veriyordum ama şimdi günde 1-2 defa düzenli vereceğim artık.doktorum sma gold vermişti.sizler ne kullanıyorsunuz paylaşırsanız sevinirim.
seninde normal doğum muydu canım doktorun egzersizi yasakladı? sanırım 40 çıkana kadar egzersiz yapmak doğru değil. bizim bugün 26. günümüz ve ben ufak egzersizlere başladım bugünden itibaren ufak ufak yapıcam çünkü vucudum hamlaştı sürekli hareket halinde olan ben 2 aydır hareketsiz kalınca vucudumda ufak sızılar oluyor bence en büyük ilacı ufak egzersizler.
benim doğumda basurum çıktı, ıkınmak ve bağırsaklara olan yük baskısından kaynaklı çıkıyormuş. ilk 1 hafta oturamadım totomun üstüne ufff ne fena bişeymiş şimdi mercimek kadar kaldı ve geriledi acaba tamamen yok olacak mı merak ediyorum? ya da tamamen yok olması için ne yapmalıyım? var mı basur durumuyla karşılaşanlar?
Slm kızlar bişey sorabilirmiyim
Anlamadığım bi durum var
Sütüm çok az sağınca bile iki göğüsten anca 30 cc çıkıyo
Ama üstüm ıslanıyo süt dışarı akıo yani
Ona rağmen sağınca çok az 6 saate falan çıkıo bu 30 cc de
Oğlum emmiyo artık zaten bıraktı
Nedir bu durum böyle benim sütüm var mı yok mu:26:
Benim oğlumda aynı 2 saatten fazla dayanmıyor. 3 saat uyudumu bende uyusam bana 1 gün uyumuşum kadar iyi geliyor :) emzik konusunda bende çok zorlandım almadı ilk başlarda sıkılmadan hergün denedim ağlatmadan tabi, üst damağına değdir emziği diline değil hergün dene en sonunda alıyolar 10 gün uğraştım oldu :)
Oğluna evde küçük sorumluluklar vermeyi dene onu boş bırakma.iş yaparken yanına çağırıp yardımcı olmasını isteki kendini önemli hissetsin.evde küçük hediyeler bulundur.bebeğe hediye getiren biri olduğunda çaktırmadan onada getirdiklerini söyleyip ver ki kendini dışlanmış hissetmesin.küçükken onunda kardeşi gibi olduğunu onada baktığını bol bol söyle her fırsatta onusevdiğin söyle ama abartmadan.bunları bir dene işe yarayacağını düşünüyorum.
kızlar benim oğlum banyo yaptıracağımız zaman üstünü soyunca yani çıplak kaldığı zaman çok korkuyor , ürküyor. bir yerlere tutunmaya çalışıyor çok üzülüyorum öyle yapınca
sizinkilerde yapıyormu? birde sürekli sıçrıyor acaba sezeryanla doğum olduğu içinmi böyle ?
merhaba arkadaşlar nasıl gidiyo ben çıgırdan çıkmış durumdayım 3,5 yaşındaki oglum kıskançlık krizine girmeye başladı sanırım kıza denk geldikçe tokatı atıp gidiyo ne yapacagımı şaşırdım vursam anlamaz ki ben vurmaya karşıyım bagırsam anlamıyo bagırmasam yine yine yapıyo ne olucak bilemiyorum bide şimdi görümcenin kızından hastalık kaptı burnu akıyo öksürüyo kıza yanaşıp duruyo ne olucak bilmiyorum başına gelen varmı merak ediyorum ben yanında yokken yere çekip atar üstüne filan oturur diye korkmata başladım çok seviyo ama sevmesi agır bayabi bu arada benim kız 40 ımız çıktı huy degiştirdi sürekli uyanık gece uyumak bilmiyo oglum zaten uyumuyo yatmamız 2yi buluyo ama kızıma yatırınca 10 dk kada bile tekrar kalkıyorum mızırdıyo ne emiyo ne gaz çıkarıyo kucagımda uyuyo koyuyorum çok geçmeden geri uyuyo mahvolmuş durumdayım bu arada oglumda hala uyanıyo sabaha mutlaka uyanıyo kızamı bakıcam ogluşun yanına mı gidip uyutucam şaşırdım
kızalr hepınıze merhabalar bı kaçgundr abladaydım sayfalar maşalla ılerlemış sevındım
perşembe gunu 2.ay kontrolumuz vardı
başta herşey cok guzeldı ARAS 6510 GR olmuş boy 60 cm baş cevre 40 cm
derken tabı benım sorulaar başladı öncedende burda yazmıştım aras bı yne yatmak ıstedıgınden cok ustunde durmamıştım sag tarafta cogunlukla yatıyodu bırden farkettımkı oğlumun kafasının sımetrısı bozulmuş onu sordum dr a ben bı tarafa yatırmaktan olmuş cevabını beklerken muayne ettı ve beyın cerrahı görsun demezmı tabı o anda yıkıldım
heen dedık gösterelım ama ne mumkun sıra neysekı benım kadın doğum uzmanımın asıstanını bulduk o ayarladı
dr muayne ettı buyuk bı yamukluk degıl bıngıldak durumu falan ıyı ama yıneden tomografı cekmek gerek dedı erken teshısın önemının belırttı tabı ben o sıra soklara devam daha cok ufak cunku bebege zararı yok dedı yapmak zorundayız dedı
bı kaçgunluk bebege bılşe cekılıyomuş
neyse cektırdık babasıda cıktı yatılan yere kafasını tuttu falan ben acaıp kötu oldum korktum kötu bışey duymaktan
neyse sonuc cabuk cıktı hıc bı sorun yokmuş pırıl pırılmış
saglı sollu yatırma ıle duzelıcekmış
ama böyle bı durumda mutlaka hekıme gösterıılmelıymış kızlar farklı sorunlar cıkabılrımış
songülüm naber ne zamandır karşılaşamamıştık nasıl gidiyor aras nasıl
çok geçmiş olsun canım,
Annem hep derdi sağlı sollu yatır diye ben de hep öyle yapmıştım sorun yaşamadık hiç.Ama seni iyi anlıyorum .Biz de yarın dr.a gidiyoruz bıngıldağımız kapanmış.Beni aldı bir telaş,sağlık ocağındaki hemşirelere ne kadar itimat edebilirim ki tamam onlar da biliyor işi ama .En iyisi bu dedik zaten kalça usg de çekilcekti.
Allahım evlatlarımıza hastalık vermesin,
ıyıyım tatlım sen nasılsın bakalım erdem bey nasıllr
kızlar bu sabah sezeryan dikişlerimde hafif bir kanama oldu yani çamaşırımda bir damla leke vardı sonra peçete ile sildim hafif hafif kanadı birazda ıslaktı sanki akmış gibi sizce ne yapmalıyım sizde böyle birşey oldumu çokmu zorladımki kendimi
dün ilk kez erdemide aldık avm e gittik yavrum bütün gezimiz boyunca uyudu arabasını çok sevdi
iyi güzelim çok şükür bugün adatıpa gidicez bütün yüzümüzde pütürler çıktı ama böyle garipler kaşları falan çok kötü oldu adatıptaki dermatoloji bölümüne götürecem umarım bir sıkıntı yoktur yavrum yüzüstü yatırdığımda hemen kaşımaya çalışıyo yüzünü sürüyor yastığa öyle yani.